kosmom Публикувано Януари 14, 2013 Сподели Публикувано Януари 14, 2013 YAK е алтернатива на Cydia. С него можете да разглеждате приложенията достъпни в Cydia, базирани по популярност, новост и категории. Можете също така да имате поглед към някои ежедневни нови приложения в раздела "Препоръчани". Единственият недостатък на YAK е, че все още трябва да се пренасочвате към Cydia, за да изтеглите нещо. Може да инсталирате YAK от репото на BigBoss в Cydia напълно безплатно, или от линка по-долу. YAK 1.1.2 By LanbeR 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 14, 2013 Сподели Публикувано Януари 14, 2013 Такива "бест сидиа алтърнатив" се изредиха бая през годините... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Януари 14, 2013 Сподели Публикувано Януари 14, 2013 Нали...като убийците на iPhone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 15, 2013 Сподели Публикувано Януари 15, 2013 Единственият недостатък на YAK е, че все още трябва да се пренасочвате към Cydia, за да изтеглите нещо. Е каква алтернатива е щом пак от Сидия ще се тегли? Нещо не му хващам смисъла на това приложение! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Януари 15, 2013 Сподели Публикувано Януари 15, 2013 И аз, но така го изтипосват навсякъде. http://www.jailbreaknation.com/best-cydia-alternative-yak Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 15, 2013 Сподели Публикувано Януари 15, 2013 Идеята е нещо като Appshopper и AppStore. Аз така го разбирам и не ми пречи. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.