mirror Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Тия до герена са много зле, а и не са глобул, а някакъв франчайз. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Дали са франчайз или не-мен като техен клиент не ме интересува. Щом могат да ми вземат парите за сметката,ще могат и да ми продадат устройството,по начина описан във сайта на Глобул. Утре пак ще си направя експеримент,като ще пратя пак там един колега да видя какво ще му кажат,след това пак оплакване,но този път писмено. Някой да пробва да си направи този експеримент и в Мтел,че ми е интересно там как стоят нещата. Цитирай
dViktor Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 (редактирано) Магазините които са франчайз са зле, почти във всяко едно отношение, убедил съм се многократно. Последният когато ми вдигнаха нервите беше с объркан адрес при рекламация на една 4-ка, и я бяха пратили в съвсем друг град. По горе някой беше писал, че най- добре е през електронния вариант на съответния оператор. През my.globul.bg поне контактуваш с централата им, и няма да има подобни изцепки. Редактирано Ноември 6, 2012 от iViktor Цитирай
carrot Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 (редактирано) Apple по същия начин са се подиграли с индийците - за страна от милиард човека са доставили 10000 телефона. За сравнение - очаква се потреблението на iphone 5 за Индия да бъде като за начало около четвърт милион апарата с тенденция за още толкова. Редактирано Ноември 6, 2012 от carrot Цитирай
Anton Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Абе, като казвате "подиграли", "не ни ебават" имате ли представа как се покрива такова търсене? По сравнението ти с индийците - те са 1,5 милиарда, а търсенето е за половин милион iPhone-a. САЩ и ЕС имат население малко над половината на Индия и търсенето на iPhone е за 10-15 милиона на месец. Първо се задоволяват най-големите пазари и после по-малките. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Какво се занимавате с глупости не мога да ви разбера, Айфон в Бг се купува на коледа Защото мразя да ме правят на будала. Ще им изкарам едни глоби,ако не друго за тази подигравка. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Абе, като казвате "подиграли", "не ни ебават" имате ли представа как се покрива такова търсене? По сравнението ти с индийците - те са 1,5 милиарда, а търсенето е за половин милион iPhone-a. САЩ и ЕС имат население малко над половината на Индия и търсенето на iPhone е за 10-15 милиона на месец. Първо се задоволяват най-големите пазари и после по-малките. За това Apple e трябвало да си направят сметките предварително и ако е трябвало да отложат представянето на новия телефон с 1 месец, за да могат да произведат достатъчно бройки. Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Apple пак печелят безплатна реклама на гърба на всички недоволни, които чакат. Боли ги тях, че в БГ 100 човека не са си взели телефона на датата на представянето - пак ще си го купят рано или късно. Цитирай
drjivago Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 (редактирано) За това Apple e трябвало да си направят сметките предварително и ако е трябвало да отложат представянето на новия телефон с 1 месец, за да могат да произведат достатъчно бройки. Да ,но така все по-трудно ще удържат информацият, снимки и въобще цялата мистерия около новият телефон Редактирано Ноември 6, 2012 от drjivago Цитирай
Wayward Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Аиде вече стига критики,че почнаха да се говорят глупости.Ето това е най-прост пример за гражданско общество каквото жадуваме да достигнем.Ако за повече неща постъпвахме така и "повече ни се занимаваше с глупости" може би вече щяхме да живеем на по-добро място.Докато никой не го е*е ще ни е**т това е истината според мен.И накрая похвална самоинициатива.Go go go rock'n'roll 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Да ,но така все по-трудно ще удържат информацият, снимки и въобще цялата мистерия около новият телефон Това отново е проблем на Apple, за предишните модели как нищо не излизаше до самата премиера? Но като си разпиляха производството из цял Китай ще си сърбат попарата. Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Вече са в Бразилия. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
flash40oo Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Ма то било много трудно да се сдобиеш с айфон в България.Очаквам скоро подкупване на служители в операторите за да те бутнат по-напред в списъка хахахаха Все едно съм 30 години назад във времето и чакам за телевизор "Велико търново" Цитирай
Anton Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Людмиле, колко са "достатъчно" бройки? Някой изобщо може ли да предвиди? Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Естествено, че с точност до бройка не може да се предвиди, но за да може да се произведе нужното количество телефони преди премиерата, се правят проучвания и предварителни заявки на операторите и това трябва да е достатъчно, за да се избегне суматохата с липса на телефони по магазините в цял свят. Цитирай
killer4o Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Т.е. твоето предложение е да произведат 50 милиона телефона, които да продадат в рамките на месец, след което цяла година да продават по 10-15 телефона на ден? Не ми се струва супер надежден бизнес модел. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Това с недостига е един от лошите ефекти на МапГей(т) Кук. Човека е резач на излишъци. Другата причина е страхът на операторите да се набълбукат с непродадени бройки(което си е за тяхна сметка). Ментел се изхвърлиха с 4с-ките и сега лееко се чудят как да ги разкарат(въпреки че не свалят цените). Фалит им желая, от сърце. 17 Цитирай
newabv Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Виваком, реват, че май няма да стигне до тях тоя път. За сега де Че те кога са продавали айфон..? Да не се е чуло нещо за пускане и от тях? Цитирай
newabv Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Е те това не го знаех... Как да се добера? Може и на лично, ако е тайна Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Не е тайна, но нямат. Предимство е да си корпоративен клиент. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Нямат все още във Вивател,утре ще имам разговор с тях да ги видя как го планират поне за корпоративните клиенти. Цитирай
newabv Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Надяваме се да споделиш после... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.