mariankalfov Публикувано Септември 13, 2012 Сподели Публикувано Септември 13, 2012 Здравейте, не намерих информация по темата и за това пускам нова. Скоро видях, че при Андроидите има вариант телефона да се управлява от ПС3 джойстик чрез някакво приложение през блутут-а. Въпросът ми е следния. Дали има такав вариант и при Iphone. Би следвало да няма проблем, но не намирам инфо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Септември 13, 2012 Сподели Публикувано Септември 13, 2012 Имаш предвид телефона да управлява ПС3 или обратното? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 13, 2012 Сподели Публикувано Септември 13, 2012 Май иска да играе игри на телефона с блутут джойстика от ПС3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankalfov Публикувано Септември 14, 2012 Автор Сподели Публикувано Септември 14, 2012 Да искам да играя игри с джойстик на iphone:) Баси изхакания геймплей дето ще става Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Септември 14, 2012 Сподели Публикувано Септември 14, 2012 Опита ли да свържеш джойстика с iPhone си през Bluetooth? Тука гледам са свързали: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Септември 14, 2012 Сподели Публикувано Септември 14, 2012 До колкото ми е известно няма още подобен драйвер за iPhone/PS3, но по принцип се работи по въпроса. Явно не си единствения "изхакан геймър" Виж в Сидия за blutrol . В момента освен Wii Remote поддържа и: iControlPad, Bluetooth Keyboard, PhoneJoy, Wii Remote (aka Wiimote), Zeemote JS1. Предполагам, че освен ако няма някакви особени трудности, е само въпрос на време да добавят поддръжка на ПС3 и други блутут контролери. Другата алтернатива, която имаш, е да си купиш 60beat GamePad за 35$, който специално поддържа iOS устройства, но това е малко по-далеч от въпроса ти Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 14, 2012 Сподели Публикувано Септември 14, 2012 С iPad повече виждам смисъл да се занимаваш да правиш драйвери за джойстик, но за iPhone? Това вече е пълна простотия.. джойстика е по-голям от телефона. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 20, 2015 Сподели Публикувано Октомври 20, 2015 Не открих друга подобна тема и затова ще пиша тук! Препоръчайте ми читав gamepad за iPhone/iPad, а който ползва да сподели мнение как е. Има ли геймъриииииии? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Fatalizr Публикувано Октомври 21, 2015 Сподели Публикувано Октомври 21, 2015 Controllers for all ,е един интересен туик от сидия. Подържа ps3,ps4, wii u ,ipega ,wamo. Платено е . Аз лично съм пробвал с ps4 controller и работи. Ios 9 още не подържа. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 21, 2015 Сподели Публикувано Октомври 21, 2015 Има ли gamepad, който да работи без jailbreak? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.