papalin4o Публикувано Август 12, 2012 Сподели Публикувано Август 12, 2012 Здравейте. Поради липсата на джейлбрейк и възможността да ползвам XBMC на Apple TV3 започнах да търся видео конвертор със 5.1 канален звук и вграждане на субтитри, но нищо не намирам /намирам някакви, но все са платени/. Кажете някой видео конвертор, който да конвертира .mkv към .mp4 обаче да има възможност да се вграждат субтитри и в същото време да е AC3/DTS /5.1/ звука? Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eXtazy Публикувано Август 15, 2012 Сподели Публикувано Август 15, 2012 Говоря малко наизуст, но мисля че ръчната спирачка ще ти свърши работа. Погледни тук и ако това не става, any video converter може да ти свърши работа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trick_979 Публикувано Септември 18, 2012 Сподели Публикувано Септември 18, 2012 (редактирано) Здрасти, преди време и аз имах същия проблем с атв2, тогава успях да конвертирам MKV в MP4 и да добавя субтитри. Ето това е за конвертиране от MKV към MP4 GOTSent, за добавяне на субтитри MP4Box. Субтитрите се пускат като се задържи средния бутон на дистанционното (излиза меню за включване и изключване). Не знам дали звука е 5.1 обаче, като пробваш пиши какво става. Редактирано Септември 18, 2012 от trick_979 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
papalin4o Публикувано Септември 19, 2012 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2012 Благодаря Ви много, но понеже си закупих Apple TV2 и си го джейлнах и вече гледам филми без проблеми и без нужда от конвертиране, а Apple TV3 го върнах в опаковката му и чакам да излезе джейл за него за да мога да гледам 1080p. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tarashev Публикувано Септември 19, 2012 Сподели Публикувано Септември 19, 2012 Ха ха. И аз така... Любопитно ми е какво ще е качеството през 3-ката, ама пусто не се вижда светлина в тунела. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trick_979 Публикувано Септември 19, 2012 Сподели Публикувано Септември 19, 2012 (редактирано) Tarashev обърни едно 1080 MKV в MP4 и го виж как ще изглежда с GotSent става за минути. Редактирано Септември 19, 2012 от trick_979 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.