Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

3 алтернативини начина да ползваме MS Office за iPad


TomTailor

Recommended Posts

1bcccb42e287a245677aecf2b0ab1f8c.jpg

В интернет пространството от доста време изглежда така сякаш всичко, което се случва около Microsoft е най-важното в технологичната индустрия. Последните ‘терзания’ на анализатори и потребители са свързани с MS Office и възможните версии за iOS.

Говори се, че Microsoft няма да представят своите ‘официални’ Office приложения за iPad до декември за бизнеса, и до февруари за потребителите. В същото време, от CIO ни информират за три алтернативни начини за използване на Office документи с таблета на Apple.

А най-любопитното в цялата история са официалните изявления от Microsoft, с които Балмър и компания отричат тези слухове. Междувременно, компанията организира голямо събитие в края на октомври за лансиране на своите Windows 8 таблети.

Разбира се, никой не трябва да обвинява Стив Балмър в преднамерена неяснота по този въпрос, тъй като Microsoft са вложили всички усилия по посока на тъчскрийн-базираните софтуер и устройства, и едва ли от компанията биха искали да отместват фокуса от дебюта на платформата Windows 8 с приложение за iPad.

Докато продължавате да възлагате ‘големи надежди’ на очаквания Surface таблет обаче, вижте какво можете да направите, за да си свършите работата на своя iPad и без официални Office приложения.

1. Използвайте Office приложенията с Google Chrome и SkyDrive

Можете да създавате и редактирате Office документи с iPad посредством комбинация от безплатния браузър Chrome за iOS, облачната услуга за съхранение на данни SkyDrive, и облачните версии на Microsoft Word, Excel и PowerPoint. Процесът не е безпроблемен, но може да ви свърши работа.

2. Office² HD

При този вариант можете да използвате едно от най-продуктивните Office съвместими приложения за iPad, Office² HD. Цената му е $ 8, но можете да разчитате на качествена текстообработка. В заключение, за разлика от други iPad office пакети, Office ² HD поддържа една от най-важните функции в Word, Track Changes.

3. Стартирайте Office приложенията във виртуална среда

CloudOn е любимо на много потребители приложение, което ви позволява да стартирате на вашия iPad облачно-базирани офис приложения във виртуална среда. Услугата работи добре с Dropbox и предлага най-добрата екранната клавиатура за използване с офис приложения в облака.

Източник: digital.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...