The Shaman Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 Недей така, че Нео ще изкочи сега с неговото хаштеце! 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 Е те понеже beats-овете попадат в графа "аудиофилски"... Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 По скоро в графа "имиджови" или "фешън"- за гъзари 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 Ами не знам, не разбирам, но ако погледнете обявите... За аудиофили били Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 http://www.gizmodo.co.uk/2012/07/the-best-headphones-money-can-buy/ Цитирай
Anton Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 Тия от HTC много щедри бе. Телефона за 400 евро със слушалки за 200 евро. Нищо чудно, че потъват. Цитирай
killer4o Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 От тези 200 евро сигурно 180 плащаш за марката, а предвид, че са основен акционер на Beats, едва ли им се налага да плащат такава цена Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Хора, очевидно е, че apple няма да сложат в комплекта топ модел за аудио слушане. Според мен това, на което залагат при apple-ските слушалки е : това, че можеш да оправляваш телефона си докато ти е в джоба по интуитивен начин, което е голямо постижение според мен: Качествено изпълнение.Това, че за разлика от много слушалки от този тип на конкурентни фирми, кабела не започва да прекъсва след 1 месец носене. Ако толкова искате аудио преживяване няма как да стане с подобен тип слушалки. Аз за тази цел си взех Sony MDRXB700 и съм много доволен.Уникални слушалки на добра цена: 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Малеее Ради тия слушалки по-големи от главатата ти 1 Цитирай
HITMAN Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Извинявам се за офтопика Но си купил направо скафандър 3 Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 хахахах така е, но за да има бас (на което държа) трябва да има и големина Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 @Ради Аврамов, на 4-ката слушалките ми се скапаха точно на 1-вия месец, а на 4S-ката направо си бяха дефектни! Музиката насича, прекъсва сама, не може да се пусне от дистанцинното итн. И 4-те слушалки , които съм имал на епъл са сдавали багажа адски бързо, просто тук говорим за едно най-обикновено стерео хендс-фрий, което слагат в комплекта и нищо повече. За тея пари, определено могат да се постараят повече. Цитирай
MUFCBG Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Lydmil Мойте от 4S си ми вършат много добра работа, но и аз като теб имам проблем с "дистанционното". Понякога като пускам от него музика започва да насича или да спира, но напослесък не ми е правило проблеми. Иначе не ми се вярва да има нови слушалки, но и да има надали ще изглеждат така. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Слушалките от комплекта не ги ползвам, но си взех тези и останах доста доволен от качеството на звука. Изкараха ме повече от година и половина и още са здрави. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Аз пък от 2G-то слушалките ги полвах повече от 2 години за разговори и просто накрая вече гумата долу при жака и при слушалките започна да се накъсва. Музика много рядко съм слушал. Сега 1 година почти имам 4-ката и също ги ползвам оригиналните и нямам до сега никакви проблеми. Отново се ползват за разговори, но почти всеки ден. Да не говорим че съхранението им е в жабката в колата с 100 други неща. Нито са прекъснати, нито е отказвало дистанционното им и на двата айфона ... 1 Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 @Ради Аврамов, на 4-ката слушалките ми се скапаха точно на 1-вия месец, а на 4S-ката направо си бяха дефектни! Музиката насича, прекъсва сама, не може да се пусне от дистанцинното итн. И 4-те слушалки , които съм имал на епъл са сдавали багажа адски бързо, просто тук говорим за едно най-обикновено стерео хендс-фрий, което слагат в комплекта и нищо повече. За тея пари, определено могат да се постараят повече. Значи съм късметлия, че нищо от това не ми се е случвало, колкото и слушалки да съм имал. .... просто тук говорим за едно най-обикновено стерео хендс-фрий, което слагат в комплекта и нищо повече. ... Точно това имах предвид и аз. Ако някой иска нещо повече пазара е пълен. Apple не могат с 1 слушалки да задоволят очакванията на всички за такива. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Вижте сега, никой производител не слага в комплекта аудиофилски слушалки от висок клас. Качеството е приемливо за целта за която са създадени. Хората с по-изтънчени ушенца ще се бръкнат допълнително за нещо подобаващо. Нали не смятате, че някой ще приложи в комплект с телефона слушалки от 200 лева и нагоре? Никой не е казал да слагат слушалки за по 200 лв и нагоре в комплектите.. То и самата цена се определя от съответната фирма, производствените разходи за едни слушалки далеч не са 3-цифрени суми.. За 7$ си взех от щатите Altec Lansing In-Ear най-обикновени тапи, които са в пъти по-добри от епълските, дори in-ear модела им за 100+ лв (и тях съм ползвал, затова имам директни впечатления). Не съм някакъв аудиофил и никога не бих дал повече от двуцифрена сума за слушалки. От година и повече ползвам главно на zagg модела с дистанционното. Много хубав звук (добро съотношение ниски, високи, бас), здрави, удобни (не падат от ухото по никакъв начин).. Какво повече му трябва на човек Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 10, 2012 Публикувано Септември 10, 2012 Не знам.... не разбирам Аз слушалки не ползвам 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.