Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви


bobby.digital

Recommended Posts

BGFirms - Намираш лесно и удобно и говориш евтино и изгодно!

С това приложение се свързвате с желания от вас обект като избирате номер от вашата мобилна мрежа и използвате безплатните си минути. По този начин използвате максимално практично тези минути, които са в пъти повече, от колкото към другите телефонни мрежи на територията на България. Също така няма значение на какъв телефон искате да се обадите, дали е Гобул, М-Тел, Виваком или стационарен. Използвайте докрай привилегиите към вашия мобилен оператор и говорете спокойно и наистина изгодно. Приложението няма нужда от постоянна връзка с Интернет, като го стартирате то изтегля базата данни на веднъж и след това единствено я допълва при обновяване/ъпдейт.

" Подобренията в системата BGFirms са революционни спрямо начина на търсене и свързване в света на бизнеса. В обновената версия на приложението имате възможност да набирате номер от ВАШИЯ телефонен оператор и да използвате всичките привилегии, които той ви предоставя (например безплатните минути в абонаментния ви план). В момента на първоначално стартиране на приложението вие избирате мрежата на GLOBUL, MTEL или VIVACOM, в зависимост от това към кой мобилен оператор е вашия договор. По този начин вашите обаждания към партньорите на BGFirms минават винаги през вашия мобилен оператор.Освен това имате възможност да изберете разговор на цена от 0.60ст. за НЕОГРАНИЧЕНО време със всички партньори в патентованата система на BGFirms."

За повече и по-подробна информация, посетете http://bgfirms.bg или посетете директно в App Store - http://itunes.apple....d529836562?mt=8

Реализация Stenik Group http://www.stenikgroup.com

a01.jpga02.jpga05.jpg

Редактирано от bobby.digital
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен крашва.

2 рестарта и сега работи.

Редактирано от mirror
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако Интернета ти е гаден, ама наистина гаден може да цикли докато си изтегли базата, но като цяло приложението е доста тествано и не би трябвало да имасш проблем, ако не иска да зацепи все пак ти предлагам да го изтриеш и да го дръпнеш пак, да не е омазало нещо при качването на базата, но както казах единствено може да се получи при много, ама много бавен Интернет. Дръпне ли си базата вече нямаш нужда от Интернет освен за ъпдейт или да си свалиш всички лога на фирми локално за да ги имаш и като нямаш нет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен излизат едни и същи адреси в различните градове!? София,София,София....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е да споделите и кой го е направил приложението.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това с адресите за София е поради факта, че да речем представителството на Загорка е в град Стара Загора, но бранда е доста известен и потребителя може да не се ориентира и да помисли, че го няма в базата данни. Тази "грешка" ще бъде изчистена до 1-2 дена.

Относно това кой е направил приложението мога да кажа, че проекта и идеята са на млада фирма в бранша, а е реализиран за Apple и Android от STENIK

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това исках да бъде казано-познавам момчетата от Stenik и е хубаво да се споменава кой е разработчикът.

Добре направено приложение-ще видим колко ще бъде полезно обаче-лично аз няма да го ползвам-най-малкото тарифните планове,които договорих с Vivacom са далеч под тези 60 ст.,които се предлага.

Единственото полезно нещо,което виждам е това,че е доста хубав каталог за фирми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За разяснение (до BulgarianSS) ще кажа, че това да платиш 60ст. и да говориш неограничено време е допълнителен избор, а основното позвъняване което можеш да правиш не ти струва нищо освен минути, тоест както ти си с договор към Виваком, когато стартираш приложението (също така и в меню "Настройки") посочваш твоят оператор, по този начин когато ти звъниш от бутона с логото на твоя оператор всъщност набираш Вивакомски номер (номер от твоя оператор - от вътрешната ти мрежа) и ползваш съответно безплатните си минути. Момента на същественото спестяване идва когато звъниш през приложението на фирма, която да речем нормално можеш да избереш през номер от типа 0700. Номерата от тип 0700 се водят като цяло със статут на "УДС" - услуга с добавена стойност, като цената е на един градски разговор - 25ст. като те винаги се таксуват независимо от абонаментния ти план - дали имаш минути и колко или нямаш - винаги се таксува! Ето го и момента на спестяването - когато звъниш през приложението ползваш безплатните си минути, а ако вече желаеш, свършили са ти безплатните минути или знаеш, че ще говориш много време, можеш да избереш набирането на стойност 60ст., което е за самото обаждане, а не на минута и да говориш неограничено време - ако говориш 30мин. ти се пада по 2ст на минута :)

По отношение на броя фирми участващи в приложението - да, за момента каталога не е много богат, но определено в него присъстват фирмите към които се осъществяват значително голям брой обаждания - банки, заведения, интернет и тел. доставчици и т.н. Броят на обектите в каталога расте и ще расте ежедневно. :)

Едно от сериозните предимства на приложението е и това, че няма нужда от постоянна връзка с Интернет! Можеш да търсиш, намираш и звъниш бързо и удобно без да се налага да търсиш връзка и ползваш Интернет. Това играе голяма роля и в ситуации, при които човек има спешен проблем и се налага да го реши бързо - разгледайте категорията в приложението "При аварии и спешни случаи" и ще разберета какво имам в предвид :)

Мерси за коментарите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...

Идеята е добра, но изпълнението има нужда от подобрение.

1. Бутоните за управление на приложението изглеждат недодялани и не са оптимизирани за ретина дисплея.

2. Бутоните в горната част на екрана не са интуитивни. Триъгълникът с удивителна ми говори за повишено внимание или нещо, на което трябва да обърна внимание, а всъщност от там се избира категорията на бизнесите, които трябва да виждам в списъка. Бутонът с "Like" ръчичката също не разбирам какво прави. Когато го натисна списъка с фирми изчезва. Ако целта е да се покажат фирми с по-висок рейтинг, как мога да давам рейтинг на фирмите?

3. Няма анимация при натискане на бутон. Зоната за бутон явно също не е добре зададена понеже понякога не хваща натискането. Съответно като няма анимация в момента на докосване с пръста не мога да разбера дали е хванало или не.

4. Въпреки че от настройките съм избрал български език в списъка ми излизат едни и същи фирми, и на български, и на английски.

5. Списъка наистина е кратък, но се надявам наистина да се допълва постоянно.

Редактирано от Anton
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...