interr Публикувано Октомври 28, 2012 Сподели Публикувано Октомври 28, 2012 Здравейте! Вентилатора на макбука при определени обороти не е шумен,а направо се едно стърже.Като разклатя машината и звука се променя,но определено не е приятен.Може ли да се ремонтира,или трябва нов? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 28, 2012 Сподели Публикувано Октомври 28, 2012 Ами без да се отвори няма как да се разбере. Съветвам те ако никога не си го правил, да го занесеш в сервиз. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
interr Публикувано Октомври 28, 2012 Автор Сподели Публикувано Октомври 28, 2012 (редактирано) Отворих го,ама само капака свалих.Има ръководство в youtube.Мисълта ми беше,дали с почистване и смазване ще се оправи или си трябва нов,та да знам дали да се занимавам Редактирано Октомври 29, 2012 от gorgior Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petio.dimitrov Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 От къде имаш отвертка, че от 2 месеца търся и немога да открия никъде в България... Предполагам че е петолъчка със затъпен връх, размер 1.0 ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
interr Публикувано Октомври 29, 2012 Автор Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 (редактирано) Със звезда,малка...Да не е по-нов твоя мак и да са различни болчетата? А иначе питам,дали някой е имал подобен проблем.Може това да са им "слабите места" . Редактирано Октомври 29, 2012 от Alxx® Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 За какви "проблеми" и "слаби" места говориш? Не го ползваш в лабораторно чиста среда, за да няма никакъв шанс да се замърси. Отваряш, чистиш, подмазваш или сменяш ако не стане - какво повече? П.П. Аз бих си го сменил, спре ли - лошо. П.П.2 Последен пост НЕ се цитира! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
techo91 Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 Като спре щайгата трябва да се угаси, но ако е бил много натоварен има шанс да се опече макар и малък. Съвет от мен, смени го и това е. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 Имам същия лаптоп и нямам проблем с перката. Явно ще е за смяна(по с време), ако не се оправи след почистване. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
interr Публикувано Октомври 29, 2012 Автор Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 Колко пъти да предупреждавам и да редактирам мнения??? Не цитирай последен пост!!! Одеве го разглобих.Така и не разбрах как се сваля перката...Като капсоловано ми се вижда...Поръчал съм друг вентилатор,утре ще дойде... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.