Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Downgrade iOS 6 to 5.1.1/5.0.1/4.x.x - iPhone 4 / iPhone 3GS / iPad 2 / iPod Touch 4 - redsn0w

Recommended Posts

Публикувано

Alxx,

Имам една 4-ка от Англия заключена към Водафон. Имаше код за заключване на самия телефон и го ресторнах. Има ли някакви шансове за връщане към по стара версия на OS и отключване с ultrasn0w.

След рестора е с OS 6 и с BB 04.12.02

• Отговори 84
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

13

• The Shaman

9

• mariankata

7

• Shomev

6

Публикувано

Никакви шансове.

Публикувано

Apple да не са спряли подписването на 4.1 (3GS)?

Някой пробвал/успял ли е да сложи custom 4.1 на 3GS, по най-простия начин: iReb/redsn0w DFU - iTunes - shift+restore - custom 4.1?

Грешка 3194. Нов iTunes, стар iTunes - исти *урец...

Host-овете са чисти.

П.п. Само питам информативно, не търся решение на проблема.

Публикувано

Аз петък към 19, 19:20 българско време пробвах, ама само грешка ми даваше.

Пробвах го на win xp/7/8, с различни кабели. А в четвъртък нямаше ядове и ми се стори странно.

Публикувано

Махни го тоя редсноу и го вкарай с iREB. Ей така за теста.

Макар и грешката да няма много общо с това.

Публикувано

Пробвах го - същата работа.

Телефона замина вече, не ми се занимаваше.

В понеделник ще пробвам отново на някой, като докарат.

Публикувано

Снощи теглих точно 4.1 от епълските сървъри, за проба. Тръгнах да ресторвам 4.1 и...3194. Иначе ъмбрелата ги изтегли оттам(други няма, телефона никога не е джейлван). После пуснах тсс сървъра и стана, но директно с епълския сървър не ще.

Публикувано (редактирано)

с iTunes downgrade-вам към 5.1.1 със запазени SHSH

DFU MODE Shift+ Restor и бам 3194

iPhone 4

bb 04.12.02

Редактирано от rumboni
Публикувано

После пуснах тсс сървъра и стана

Пробвай, де.

Публикувано

Румба, ща пляскам. Пускаш ъмбрела, цъкаш на start tss server и ресторваш докато е пусната. Ако ти плюне грешка 1 - вадиш с фикс рикавъри или пък ресторваш с редсноу кастъм, за да не я получиш.

Публикувано

Давай тогава с iFaith.

Публикувано

с iTunes downgrade-вам към 5.1.1 със запазени SHSH

DFU MODE Shift+ Restor и бам 3194

iPhone 4

bb 04.12.02

Къде са запазени? В ъмбрела? Ако е така, няма начин да не става с тсс сървъра. Опа, ако ти е пуснат скайп и не си му забранил портове 80 и 443 - няма и да стане. Спри го и ресни компа, тогава опитвай. Иначе вариантът ти е кастъм с редсноу, в който да вградиш свалените с ъмбрела - ще ги посочиш при правенето му. После при рестора даже и нет няма да ти трябва.

Публикувано

"Изсмучи" ги от телефона, ако е на 5.1.1 - ползваш fetch blobs.

Публикувано

Къде са запазени? В ъмбрела? Ако е така, няма начин да не става с тсс сървъра. Опа, ако ти е пуснат скайп и не си му забранил портове 80 и 443 - няма и да стане. Спри го и ресни компа, тогава опитвай. Иначе вариантът ти е кастъм с редсноу, в който да вградиш свалените с ъмбрела - ще ги посочиш при правенето му. После при рестора даже и нет няма да ти трябва.

локално са запазени

Публикувано

Е, писах ти и кое, защо. Ако не подкараш тсс сървъра(за да ресторнеш чрез ъмбрела), отваряш редсноу/екстрас/схсх блобс и цъкаш феч блобс. Ще ти поиска вкарване в дфу и ще ги изтегли. После отиваш на кастъм, правиш го, връщаш не на схсх и избираш стич блобс(т.е. закачваш ги към готовия кастъм), после се връщаш на екстрас/pwned dfu. Вкарваш го и ресторваш без НИЩО друго да пипаш.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой успял ли е да свали от 6.0.1 на 5.1.1? Мъча се вече повече от час и не ще и не ще.. Постоянно ми дава 1600, а дори редсноу ми пише, че телефонът е свързан в pwnеd dfu. shsh ги извадих ръчно през umbrella-та. Сготвих 2 къстъма - с pwnage tool и redsnow. И с двата все същото.

Публикувано

Вгради схсх в кастъма.

Публикувано

Можете да прескочите грешка -1 ако първо направите фърмуер за запазване на бейсбанда, който да посочите, когато си правите къстъм.

Публикувано

Фирмуер за запазване на бейзбанда, също е къстъм!

Публикувано

Вгради схсх в кастъма.

Aми точно единия, направен чрез редсноу, е такъв.. Дали не работи за сега само на 6.0? Някой понижавал ли е 6.0.1?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...