Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

RapidShare слагат край на ограничението на даунлоуд скоростта за обикновените потребители


BulgarianSS

Recommended Posts

3615_50903B8B.jpg

Сайтът за споделяне на файлове RapidShare отмени рестрикциите по отношение на скоростта на сваляне за потребителите, които ползват услугите им безплатно. Ограниченията на даунлоуд скоростта бяха въведени след затварянето на Megaupload и се предполагаше, че те ще държат далеч от RapidShare пиратите. Изпълнителния директор на компанията Александра Цвингли заяви, че досегашната мярка срещу пиратите вече е заменена с много по-ефективни мерки.

Когато Megaupload прекрати своето съществуване през януари, много потребители на сайта на Ким Дотком почнаха да се оглеждат за алтернативи на известния файлообменник. Според TorrentFreak, много от тях са станали потребители на комерсиалната услуга предлагана именно от RapidShare, но хората, които са се възползвали от безплатните услуги предоставяни от швейцарската компания съвсем не са били малко. Именно, заради последните, и заради страха от това RapidShare да не бъде затворен подобно на Megaupload, отговорните фактори в компанията решават да ограничат даунлоуд скоростта на около 30 кб/с. През февруари, представител на компанията е изразил убедеността на мениджърския екип на Rapidsharе, че това ще спре пиратите от това да посещават сайта.

Но явно въпросната мярка не се е сторила толкова ефективна и тези дни представител на компанията потвърди, че от RapidShare са решили да отменят ограничението на скоростта на сваляне. "Потвърждаваме, че отменихме даунлоуд скоростта за всички потребители - мярка, която е част от нашата нова стратегия", заяви изпълнителният директор на компанията Александра Цвингли. Тя добави също така, че от RapidShare са осъзнали, че въпросните ограничения не са достатъчно ефективна мярка срещу споделянето на пиратско съдържание и към края на годината ще бъдат представени нови мерки срещу хората нарушаващи запазените права на интелектуалната собственост.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...