mariankalfov Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Здравейте, не намерих информация по темата и за това пускам нова. Скоро видях, че при Андроидите има вариант телефона да се управлява от ПС3 джойстик чрез някакво приложение през блутут-а. Въпросът ми е следния. Дали има такав вариант и при Iphone. Би следвало да няма проблем, но не намирам инфо. Цитирай
adept Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Имаш предвид телефона да управлява ПС3 или обратното? Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Май иска да играе игри на телефона с блутут джойстика от ПС3 Цитирай
mariankalfov Публикувано Септември 14, 2012 Автор Публикувано Септември 14, 2012 Да искам да играя игри с джойстик на iphone:) Баси изхакания геймплей дето ще става Цитирай
uomoto Публикувано Септември 14, 2012 Публикувано Септември 14, 2012 Опита ли да свържеш джойстика с iPhone си през Bluetooth? Тука гледам са свързали: Цитирай
adept Публикувано Септември 14, 2012 Публикувано Септември 14, 2012 До колкото ми е известно няма още подобен драйвер за iPhone/PS3, но по принцип се работи по въпроса. Явно не си единствения "изхакан геймър" Виж в Сидия за blutrol . В момента освен Wii Remote поддържа и: iControlPad, Bluetooth Keyboard, PhoneJoy, Wii Remote (aka Wiimote), Zeemote JS1. Предполагам, че освен ако няма някакви особени трудности, е само въпрос на време да добавят поддръжка на ПС3 и други блутут контролери. Другата алтернатива, която имаш, е да си купиш 60beat GamePad за 35$, който специално поддържа iOS устройства, но това е малко по-далеч от въпроса ти Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 14, 2012 Публикувано Септември 14, 2012 С iPad повече виждам смисъл да се занимаваш да правиш драйвери за джойстик, но за iPhone? Това вече е пълна простотия.. джойстика е по-голям от телефона. 1 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 20, 2015 Публикувано Октомври 20, 2015 Не открих друга подобна тема и затова ще пиша тук! Препоръчайте ми читав gamepad за iPhone/iPad, а който ползва да сподели мнение как е. Има ли геймъриииииии? Цитирай
Fatalizr Публикувано Октомври 21, 2015 Публикувано Октомври 21, 2015 Controllers for all ,е един интересен туик от сидия. Подържа ps3,ps4, wii u ,ipega ,wamo. Платено е . Аз лично съм пробвал с ps4 controller и работи. Ios 9 още не подържа. 1 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 21, 2015 Публикувано Октомври 21, 2015 Има ли gamepad, който да работи без jailbreak? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.