mupo Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 Защо си мислиш че откриваш топлата вода? Мислиш никой досега не ги е погнал ли? Затварят кепинците и ги отварят на друго място и така докато има балами да им се връзват. Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 А за капак оакахте и темата.. Сега на кого първо оранжеви емблеми да раздавам... ?!?! Цитирай
dark Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Можете ли да ми отговорите, колкото и глупаво да звучи, на следния въпрос: Моят телефон е 3GS, FW 3.1.2, купен от Vodafone в Австрия с договор за две години, аз го отключих благодарение на вас и го ползвам с карта на МТел, сега обаче ми се налага да прекарам известно време отново в Австрия и искам да си ползвам договора и картата. Като му дам Restore ще стане както когато го купих ли? Ако ми се наложи да му ползвам гарнцията ще разберат ли, че е открючван? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 1.Махаш блекрейн и си го ползваш в Австрия, без рестор. 2.Ако се наложи нещо по гаранция - ще трябва да ресторнеш. Цитирай
3GS Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 Здравейте. Ако си сложа 3.1.3 и BlackRa1n RC2 дали ще си остане проблемът с постоянното включване към компютъра и пускането на BlackRa1n? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 Блекрейн-а и джейлването какво общо имат според теб? Дали някой иска да преразкаже на @3GS, всички теми за tethered jailbreak? ...гора от ръце... Я, вземи се в ръце и почети малко да си изясниш поне основната терминология! П.П. Язък ти за ник-а. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.