baronbg Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Ако някой е направил такъв ъпгрейт и има излишно CD за Mac Book Pro, може да ми пише, имам интерес. Цитирай
JVV Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Няколко хватки за SSD под MacOS. Не знам колко важат, но аз ги направих. http://blog.alutam.com/2012/04/01/optimizing-macos-x-lion-for-ssd/ 1 Цитирай
stangen Публикувано Януари 25, 2013 Публикувано Януари 25, 2013 Да се похваля и аз. MBP 2011 + SanDisk 256GB 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 4, 2014 Публикувано Юни 4, 2014 Причината я пише Разменяш местата и скачаш. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 4, 2014 Публикувано Юни 4, 2014 Някои повече, други по - малко. Под МЛ съм и ползвам Кингстън. За някои модели е необходимо да инсталираш trim enabler, защото под МЛ трим не е активен за всички производители. Как е при Маверикс - нямам идея. Между другото, монтирал съм OCZ vertex + трим на клиенти и бачка на страх. Цитирай
wsgar3 Публикувано Юни 24, 2015 Публикувано Юни 24, 2015 (редактирано) Привет, Имам MacBookPro 15,4", C2D 2.66GHZ, 4GB, 320GB, late 2008, на който му дойде време за ъпгрейд. В тази връзка имам няколко въпроса: Спрял съм се на Intel 730 series SSD - интересувам се и от Вашето мнение за подходящ диск Иска ми се да добавя и RAM - какво бихте препоръчали Четох доста по темата за това къде да монтирам SSD-то и съм раздвоен - 50% казват SSD-то на мястото а HDD, а HDD-то на мястотo на DVD-то, останалите 50%, казват HDD-то да си остане на мястото заради сензорите за температура и шок сензора, SSD-то да отиде на мястото на DVD-то. ?!?!?!? Благодаря предварително! Поздрави, Редактирано Юни 24, 2015 от wsgar3 Цитирай
angelovarna Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Компютъра ти е с SATA2, което означава, че можеш да не се хвърляш на "най-бързия" SSD, тъй като скоростта му ще бъде ограничена до около 250/260MB/s писане/четене. Бюджетните решения поддържат скорости около 400MB/s, че и нагоре. По-важното в случая ще е по-дългата гаранция на SSD-то. RAM-та трябва да е от следния тип: 1066 MHz PC3-8500 DDR3 SDRAM Преди години имах същия като твоя лаптоп, и си поръчах съвместима RAM от Ebay.co.uk (идва до 1 седмица време). ПС. Фен съм на поставянето на SSD на мястото на HDD, а въпросното останало HDD - в кутия и ползване като външен диск. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.