Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

The Shaman

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Преди 10мин го пуснах и веднага нещо дразнещо - когато чекнеш в зелено нещо като ОК то се архивира, после съответно не го виждаш в инбокса при другите клиенти....ама аз обикновенно ми трабва да препрочета писмата си ама трънки :smile:

Edit: Изхвърча от телефона, просто съм си свикнал с mail.app и толкоз...

Редактирано от profusion
Публикувано

Точно това е дразнещото, аз за това го изтрих.

Ами да те ако си мислят че си чета писмата само на телефона.....

ПС

и като знам че я чаках тая глупост като коледа един месец, смешно чак тъжно ми стана...

Редактирано от profusion

Като гледам как се движи брояча в Maibox скоро няма да се активира приложението. Моята прогноза е месец и половина . И защо е всичко това?

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Маркетингова стратегия.

Публикувано

Никой не може да ме убеди, че има по-добър и интуитивен мейл-клиент от вградения в iOS!

А за това чак и на опашка се редят хората..

Публикувано

Нейтив приложението на Gmail е по-добро от вграденото заради пуша!

Публикувано

Вграденото също има пуш през ексчеиндж!

Публикувано

E*ем ти и пуша.. 2 пъти дневно ли ще го зареждам тоя телефон.. То сега на manual 15 min държи 1.. На кой му е притрябвало на секундата да знае, че е получил имейл? Вкъщи има 4-5 Епъл устройства и като дойде мейл настава една симфония.. :)

Публикувано

E*ем ти и пуша.. 2 пъти дневно ли ще го зареждам тоя телефон.. То сега на manual 15 min държи 1.. На кой му е притрябвало на секундата да знае, че е получил имейл? Вкъщи има 4-5 Епъл устройства и като дойде мейл настава една симфония.. :smile:

Нещо не правиш разлика между push и fetch. При второто, на определен интервал ти проверява пощата за нови съобщения, докато при push-а те уведомява веднага за ново писмо, по-голямото харчене на батерията идва именно от fetch-а, а вградения мейл.апп работи с gmail само с fetch. На мен мейла ми е адски важен в ежедневието и за мен е нужно на момента да разбирам кой-какво ми пише по работа, а не с някакво закъснение. Просто не е нормално да разбирам на момента кой каква глупост ми е написал във фейсбук, а мейлите, които са ми свързани с работата да научавам за тях със закъснение.

Публикувано

Вече няколко пъти май се каза, че mail.app поддържа push с Gmail.

Публикувано

Няколко пъти е казано,но не си показал как става!Направи едно ръководство,ако е удобно;)

Публикувано

Нещо не правиш разлика между push и fetch. При второто, на определен интервал ти проверява пощата за нови съобщения, докато при push-а те уведомява веднага за ново писмо, по-голямото харчене на батерията идва именно от fetch-а, а вградения мейл.апп работи с gmail само с fetch. На мен мейла ми е адски важен в ежедневието и за мен е нужно на момента да разбирам кой-какво ми пише по работа, а не с някакво закъснение. Просто не е нормално да разбирам на момента кой каква глупост ми е написал във фейсбук, а мейлите, които са ми свързани с работата да научавам за тях със закъснение.

Mного добре правя разлика м/у пуш у феч. Виж пак какво съм написал - "То сега на manual 15 min държи 1..", което ще рече, че в момента съм на феч и батерията пада за ден. Пък ако сложа и пуш, съвсем... Както и да е, тук става въпрос за Mailbox, някой няма ли да сподели какво толкова му е специалното? На мен лично изобщо не ми се струва ценна тази функция ала "прочети по-късно", даже напротив - ако тръгна да го ползвам, веднага бих я изключил (ако има такава опция разбира се).

Публикувано

Никой, никъде не е споменавал, че е специална ;) Просто още един (добър) gmail клиент с добър маркетинг ;)

Публикувано

Няколко пъти е казано,но не си показал как става!Направи едно ръководство,ако е удобно ;)

Едва ли му е тука мястото, но:

Ползвай търсачката:

http://bgiphone.com/topic/11685-как-да-настроим-gmail-през-exchange-за-да-ни-синхронизира-ко/page__hl__exchange

Може и Google search:

http://support.google.com/a/users/bin/answer.py?hl=en&answer=138740

Чакай и аз да намигна хитро:

;)

Публикувано

Много се отклонихме от темата май?

П.П.Ескчейндж-а спира да работи с джимейл или ще спре скоро - инфото е от сайта на майкрософт.

Скоро ще бъде пуснат ъпдейт за мобилната операционна система iOS 6.1, отстраняващ някои проблеми, проявяващи се в некоректната работата със сървърите Microsoft Exchange. Проблемите се състоят в това, че потребителите изпитват затруднения при синхронизирането на пощите си, наблюдава се и нагряване на мобилното устройство и бързо разреждане на акумулаторната батерия. Microsoft дори уведоми администраторите на сървърите Exchange да ограничат достъпа на iOS 6.1 базираните устройства.

Верно се отклонихме, но дай линк към това инфо защото е важно или пусни отделна тема.

Между другото аз нямам горните проблеми с два Exchange акаунта.

П.п

Намерих, твърде жалко:

http://mobile.pcmag.com/?ref=306058&url=http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2413283,00.asp

http://m.cnet.com/news/microsoft-very-surprised-by-googles-exchange-activesync-ouster/57559813?ds=1

Редактирано от JVV
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Самата компания явно е харесвана и е придобита от Dropbox ;)

Публикувано

ema7e4ej.jpg

Нова версия.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Публикувано

Аз я ползвах три седмици след което се наложи да ресторна телефона на ново и о изненада пак трябваше да чакам на опашката от 700000 и просто я затрих ;-)

Публикувано

Е това е глупост!

Публикувано

Защо воуъобще се занимавате с тази глупост...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз я тествам от около седмица и не виждам с какво е по-добра от нейтив приложението на gmail и за това мисля да я изтрия.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...