Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Тих звук iPad 4


niksan76

Въпрос

Привет Колеги,

Предварително се извинявам, че пускам нова тема, но за съжаление не открих такава в която да мога да напиша за своята "болежка".

На някой от Вас направило ли му е впечатление, че звука (звънене през Facetime, заключване и отключване) на новия Ipad 4 е много по-тих отколкото на старите? Понеже съм си спрял звуците на клавишите, както и тези на заключване/отключване, защото ме дразни кликането, съвсем случайно установих, че на Ipad 3 на сина ми (с 5.1.1) се чува съвсем нормално докато на моята 4-ка (6.0.1) се чува супер тихо - и двете усилени на едно и също ниво (3 чертички примерно). Не мисля че е от версията на iOs, защото имам iPhone 5 с 6.0.2 и iPhone 4S с 5.1.1 и при тях няма никаква разлика. Много ще съм благодарен на колегите които имат вариант за сравнение и споделят нещо.

Още веднъж се извинявам ако темата Ви се стори ненужна и излишна, но нищо подобно не открих.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

6 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Ако много те дразни разликата, можеш да опиташ рестор начисто. Ако е заложено по принцип във фърмуеър-а, лечение ще има като се появи джейл.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Благодаря за съвета, Колега. И аз се замислям за рестор, защото определено дразни много. За съжаление няма как да направя сравнение в някой от магазините, защото първо там е шумно и трудно ще се усети разликата ако има такава, а и второ ако се появя с такова питане най-много да ме сметнат за луд.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Това е често срещан проблем при iOS 6, защото ако преди един слайдер отговаряше за нивото на всички звуци, сега не е така. Примерно може да си увеличил Ring Volume на Max, а някой приложения като Videos, Music и Siri да се чуват доста по-тихо. Пробвай при заключен телефон (черен екран) да натиснеш два пъти хоум бутона и точно под часовника ще се появи един слайдер за звуците, увеличи го и нещата ще си дойдат на мястото. :smile:

Редактирано от Lyudmil
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Люси, прочети отново и внимателно първия пост ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

При мен имаше същият проблем, като взех iPad 3 спрямо iPad 2, също така го имаше и с iPhone 5-цата спрямо 4S и установих след много ровене в нета, че проблема е от iOS volume controls и се оправя по начина, който описах.

Едит: Също така ако намалиш звука от volume бутоните, а слайдера на локскрийна си увеличил - Сири се чува силно, музиката и видеото също, а само системните звуци са намалени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Опитах колега, но няма резултат. Другото което установих е следното:

Звъня от единия ipad на другия и обратно, на 4-ката се чува супер тихо, а на 3-ката нормално силно. Отговарям на обажданията и щях да падна. На 3-ката разговора се чува от говорителя доста по-тихо отколкото на 4-ката. И това при всичко усилено на едни и същи нива. Май ще се правят ресети и хайде като нов. :get-crazy:

Направих рестор, но проблема остана. Отидох в iStyle и разгледах един iPad 3 и един iPad 4. Звука при четворката също бе по-тих отколкото при тройката. И двата бяха с 6.0.1. Явно това е заложено харверно в самия iPad 4 да е с по-тих звук. Поздрави на всички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...