Филип Публикувано Септември 3, 2012 Сподели Публикувано Септември 3, 2012 Здравейте, Не намерих подобна тема във форума, а и не съм сигурен дали тук трябва да пиша - извинявам се предварително. Въпросът ми е: Има ли начин да се проследи и открие откраднат MBP late2011. Няма инсталиран специален софтуер за проследяване. Полицията вдигна ръце и се предаде. Лаптопа беше откраднат преди около 1.5-2 месеца. Още един въпрос - към всички с MAC: Папката в която са подпапките с проектите ми не могат да се подредят по азбучен ред. По - точно - подреждат се и след 1-2 часа като я отворя всичко е отново разхвърляно. Няма оправия. Ползвам Time capsule - реших че ги възстановява както са там, но колкото и да ги подреждам на мака или в капсулата - след около 2 часа всичко е по старому. Помогнете с идей защото това ме влудява. Не се ориентирам как да закача картинка за да визуализирам проблема си. Благодаря! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Септември 3, 2012 Сподели Публикувано Септември 3, 2012 Find my iPhone пробва ли? Макар, че след 2 месеца, едва ли ще ти е от полза... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Филип Публикувано Септември 3, 2012 Автор Сподели Публикувано Септември 3, 2012 Find my iPhone го засичаше за около ден, но "бързата" полиция не направи абсолютно нищо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Септември 3, 2012 Сподели Публикувано Септември 3, 2012 Затова не разчитам на полицията. Губих си iPhone-a и си го намерих с помоща на iCloud и няколко приятели. Sent from my iPhone using Tapatalk v. 1.14 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.