Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Алтернативни начини за пазаруване от AppStore

inutero

Recommended Posts

Здравейте, искам да си купя Camera+ и някой други апчета от апстора, ама нямам кредитна карта. Какви са ми опциите, с уговорката, че джейлбрейк не е вариант.

Има ли в БГ нещо като гифт ваучер, който да мога да купя кеш и става ли с оная временната карта VISA, която Изипей предлага? Други варианти?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Даваш кеш на някой с пари в акаунта и той ти подарява програмата (App Store - App Name - Give as a Gift) и посочва твоя акаунт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, но проблема е, че в близкото ми обкръжение няма хора с айфони :o Други идеи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Ще използвам тази тема за да попитам има ли вариант да подаря на приятел (или на неприятел - без значение) програма или приложение, което аз съм си купил и инсталирал?

И, разбира се, ако има, как става номера...

Благодаря на отзовалите се!

пп. Имам предвид да го купя и за него, а не да заобикалям плащането...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз така съм правил подаръци, няма никакви проблеми. Не е задължително и ти да си го купил, просто избираш приложението и изпращаш като подарък.

screenshot20121012at105.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Перфектен си!!!

Благодаря! :smile:

пп. При него ще си се води вече платено и нататък няма да има грижи с ъпдейтите, нали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, на практика приложението е платено.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да попитам и аз. Като gift-неш на някого апп, на него какво му изписва. Мейл ли получава? Badge в app store?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми дава да му пратя мейл - кой го изпраща, самия мейл да попълня и има място за текст придружителен.

Явно получава линк към стора за да изтегли приложението...

Така си мисля поне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има начин приятел да ти подари сума, като получаваш на мейл "Redeem code" с който си го активираш, към акаунт по избор.

Влиза се в HOME на iTunes store и в десния панел има бутон "buy itunes gifts"

post-7417-0-96920100-1350119126_thumb.pn

от там вече се избира "Email gift certificates"

post-7417-0-78162900-1350119154_thumb.pn

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно има значение от кой, за кой стор е гифт-а. Аз имах случай с "iGO EUROPE" от Бг стора, изпратена като гифт на US акаунт на разреши инсталирането. Поиска акаунт в друг стор. Дано информацията помогне на някой.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако не се бъркам правене на gift от българския магазин важи само за него. Т.е. от който магазин се закупи - само за същия.

Така е и положението с gift cards - например купувам си такава карта от Америка и мога да я ползвам само с акаунти, регистрирани там.

Иначе ако не искате да си слагате картите в iTunes - вече доста наши банки предлагат виртуални карти - дават ти номер на карта и 3-цифрен код, вътре зареждаш 20,50,100 лв (примерно) и регистрираш. Така няма как да се изтегли по-голяма от заредената вътре сума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...