ReCcA Публикувано Май 18, 2009 Публикувано Май 18, 2009 Малко от нета , малко от Cydia , малко от форума и много от на naidenof колекцията с 300 икони , това е темата ми : Цитирай
naidenoff Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 (редактирано) Glass Orb Една красива тема,с прозрачни икони.Взета назаем от Братята руснаци Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
naidenoff Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 (редактирано) GlassOrb iPhone v2.8 +700 икони,добавени към папка Icons Сайт на производителя 4Storing DOX.BG Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
The Shaman Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 За съжаление иконите за дока са различни а още по-лошо различни от тези, които ползвам за дока аз. Във всички подобни теми е така, но с малко труд могат да се преработят де. Цитирай
naidenoff Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 Добавих още 3 дока към темата,предполагам че малките иконки на дока трябва да са 40x40,за да не се раздуват :razz: Цитирай
BANNN Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 (редактирано) Малко ре-фреш на моита тема (балгодарение на mupo и naidenoff които направиха много за мен,The Shaman за това момче нямам думи просто) Дано не се обиди никой,но просто не мога да Ви изброя .Благодаря ви момчета. Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous 1 Цитирай
mupo Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Мисля постигнах това което исках и може би, казах може би ще се спра с промените. П.П. Промените в сравнение с предния ми пост тук, не са кой знае колко големи. 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 (редактирано) Скромна колекция от 5185 икони Има и повтарящи се но едва ли ще мога да ги пресея Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
naidenoff Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 Мисля че тази ще отвори повече темата,особенно с прозрачните икони Aveliky направо нямам думи :clap: има страхотни попадения.Обогатих си колекцията Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 (редактирано) Скромна колекция от 5185 икони Има и повтарящи се но едва ли ще мога да ги пресея Линк за сваляне: Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
Angelo Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 (редактирано) Teneo Можеш да я свалиш от тук !!! Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
plexa Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Темата е Matte Style, има и Best Clear Lock Screen, Stacks от Cydia, и No Docked Icon Labels... Даже гледам че батерията ми е паднала с 1% докато съм правел скрийновете Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 17, 2009 Публикувано Юни 17, 2009 (редактирано) Ето я моята тема Искам да помоля, ако някой я пробва да ми сподели дали при влизането в айпода за начален скрий излиза онзи синия диск(има го в скрийновете), в аппстора една пазарска количка с @ в нея и на някои други приложения началните скрийнове дали се променят, понеже на мен не ми се показват ами например като съм ръчкал нещо в настройките например в WiFi менюто излязъл съм с хоум бутона и после като влизам вместо да се показва default.png картинката дето съм сложил се показва това което съм пипал в WiFi менюто, ако ме разбрахте де Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
ruciano Публикувано Юни 17, 2009 Публикувано Юни 17, 2009 (редактирано) За любителите на семплото, ненатрапчивото и...еротиката! Като разбира се, тапетите всеки слага според вкуса си. P.S. Само да вмъкна, моделите на тапетите ми са българи, а фотосите, дело на двама известни български фотографи с артистичните имена jujata и kubeto. Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
Grievous Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 (редактирано) Малко извън iNav: При мене Gruppled LockInfo е добавено в самата тема, затова предварително трябва да направите написаното от mupo. Добавяте в Cydia този сорс: http://david.ashman.com/beta/Инсталирате от него Lockscreen Info отивате в Settings -> LockInfo -> Extend To Bottom -> ON Добавяте в Cydia този сорс: http://david.ashman.com/apt Инсталирайте от него Lockscreen Clock Hide, отивате в Settings -> Clock Hide, включвате Enable и изключвате StatusBar Time. Градът за прогнозата за времето се променя от Bundlescom.ashman.LockInfoconfig.js. Намирате пасажа: var locales = [ "Sliven, Bulgaria", "Plovdiv, Bulgaria",]; и на мястото на Sliven, Bulgaria пишете Dupnica, Bulgaria (примерно) Ако искате прогноза за още един град, го пишете на мястото на Plovdiv, Bulgaria. Ако искате прогноза само за един град, то тогава изтривате "Plovdiv, Bulgaria", Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
nikiyd Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Здравейте много ми харесва темата на Aveliky Sorbe но линка за сваляме не работи .Искам да помоля Aveliky ако може да я качи пак . Благодаря Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 (редактирано) Качи си тази: http://bgiphone.com/showthread.php/596-BGiPhone-iPhone Същата е но с доста подобрения. Редактирано Март 11, 2010 от mupo Цитирай
mupo Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Часовника на LockScreen-a е част от Gruppled LockInfo Останалата част от това което виждате на screen shot-овете може да го намерите тук. Цитирай
BANNN Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 (редактирано) Още малко Update Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
Gribbo Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 (редактирано) при мен е това кръстоска от Glass Orb Color и Glass Orb и 2 самоделки иконки за iGo и Minigore понеже не ги намерих готови да си ги спретнах набързичко Icons Редактирано Януари 31, 2010 от Grievous Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.