veselin_petrov Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Здравейте, с iPhone 4 IOS 4.3.3 16 GB съм и се порових бая в форума, но не успях да намеря какво точно да направя, за да се оправи. Така.. проблема е следния преди няколко дена, слушам си музика аз и по 1 време реших, че трябва да си сменя песента от телефона. Натиснах 2 пъти Home бутана и нали знаете, че излиза music control ... да ама не и от тогава се опитвам да намеря начин как да го оправя рових се къде ли не, за да видя как да го оправя ама никъде не пише въпроса ми е дали трябва да му направя Restore или има някакъв друг начин ? Благодаря предварително Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Аз не разбрах, не ти изкарва контролите само или прави и други проблеми? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
veselin_petrov Публикувано Ноември 6, 2011 Автор Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Не ми изкарва само контролите... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 И това е проблем на бутона ли??? Тези опити на заключен телефон ли ги правиш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
veselin_petrov Публикувано Ноември 6, 2011 Автор Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Еми да... както винаги друг път не ми е ставало така и по никакъв начин не ми излизат контролите за музиката Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Бутоните на всички 4-ки се прецакват и не "захапват" от раз. Има промоция в сервиза - 10 кинта почистване, що не пробваш? Сервиз Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
veselin_petrov Публикувано Ноември 6, 2011 Автор Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Не е като да не захапва от раз. Влезнах в Settings -> General -> Accessibility -> Triple-click Home и му зададох някаква настройка и всеки път си изпълнява зададеното нещо, но специално Double click нищо не прави Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 А мултитаскинга отваря ли ти го? Ако го отваря, проблема е по-скоро софтуерен... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
veselin_petrov Публикувано Ноември 6, 2011 Автор Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Да отваря го... Ще трябва явно да го Restore-на, за да се оправи. Не мога разбера само какво му се случи буквално 2 минути преди това нямаше никакъв проблем и си смених песента... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
airone Публикувано Ноември 7, 2011 Сподели Публикувано Ноември 7, 2011 А на мултитаскинга като цъкнеш и плъзнеш пръст надясно появяват ли се? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2011 Сподели Публикувано Ноември 7, 2011 Там няма как да не му излязат. Говорим за друго. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
veselin_petrov Публикувано Ноември 18, 2011 Автор Сподели Публикувано Ноември 18, 2011 Открих решение за този проблем. Бях си инсталирал iProtect в cydia и като минаха 10 дена и пробния период свърши явно ми го е блокирало по някакъв начин. Днеска го премахнах от cydia и всичко си беше ок. После пак го сложих, за да видя дали наистина е от там проблема и пак не работеше. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 18, 2011 Сподели Публикувано Ноември 18, 2011 Това не е решение на проблема а причината за него Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 Предполагам всички сте наясно, че не са наред хоум бутоните на 4 и 4с и след около година ползване (понякога и по-малко) спират да отчитат всяко натискане, както когато са били нови. При мен поне е истинско чудо ако успея да активирам мултитаскинга от първия-втория път. През повечето време ми трябват поне 3-4. Да кажа и какво съм пробвал до момента: 1) форумния сервиз - 30 лв, стана като нов, но само за 1 месец - след това пак същата работа. 2) чрез док конектора: Ако съдя по коментарите, при доста хора това помага. При мен никаква разлика не се усети. Може би е за телефони, на които изобщо не им реагира бутона. 3) чрез слагане на пластина/пластмаса под задния капак: Ползвах пластмаса от опаковката на ножчета за бръснене (ще стане и всяка тънка пластмаса от опаковка тип блистер). Като че ли има файда, но само като са 2 пласта. Ама в този случай трудно се затваря капака и седи леко изкривен в долната част. Затова оставих 1 пласт, но ми се струва, че и с него и без него все тая.. Неща, който ми остават като варианти и ще се допитам до вас дали някой е опитвал: 1) хардуерна смяна на бутона - 10-тина лв от ebay. Обаче е малко сложно разглобяването. ifixit имат подробно ръководство тук: http://www.ifixit.co...e-Button/3144/1 Сменял съм батерия на 4-ката и беше елементарно, но тук трябва да се внимава за повече неща. Направо си е малко като хирургическа намеса. Сложна е процедурата, т.к. не може да се махне директно дисплея (както е при 3ГС), без да се разглоби целия телефон преди това 2) почистване с малко чист алкохол (50-70%). Обяснено е във видеото долу, но накратко: изкл. телефона; слагате си капка алкохол на пръста и я наслагвате върху бутона; 10-20 сек. натискате от всички страни и накрая обръщате телефона с лице надолу в/у твърда повърхност и го потупвате, така че да се разнесе навсякъде. Отново доста положителни коментари към видеото.. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 И аз имам този проблем, но като го натискам по-силно си работи. Много си мисля дали да не го занеса в сервиза да ми го сменят. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 Моят ще стане на близо две години и нямам оплаквания-по едно време мислех,че е за смяна,но след един рестор се оказа,че не е хардуерен проблема. Всичко си е на късмет,предполагам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JVV Публикувано Октомври 29, 2012 Сподели Публикувано Октомври 29, 2012 Твърде безотказно се държи и при мен след две години. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2012 Сподели Публикувано Октомври 30, 2012 Гога, ч-то на мака е долу П.П. Чистене със спирт викаш? Да, ама не - спиртът не може да отстрани корозията по метала. Чисти се с хубав контакт спрей, а ако е duralube или въобще нещо с SR3, забравете за проблеми после. С него съм обработил всички контакти по телефона(ползвам го отдавна). Навремето едно Сони П900 ми пада в кенефа след обработка с такова и единственят проблем след това бяха светли петна по дисплея(от водата). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 30, 2012 Сподели Публикувано Октомври 30, 2012 При мен телефон на 1 година започна да ми го прави този проблем и когато звъннах на гаранционния ми сервиз "Ментел" ми беше казано 1 месец и няма да ми дадат оборотен iPhone, а някакъв телефон. Не мога да го занеса в сервиза да ми го сменят, защото ще ми отпадне гаранцията. Нямах много избор - или месец без телефон или теста с алкохола и търкането на бутона. Реших да пробвам с алкохола и мога да кажа, че положителните коментари на се случайни. Още преди да започна да го правя бях наясно, че това е временно решение! Но ефект имаше и то доста добър. До този момент почти месец ( деня след последната среща на форума ) няма никакви проблеми. Ако проблема се задълбочи, може би ще ходи в Ментел преди да изтече гаранцията, или като изтече ще мине през сервиза ... за това имам да мисля още 1 година Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.