victor11 Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 От Фринг твърдят, че от пускането на последната версия вчера се наблюдава рязко увеличение на видеоразговорите, което е наложило временно да се ограничи поддръжката на Скайп, с цел осигуряване на повече пространство за видеоразговори Fring->Fring и молят потребителите за търпение. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 E от всички IM точно скайп ли намериха да ограничат... Между другото, при мен и SIP не работи.Имам акаунт във VoipWise, и преди спокойно си се логвах, а сега не ще... Цитирай
Severus Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Вдигнал се е трафика и е умрял сървъра. Зле са тези много. Изтривам ги и ги забравям Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Така е, натовариха го над възможностите си. Цитирай
Anthony Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Мда, вчера го качих и работеше, сега като видях темата и го пуснах да пробавам - уй, няма скайп. Чакам да ми звъннат да им продам нови сървъри. С пръдна боя не става Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 При мен Скайп все още си съществува. Не знам как е с видеото, но няма как да пробвам в момента. Цитирай
BANNN Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Дам и при мен си съществува. Явно програмата е с характер и си избира при кой да го има и при кой не. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 (редактирано) Обаче забелязвам, че май не изпраща ?+! G, сега ще ти пиша да видим. Даммм. И разговор не става. Явно след като е заредила контактите ни, те са си останали, но всъщност не работи. Редактирано Юли 10, 2010 от The Shaman Цитирай
Severus Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 http://www.9to5mac.com/boo_to_skype Първото ми предположение се оказа вярно. Скайп са ги заплашили. Така че, който ще ползва Фринг заради Скайп - да забрави! Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 13, 2010 Публикувано Юли 13, 2010 Ето официално от Скайп. Фринг са нанесли щети на бранда, според тях http://blogs.skype.com/en/2010/07/fring.html Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.