BANNN Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 zdravei polzvam ipod 2G sas firmuer 4.0 programata koqto si q spodelil 6te raboti li nego ? Цитирай
BANNN Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 izvinqvai,che te zanimavam no bili mi pomognal da mi kajesh kak da gledam tv na moq iphone 3g,ima oplayer no neznam kakvo da pravq,blagodarq predvaritelno Цитирай
Grievous Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Това е някаква Габровска шега от Al3kkss. п.п. Моето е от 17.06 минути с препрадка към Вас. Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Izvinqvai ako te pritesnqvam ama ne znam kam kogo ve4e da se obarna.Zna4i i az imam Iphone 3G i toku 6to si go updatetnah s Snowbreeze 2.0.2 do OS 4.1 no posle kato izpolzvah ultrasnow 0.96b2 za da go jailbrekna uj vsi4ko varvi dobre no posle ne mi pokazva Operatora.Moje6 li da mi pomogne6?? Цитирай
mupo Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Аз на такива изобщо не им обръщам внимание. Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Аз прочетох, интересно ми стана, как е джейлнал успешно с Ultrasn0w 0.96b2 къстъм? Цитирай
BANNN Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Zdrasti,moje li da mi dadesh skype ili facebook cordinati iskam da govorq neshto s tebe imam malak problem otnosno telefona mi , nakoito mu izchezna signala 1 mesec raboteshe perfektno sys gevey turbina. Izpisva mi No service i otdolo na sredata Network Lost Your selectet celluar network is no longer available. Mojesh li da mi pomognesh. Цитирай
naidenoff Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Драстиии.... мое ли ми дадеш дзанна джанта за Голфу....с таз и пистова гума... Но тоя може и да помогна...."минимууум"... ама на нещо написано на "пуберски".... отиде в кофата..."максимууум.." Цитирай
Grievous Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 Аз пък искам да обърна внимание на часа в който пишете лично. Не си спирам нета и е някак дразнещо да ти се раздрънчи в 2, 3, че дори и в 4 след полунощ. Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 bratle molqte pomogni vijdam 4e razbira6,imam edin ipad 1 3g.upnaxgo kam ios5. i sega jel nqmam . nqma li na4in dago vurna ka 4.3.3 molqte pomoxgni ne sum mn v 4ast s tiq ne6ta. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 Ам това Изпратено 24 септември 2011 - 19:16братле аи дами обесни6 кво е туи рестор мн сте сам ти задалжен Цитирай
sniperdage Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 Добре де хайде да речем, че "шльокавицата" с латински букви я разбирам (знаете нет, Skype, чат, "по - бързо става", "нямам BG клавиатура" и т. н.) донякъде... Ама да пишеш на "шльокавица" със собствената си азбука е т' ва вече, ама си е чисто уливане. То май не е много за смях... 2 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 Нито едното, нито другото са за смях... "Гавра" е думичката... 3 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Здравей! Как да си инсталирам фацебоок на иПхона като съм с 3г 8гб фз и съм с 3.1.3 а фацебоок подържа след ИОС 4 .... Моля за помош. iSiktir е... Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Лично мое мнение е, че тази тема не е много етична към конфиденциалността на личните данни с които всеки потребител разполага. Независимо от интелектуалния багаж на съобщението, то попада в графа "лично" и точно затова трябва да си остане такова. Да се вадят на показ лични съобщения и да бъдат публично и умишлено поставяни в ситуация на осмиване е най- малкото неетично. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Може пък да се вразумят и да започнат да пишат нормално хората, цитирани тук. А и както виждаш, спестяват се никовете........ Цитирай
uomoto Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 SpAwN, аз пък мисля, че човек който си има уважение ще се старае да пише прилично. Аз добре,че имам навика да си трия ЛС... не може да повярваш, ако прочетеш за какво иде реч... Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 (редактирано) Аз мисля, че е сложна симбиоза от интелект, познания, етика и куп други фактори това дали човек може/иска да пише културно. Все неща, които се формират много по- рано в развитието , а не от момента, когато влизаш в интернет - форумното пространство. В този смисъл - и на билбордове да разлепите изказванията им, ефект едва ли ще има... Редактирано Януари 31, 2012 от SpAwN Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 (редактирано) Засегната е конфиденциалността на личната кореспонденция. Етичността не обхваща само въпроси относно здравословни и интимни проблеми. По въпроса за тормоза- това е форум и като такъв би трябвало да се има в предвид всичките варианти на комуникация- позитивни и негативни, градивни и деструктивни. Съвет- ако искате всичките ви потребители да са с ниво на интелигентност около средното или такова, отговарящо на вашите разбирания - сложете входен IQ тест при регистрация и всички преминали няма да ви " досаждат" с бисерите на отпадналите. Звучи абсурдно и доста нелиберално, но аз този вариант го виждам като единствен , който би накарал обществото в този форум да не се занимава с 30-40% от времето тук в опити за " превъзпитаване " на потребителите в доста случаи чрез осмиване и иронизиране. Все пак с широка цедка на входа не може да се очаква да премине само златният пясък.. Редактирано Януари 31, 2012 от SpAwN Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 По твойта логика Алеко Константинов е ср@л директно в устата на прадядо ти ! А и малко бъркаш за входа и изхода , по същата причина , която упоменах в предишното изречение ! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Ще взема да затрия темата! Явно никой не вдява с каква цел е..... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.