Grievous Публикувано Октомври 19, 2012 Публикувано Октомври 19, 2012 Най-новата версия на redsn0w вече поддържа направата на custom firmware за iOS 6, запазвайки вашия бейзбанд, както и Re-Restore на iPhone 4S/ iPad 2/ iPad 3 от 5.x - 5.x. Вариант 1: Ето как става това. 1. Изтеглете най-новата версия на redsn0w. redsn0w_mac_0.9.15b2 (OS X — use Ctrl-Click->Open if on Mountain Lion for now) redsn0w_win_0.9.15b2 (Windows — run in Adminstrator Mode) 2. Изтеглете оригинален iOS 6 за iPhone 4 (GSM) или iPhone 3GS. 3. Стартирайте redsn0w и отидете на Extras > Custom IPSW. 4. Изберете IPSW файла, който сте изтеглили в стъпка 2. Ако имате 3GS, вие ще бъдете попитани дали телефона е със стар или нов bootrom. Изберете правилния! 5. RedSn0w ще започне направата на custom firmware IOS 6, без да актуализира вашия бейзбанд. След като приключи, готовия файл ще намерите там, където и оригиналния IPSW с префикс “NO_BB…”, последвана от името на файла на фърмуера. 6. Бъдете сигурни, че телефона е в DFU (Extras > Pwned DFU). Просто следвайте инструкциите на екрана. 7. След като вашият iPhone е в DFU, свържете към iTunes и натиснете Shift + Restore (Windows) или Option + Restore (Mac). Бъдете внимателни, да не изберете грешния IPSW файл за рестор! Ако получите грешка 3194, трябва да редактирате хост файла - вижте тук. 8. Изчакайте процеса да завърши. Вашият iPhone ще се опита стартира, но може да остане на логото на Apple. 9. Стартирайте отново redsn0w и изберете Extras > Just Boot. Следвайте инструкциите на екрана. 10. Сега iPhone ще стартира нормално. Ако сте с фабрично заключен телефон, последвайте инструкциите тук, за да отключите с ultrasn0w fixer. Вариант 2: С помощта на този вариант, можете да направите Re-Restore на iPhone 4S, iPad 2, iPad 3 от 5.x до 5.x(ако сте преминали през OTA ъпдейт, не отговаряте на изискванията за ре-рестор), както и Custum Firmware iOS 6 за вашия iPhone 4 / 3GS, запазвайки вашия бейзбенд. 1. Изтеглете най-новата версия на redsn0w. redsn0w_mac_0.9.15b2 (OS X — use Ctrl-Click->Open if on Mountain Lion for now) redsn0w_win_0.9.15b2 (Windows — run in Adminstrator Mode) 2. Изтеглете оригинален iOS 6 за iPhone 4 (GSM) / iPhone 3GS или iOS 5.x за iPhone 4S/ iPad 2/ iPad 3 3. Разархивирайте redsn0w в папка по ваш избор. 4. Отворете redsnow и от основния екран изберете Extras / Even More. 5. Изберете опцията Restore, която трябва да бъде най-отгоре. 6. Изберете опцията IPSW, която ви позволява да локализирате предварително изтегления от 2т. IPSW файл. 7. Aко правите Re-Restore към 5.x, от Local изберете SHSH файла според версията, към която ще ре-ресторвате или използвайте вградената фунция "Remote", която автоматично си тегли нужните SHSH файлове от телефона ви. 8. Сега ще трябва да вкарате вашето устройство в Pwned DFU режим, за да продължите. Свържете iPhone 4 или iPhone 3GS чрез USB кабел, изключете го и изберете Next. Следвайте инструкциите на екрана. 9. Телефона ще бъде вкаран в DFU режим, след което ще започне процеса по ресторването. Изчакайте го търпеливо след което може да направите джейлбрейк. Използвайки тази тема отключете ябълката на раздора. 8 Цитирай
svetoslakis Публикувано Октомври 19, 2012 Публикувано Октомври 19, 2012 Грашка unexpected error ( 2601 ) Получава се само под Windows, при Mac няма този проблем. Цитирай
str_88 Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Моя проблем е , че при влизане в DFU MODE телефона не иска да светне в черно просто седи все едно е изключен ако може някой да ми каже как да го оправя,пробвах почти всичко следвам инструкциите в redsnow показва дори че съм в DFU но просто не светва ??? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Как точно свети черното? 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Който продължава да получава грешки 3194(причинени от tiny umbrella) и не може да се оправи с хост файла, може да ползва fetch shsh в редсноу, за да изтегли "подписчетата" и да ги прикачи към фърмуера(чрез stich shsh и посочвате готовия кастъм). Тогава хост файла няма да има значение, връзката с интернет също. 1 Цитирай
kosmom Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Redsn0w 0.9.15b2-Tethered Jailbreack iOS 6-за А4 и по-стари чипове,..знаете как да го направите,нали.!!?? От телефона ще ми трудно да Ви обесня подробно,за което се извинявам,моля някой от модераторите да го направи вместо мен. Цитирай
Dean Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 unexpected error ( 2601 ) Как да се оправи тази грешка? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Опитай с redsn0w 0.9.15b1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Бета 1 плюе същите грешки. Просто на някои компютри така се получава. Изтегли бета2 наново и ако продължава, бягай на друг комп. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 29, 2012 Автор Публикувано Октомври 29, 2012 Шапката е обновена. Добавен е метод 2. 3 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 1, 2012 Автор Публикувано Ноември 1, 2012 unexpected error ( 2601 ) Как да се оправи тази грешка? Очаква се ъпдейт на redsn0w до 0.9.15b3, при който е оправен проблема с грешка 2601 под Windows. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Ето го: redsn0w 0.9.15b3 (OS X — use Ctrl-Click->Open if on Mountain Lion for now) redsn0w 0.9.15b3 (Windows — run in Adminstrator Mode) 3 Цитирай
aretoula Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Не става, изписва iTunes error -1 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 http://bgiphone.com/topic/17599-грешка-1-при-restore-на-iphone-4/page__hl__error Преди да напишете нещо, потърсете. Ще започна да трия! 1 Цитирай
IliyanLD Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Линкът от 8-а точка на вариант две не работи: Sorry, we couldn't find that! [#pag1] That page doesn't exist излиза ми това съобщение. Цитирай
IliyanLD Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 (редактирано) Е при мен не работи с който и от двата браузъра да се опитам да го отворя... Редактирано Ноември 3, 2012 от IliyanLD Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 http://bgiphone.com/topic/4772-unlock-на-iphone-3g3gs4-чрез-ultrasn0w/page__st__350#entry174719 Цитирай
aretoula Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 (редактирано) Айтунс Грешка -1 постоянно излиза, не мога да се оправя, тези теми които четох, вътре освен чети преди да пишеш, друго не открих....тука помощ не може да се даде Редактирано Ноември 6, 2012 от aretoula Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Горе са ти дали линк да чатеш за грешка 1. Защо пишеш глупости не ми е ясно! Цитирай
aretoula Публикувано Ноември 12, 2012 Публикувано Ноември 12, 2012 (редактирано) Всичко е точно, не мога да проумея защо избива тъпата грешка (-1), правилно е сложен телефона в ДФУ мод (101%) там тези проблеми със хост файла и със ъмбрела всичко е направено и поправено, но все пак грешка -1 ми избива, дори забелязах че във сетингс нямам TAB бутон за OTA откъдето мога да ъпдейтна телефона, а съм с 5.1.1 Пс. Ще помоля най - учтиво, ако може някой да ми помогне. Редактирано Ноември 12, 2012 от aretoula Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Ноември 12, 2012 Публикувано Ноември 12, 2012 Я виж имаш ли активен блутут и телефон? (имаш ли имеи) Или са сиви? Цитирай
aretoula Публикувано Ноември 12, 2012 Публикувано Ноември 12, 2012 (редактирано) Всичко е активно, имам си обаждания и всичко е наред, преди бях със бейсбант 6.15.00 така че няма как да е прецакан телефона. Ъпдейтнах упешно със къстъм 6.0 чрез сноубрииз без да ми се повдигне бейсбанда и сега трябва само да го отключа. Пс. но се указва малко трудна задача отключването, поради липсата на wi-fi Пс. отключи се със saurik.substrate.safemode, mobilesubstrate,ultrasn0w_1.2.7 и ultrasn0w-fix6, моето мнение е че със снежинката става много по - добре и е по - удобно от редсноу, без никакви грешки и ядове Редактирано Ноември 12, 2012 от aretoula Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 12, 2012 Автор Публикувано Ноември 12, 2012 Нямаше как да го знаем, защото снежинки заваляха днес. Цитирай
noother Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Здравейте, колеги! Може би това не е правилната тема, но ако модераторите преценят нека ми преместят мнението в някоя, от другите теми за Редсноу. От Глобул ми смениха телефона преди няколко дни и новия е с 5.1.1, ББ 04.12.01. Направих му джейл веднага, запазих сигнатурите, които можах (естествено само за 6.0.1). Макар да съм сигурен в отговора, искам да попитам има ли версия на Редсноу, която може да вземе СХСХ от настоящата версия на фърмуера. Опитах с 09.14.б2 и09.15.б3. Благодаря Ви предварително! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.