monbonim Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Абсолютно същото е, все пак става въпрос за WinterBoard а той си работи на 3.1. за WinterBoard може но аз съм без него.Как да променя основната тема Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Аз също нямам уинтерборд, но съм сменил всичко. Предупреждавам че е хамалска работа, имай го предвид. Малък жокер: ApplicationsMobilePhone.app В тази папка са надписите и картинките за телефона, за останалите неща почвай да ровиш сам. Цитирай
monbonim Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Прерових пак: ApplicationsMobilePhone.app и каде ли не се рових ама нъцки, няма го никаде или аз го пропускам .Има го на едно място в Applications/MobilePhone.app/inCall.strings ама там е за друга функция Fake unlock.Явно за 3.1 е по-различно.Ако някой го намери да каже каде е точно.Иначе Побългаряването изска много ровене.Аз го права по по-трудния начин: като си легна в кревата преди сън и през iFile ама там надписите са много малки и бързо заспивам Цитирай
mupo Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 The Shaman правилно ви е ориентирал, но е трябвало малко да се замислите. Надписите за Slide to ... се намират в /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj/SpringBoard.strings Цитирай
monbonim Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Благодаря много Сигурно е логично да се търси там ама аз не съм много в час.За любител се справям горе долу добре но това е над моите възможности. :drinkingcheers: Sladichuk:Правилата забраняват цитиране на предходен пост! Цитирай
sainttropez Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Не мислиш ли че въпроса ти поставен така, е ВЪЗНАГЛИЧЪК?iPhonetic се разпространява безплатно и единствения стимул(освен ентусиазма) за създателя са даренията.Ти дари ли? Ако натиснеш онова бутонче "Donate" в програмата и оставиш сериозна сума, ще се сдобиеш евентуално с правото да мрънкаш. Може би си прав. Малко нагло ми прозвуча и на мен след препрочитане. Извинявам се за което! Но така или иначе си мисля, че не съм единствения, който се вълнува от това и няма да е лошо някой да внесе яснота по въпроса. Цитирай
netmonk Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 Най-после нормален БДС чрез iKeyEx. Благодаря за помощта Цитирай
vasil67 Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Работи както трябва на 3GS OS3.0 с БДС, инсталирано по описаните начини с AutoInstall, тук е мястото да благодаря на хората направили си труда и загубили от времето си, за да мога сега за трикратно по-малко време да напиша нещо на телефона си. Цитирай
ExecutoR Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 еvelinster извинявам се за глупавия въпрос но с каква програма се правят тези инсталации които се споменават в началото Благодаря за вниманието Sladichuk: "–Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. –Пенчо бре, търси! Пенчо пак не ще. Пенча го мързи, гледа да лежи..." Пенчо Славейков style Пенчо драстично нарушава правилата на форума, които е декларирал при регистрацията си, че познава, и безапелационно се задължава да спазва, ergo– декларирал си лъжа! Светкавично се запознай с правилата, с всички важни теми за начинаещи ТУК. Едва когато си наясно с всичко изброено по–горе, задавай въпроси, и то в съответствие с правилата! Устремено вървиш към първо предупреждение още с първия си пост тук. Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Благодаря на evelinster за описанието. Работи и при мен на 3GS с 3.0 по описания от него начин (само дето вече има версия 99g и си инсталирах нея). Евала пич! Цитирай
anrito Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 И при мен стана по описания по-долу начин на iPhone 3gs 3.0.1 Но заместих №1 с най-новия (hk.kennytm.iKeyEx3-0.1-99j.deb), защото с него не стана. [download:3o2qzmcm]http://dox.bg/files/dw?a=d987e7f8c8[/download:3o2qzmcm] При мен с 2G, FW 3.0.1 не стана по описания начин а така:Инсталиране през терминал (през Autoinstall не стана) на: 1. http://networkpx.googlecode.com/files/hk.kennytm.iKeyEx3-0.1-99c.deb 2. http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/debs2.0/bulgarian_keyboard_1.0.deb След което отидох в Settings ? iKeyEx ? Mix and Match ? Create ? Layout ? избор на "Български" ? назад и Input manager ? избор на Bulgarian (Bulgaria) ? назад и Name ? Bulgarian ? назад ? назад ? Keyboards ? добавяне на Bulgarian и рестарт. 5-DVORAK клавиатурата не ми беше нужна. Благодаря на всички, трудили се за да направят възможно използването на българска клавиатура! Цитирай
JOKe Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Скайп работи ли ви след качване на iKeyEx ? при мен крашва при опит да пиша нещо когато трябва да се покаже клавиатурата. Skype 1.2.2 Цитирай
tchav Публикувано Ноември 27, 2009 Публикувано Ноември 27, 2009 Работи бе човек. От нещо друго ти идва проблема. Цитирай
Евелин Публикувано Юли 28, 2010 Публикувано Юли 28, 2010 Някой пробвал ли е да сложи тези неща на 4.0? iKeiEx се инсталира, деб-а със фонетиката също, но не се добавя шрифта. Ако някой знае къде стоят файловете с клавиатурите (аз намирам само за usb, на които фонетиката си работи) да казва, аз ще мажа по прясно ресторнатата 4.0. Фонетиката много ми липсва определено Цитирай
imanev Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 Привет, И аз търся помощ за БГ меню и фонетика, като фонетиката ми е адски необходима. Използвам телефона си за много писма и направо съм с вързани ръце. Ако някой има някакво решение, нека да помогне. Благодаря предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 http://bgiphone.com/showthread.php/6341-Предложение-за-дарение-в-подкрепа-на-iPhonetic-за-iOS-4 http://bgiphone.com/showthread.php/4811-iPhonetic-за-iPad/page10 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.