Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Downgrade iOS 6 to 5.1.1/5.0.1/4.x.x - iPhone 4 / iPhone 3GS / iPad 2 / iPod Touch 4 - redsn0w

Recommended Posts

Публикувано

Мерси за отговорите.......

но как вчера беше с 5.1.1 с ББ 4.12.01. и имаше SHSH 6.1.,това не значи ли ,че е бил с 6.1 и как е бил запазен ББ...четох,четох...и страшно много се обърках...съжалявам ако някой го дразня с въпросите си.

• Отговори 84
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

13

• The Shaman

9

• mariankata

7

• Shomev

6

Публикувано

Не,не означава че е бил с 6.1.Можеш да запазиш SHSH за операционната система,която се подписва от Apple,без да си обновявал до нея.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте правя downgrade от 6.1 до 4.3.3,4.3, телефона се ресторва и точно когато трябва да се появи началният екран остава в recovary mode и ми дава грешка 37.Имам запазени ssh в cydia ,сменям кабела,компютъра ,пробвам с redsn0w i tinyumbrella да го извадя от recovary и пак нищо не се получава . Телефона е iPhone 4 с baseband 1.59.00.Правя това защотото при 6.1 с байзбанд 1.59.00 ultrasn0w не работи появява се една чертичка обхват и на всеки 30 сек. изчезва. Ако някой може да помогне ...

Публикувано

Не би трябвало да имаш проблем на 6.x.x

Както си в рековъри мод пускаш resdn0w и прави джейл и трябва да ти се активира телефона.

Публикувано

DreamcatheR и аз имах същия проблем с downgrade-а с последната версия на redsn0w 0.9.15b3,но дръпнах версията от предната страница 0.9.14b2 и стана от раз.

Момчета, мисля, че това е важно, и при мен сработи с тази версия на редсноу (0.9.14.b2), а с най-новата не се получаваше и бях загубила надежда. Бихте ли отбелязали някъде в началото на ръководството/указанията, че за iPhone 3GS е по-добре да се използва версия redsn0w 0.9.14b? Може да спестим на някого време и ядове. Хубав ден и Ви благодаря за всичко, които сте си направили труда да напишете, беше ми от полза.

Публикувано

На 6.1 нямам проблем с рестора,но имам проблем със сигнала ,питането ми е за 4.3.3 .Благодаря

Публикувано

Говоря за сигнала на 6.x.x.

Говоря за джейл на 4.3.3

Публикувано

Здравеите ресторнах и направих джаилбреак , всичко работи само ,че нямам мобилен интернет въпреки,че телефона си направи carrier update ,има ли някакъв фикс за това?

Публикувано (редактирано)

Зависи от оператора. При някой трябва ръчно настройки да въведеш. За APN иде реч.

Редактирано от Tarashev
  • 6 месеца по-късно...
Публикувано

Метода работи на 3GS свалих оъ 6.1.3 до 5.1.1 със iFaith-v1.5.9 ... отключих го с редсноу 0.9.15b3 поличи се един префектен unthetet джейл... че ми омръзна всеки път да давам just boot

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...