Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Анонимните погнаха и фармацевтите


BulgarianSS

Recommended Posts

Призив за световен протест се появи на страницата на Българския фармацевтичен съюз

691559_375_282.jpg

Facebook/Anonymous Bulgaria

"Анонимните" хакнаха сайта на Български фармацевтичен съюз. Към 20.30 часа тази вечер на мястото на официалните становища на фармацевтите се появи призив за световен протест на 5 ноември (понеделник). Чак след 2 часа съобщението бе премахнато.

Едно от исканията на протеста е разпускане на правителството и парламента. На официалната страница на БФС бе пуснато следното съобщение:

СВЕТОВЕН ПРОТЕСТ - БЪЛГАРИЯ!

А. Какво целим?

Смяна на 45 + 23 годишното статукво и политически модел!

Б. Как ще го постигнем?

• Цялата политическата класа >> "Дим да я няма”!

• Разпускане на НС и МС, без рестарт на политическия модел от последните 23 години!

• НЕ на политическата "въртележка", от която останалите 99 % духаме супата!

• Да изринем всички политици, които пак искат да яхнат народа!

В. Кое ни отличава?

• Имаме кауза, имаме визия за реална промяна!

• Реален механизъм за граждански контрол над властта!

• Неполитически и истински граждански формат - на хора!

ДА СВАЛИМ МАСКИТЕ И ЗАСТАНЕМ ПРЕД КАСКИТЕ!

Bulgaria Above All

World Protest 05.11.12 !!!!

http://www.facebook....60298180704960/.

"Анонимните" планират световен протест на 5 ноември 2012 г., като сборния пункт в София, е на пилоните на НДК от 18:00. След това се тръгва към Президентството и се стига до храм паметник "Ал. Невски".

Протести ще има не само в столицата, а също и във Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Плевен, Стара Загора, Сливен, Сандански, Ловеч и Добрич и други градове.

Anonymous Bulgaria плануват протеста да продължи, "докато е нужно".

Освен това анонимните хакери плануват да дадат и пресконференция, която ако се осъществи, ще е първата подобна.

inews.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо да са ни погнали, ние сме си с тях. Толкова години закона за лекарствата и аптеките го менят на месец два заради едри корпоративни и други алчни интереси и превърнаха една здравна институция в търговия с живота и здравето на хората. Да не говорим за ужасяващите размери на корупцията в здравна каса и как се избират кои лекарства ще се реимбурсират и кои не и кой ще гушне големите парички , а хората , включително и нас фармацевтите кучета ни яли. От сума години го приказваме и обясняваме на мазни политици продажници , как се източва системата от алчни нагли и безскрупулни хора и корпорации и какво се случи , както винаги изкараха нас виновни и настройват хората срещу нас , лекари и други медицински специалисти. Лекарствата били скъпи, ами скъпи са като им напраскаха 20 % ддс , като си стиснаха политиците ръцете с производители и вносители и гушнаха милионите (как все на тях не могат да им ги докажат) и си направиха надценки от по 500-600% и после пак аз в аптеката съм ги дигнал. Е да ама преди скапания анал--н струваше 50 ст. с моя надценка 40% а сега с 20% струва 2 лева. Друг пример лекарство стуващо с години 75ст. (и това две години поне) и изведнъж идва на 1.8лв , питам хей какво стана и обяснението е , че вече ще се заплаща от здравната каса и е влезнало в така наречения позитивен списък и какво пациента пак ще си доплаща 70ст. но и държавата ще дава на производителя още 1 лев ей така за тоя дето духа и тия пари ги вземат пак от нас (осигуровки , данъци) . Правете си изводите сами , да не говорим за тия скъпо струващите, напълно заплащани от касата , там какви далавери не е истина. От колко време го говорим това , но другите продажници елитни журналисти нищо не казаха докато съвсем не се разчу и след като им позволиха плащащи те им. И ето Героинята министър виждаш ли намали цените на лекарствата, еми крайно време беше. Само че намалиха най фрапиращите с 100-150 % а другите 200-300% пак останаха да гушкат. Намалиха нашите надценки с 2 процента за да ни изкарат пак виновните и протестиращите и да си трупат пак рейтинг. Е писна ми и лошото е , че хората не го осъзнават и все повече ще влизаме във филма корпорации управляващи държавата, живота и здравето ни. А още по-лошото е че не остана сфера , бизнес или каквото и да е в родната ни България(а то и по света де) , което да не е на тоя хал. Всичко се окрупнява и монополизира. На края всички ще сме наемни работници да не кажа роби на някакви алчни маниаци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...