Veselin Minchev Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Google пусна новата „Handwrite” фунция, която прави търсенето от мобилните устройства още по-лесно и забавно. Инструкции за включване: Отворете Google.bg на вашият таблет или телефон, цъкнете върху “Настройки” и разрешете фунцията „Handwrite”. След това запаметете направената настойката и рефрешнете страницата. За да започнете да пишете, трябва да цъкнете на знака, който се появява долу в дясно. Добрата новина е, че работи на 27 езика, включително и български. Изисква iOS 5+ за iOS, Android 2.3+ за телефони и Android 4.0+ за таблети. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Работи уникално точно а смяната на езиците зависи от това на английски ли ще пишете или на български наприер 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Юли 26, 2012 Автор Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Наистина уникална функция, която е много полезна, когато търсите нещо в движение. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 За да започнете да пишете, трябва да цъкнете на знака, който се появява долу вдясно. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Това със знака докато го разбера, няма да казвам колко маане с пръстите напрайх и колко псувни отнесе чичо Гугъл, докато ми бяга екрана нагоре-надолу... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Юли 27, 2012 Сподели Публикувано Юли 27, 2012 хубаво би било да направят бутон за смяната на езика, че на мен ми обърка няколко пъти, хем пиша като с печатни букви Иначе чудесна опция, ще я използвам занапред Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юли 27, 2012 Сподели Публикувано Юли 27, 2012 Не знам до колко е улеснение при търсене.. Не забелязвам да пиша по-бързо, отколкото със софт. клавиатура. Но е просто още един вариант Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stil Публикувано Юли 27, 2012 Сподели Публикувано Юли 27, 2012 Ммм не ме впечатли. Моето сафари има горе само една лента и завидимо какво напиша( сайт или друго) ако е друго го търси директно в гоогле. Като при хрома мисла Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Юли 27, 2012 Сподели Публикувано Юли 27, 2012 "мисла" да се научим да пишем. Интересно е,но лично аз няма да го ползвам-предпочитам си стандартният начин. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.