ludiamax Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Питал поне в 5 офиса на "Виваком", два от които във Враца и никъде не знаят, че предлагат телефона. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Дам и тук така и леко се подсмихват. Предлагаха! Сега, все още не. Цитирай
newabv Публикувано Ноември 8, 2012 Публикувано Ноември 8, 2012 Е, то е нормално по- късно да има за тях. Цитирай
margit0 Публикувано Ноември 8, 2012 Автор Публикувано Ноември 8, 2012 Още лоши новини : http://iblog.bg/iphone/nova-pratka-iphone-5-mtel-globul-sled-tri-sedmici 1 Цитирай
snooperchi Публикувано Ноември 10, 2012 Публикувано Ноември 10, 2012 Според мен това не е нищо ново, смисъл, всички прекрасно знаем, че когато им свършат количествата, ще трябва да чакаме минимум 2 седмици докато видиш ли заредят. Стига паника, ще изчакате и ще си го вземете. Все едно е животоспасяващо средство... ужас ! Цитирай
jh_ivanov Публикувано Ноември 10, 2012 Публикувано Ноември 10, 2012 пичове не се косите сега се връщам от германия и там никъде я няма налична най рано 2 седмици обадиха доставка аз моята я очаквам от дядо мраз около 30-ти Цитирай
KLM Публикувано Ноември 21, 2012 Публикувано Ноември 21, 2012 В Италия е същата работа.В Милано има два епъл стора, чака се 1-2 седмици. Цитирай
x3mbiker Публикувано Ноември 21, 2012 Публикувано Ноември 21, 2012 Днес ми се обадиха от магазина на Батемберг, че имат черни 16ГБ. Тези които са се записали може да ги огрее. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Ноември 21, 2012 Публикувано Ноември 21, 2012 аз моя го чакам от германия в края на декември Цитирай
carrot Публикувано Ноември 21, 2012 Публикувано Ноември 21, 2012 Моя го чакам в началото на декември от Германия. На мтел им обясних, че ако имат 5S през декември, мога да си го взема с договор. За 5 са закъснели безвъзвратно. 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 21, 2012 Публикувано Ноември 21, 2012 В Испания ги пуснаха изглежда в понеделник, но тайно, никъде не се съобщава, че се продават ФО iPhone 5 в AppleStore. Може би са пуснати поради Петъка с намаленията, който е тази седмица, не знам. Днес имаше в свободна разпродажба ФО iPhone 5. До сега в Apple Store се продаваха само за Оператори, някаква врътка с Vodafone. Всички телефони са, като ФЗ и в момента на покупката го отключват, така спомена продавача, дори купен ФО понякога трябва да се чака известно време, за да ти приеме картата. Цитирай
niksan76 Публикувано Ноември 22, 2012 Публикувано Ноември 22, 2012 Днес ми се обадиха от магазина на Батемберг, че имат черни 16ГБ. Тези които са се записали може да ги огрее. Тъй като и аз съм от "записаните" в клона на Мтел на Батемберг, отидох и попитах дали имат. Казаха, че нямат и не са получавали нищо. Не знаят кога ще получат. Евентуално края на месеца. Цитирай
snooperchi Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 (редактирано) Днес ми се обадиха за бяла 16ка и отидох и си я взех. ( От Мтел ) Редактирано Ноември 23, 2012 от snooperchi Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 24, 2012 Публикувано Ноември 24, 2012 Потвърждавам че имат. Мтел Севлиево. Цитирай
V304JOR Публикувано Ноември 25, 2012 Публикувано Ноември 25, 2012 Аз обикалях 2 месеца в Лондон да го намеря, бял 64GB...е намерих го и сега майка ми го ползва!Жива и здрава да е!!! П.П.Аз си карам с 4-ката Цитирай
niksan76 Публикувано Ноември 28, 2012 Публикувано Ноември 28, 2012 В Мтел на ъгъла на Графа и Раковска имат бяла петица, 64-ка 1бр. Сега се връщам от там. Предложиха ми я, но аз исках черна 16-ка. Ако някой се интересува може да отиде да го вземе. Цитирай
plam4e Публикувано Ноември 28, 2012 Публикувано Ноември 28, 2012 Някой случайно да има "вътрешна" информация кога Ментел ще имат доставки на 5-ци Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 28, 2012 Публикувано Ноември 28, 2012 Имат 16-ки 32-ки няма да има 64- ки, никой не знае... 1 Цитирай
plam4e Публикувано Ноември 28, 2012 Публикувано Ноември 28, 2012 На колко ли места ходих вече не знам, а "любезните" служители ми казват, че няма и чакали зареждане...уж тази седмица...ама ше видим, тя седмицата свършва Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
vencislav Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Вчера си купих от Мтел, черен 16-ка, като корпоративен клиент обаче. Цитирай
Protector Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Вчера в Мтел ми обясниха, че не мога да си купя iPhone 5, освен ако не подпиша нов договор и не си сменя номера.Това ми се струва направо абсурдно.Така ли е наистина ? Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Всички в магазините на М-Тел си гонят таргетите за нови клиенти. Това което са ти казали са пълни глупости, само и само да подпишеш нов договор с нов номер. За да вземеш телефона трябва наистина да подпишеш дву годишен договор, но може и със стар номер, разбира се ако той не е обвързан с друг телефон преди това и не е изтекъл. Следващия път в който ти кажат подобно нещо звънни на *88 и разкажи какво искаш, там са доста по отзивчиви и ще ти помогнат. А накрая ще те попипат къде да пратят заявката в център на М-Тел удобен за теб, за да отидеш и да си вземеш телефона. Разпитай на *88 за всичко, новия договор, вноски, от кога започва, изплащане на телефона или плащане на един път, отключване на телефона след края на договора и т.н. Няма как да ти откажат, въпроса е че на живо в магазина говорят едно, а реално е съвсем друго на *88. Аз затова не стъпвам в такъв магазин. Всичко по телефона, само отиваш после в някой център да ти отпечатат договора и край. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Не е така, поне при М-тел, за да преподпишеш нов договор и да вземеш телефон, трябва да ти остават не повече от 6 месеца до изтичането на договора иначе не можеш да го подновиш. Сещам се за поне 5-ма приятели, на които така им отказаха още от както пуснаха 4-ката, а миналата седмица отказаха и за 5-цата по същата причина, даже му казаха кой месец да отиде, когато вече ще може да преподпише. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Според ЗЗП, трябва да се продава и свободно, отключен, ако не е на субсидирана цена. Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 8, 2012 Публикувано Декември 8, 2012 Преди 4-5 дни реших да си пробвам късмета през интернет магазина на Mtel. iPhone 5 16GB White за 787,55лв. днес Speedy ме изненада с една голяма кутия, която имаше iPhone 5 16 GB 1бр. + подаръци бутилка червено Джони 700ml. Samsung Е1050 1бр. карта Prima с 200 минути с приятели, 100 SMS и 100 MMS и за финал един молив с логото на Mtel. Обадиха ми се да очаквам още някакъв персонализиран подарък до края на януари. Хубавото е, че успях да си осребря и бонус точки за 200 лева. Системата ми разрешаваше да ми махне точки само за 60 лева, но сътрудникът, който се обади, ми съдейства да се намалят всички. Телефонът го взех с преподписване на договор "Mtel iPhone XL". 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.