profusion Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Преди 10мин го пуснах и веднага нещо дразнещо - когато чекнеш в зелено нещо като ОК то се архивира, после съответно не го виждаш в инбокса при другите клиенти....ама аз обикновенно ми трабва да препрочета писмата си ама трънки Edit: Изхвърча от телефона, просто съм си свикнал с mail.app и толкоз... Редактирано Февруари 18, 2013 от profusion Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Точно това е дразнещото, аз за това го изтрих. Цитирай
profusion Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Ами да те ако си мислят че си чета писмата само на телефона..... ПС и като знам че я чаках тая глупост като коледа един месец, смешно чак тъжно ми стана... Редактирано Февруари 18, 2013 от profusion Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Като гледам как се движи брояча в Maibox скоро няма да се активира приложението. Моята прогноза е месец и половина . И защо е всичко това? Редактирано Февруари 18, 2013 от zdravko hristov Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Маркетингова стратегия. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Никой не може да ме убеди, че има по-добър и интуитивен мейл-клиент от вградения в iOS! А за това чак и на опашка се редят хората.. 6 Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Нейтив приложението на Gmail е по-добро от вграденото заради пуша! Цитирай
profusion Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Вграденото също има пуш през ексчеиндж! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 E*ем ти и пуша.. 2 пъти дневно ли ще го зареждам тоя телефон.. То сега на manual 15 min държи 1.. На кой му е притрябвало на секундата да знае, че е получил имейл? Вкъщи има 4-5 Епъл устройства и като дойде мейл настава една симфония.. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 На пълно сте прави Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 E*ем ти и пуша.. 2 пъти дневно ли ще го зареждам тоя телефон.. То сега на manual 15 min държи 1.. На кой му е притрябвало на секундата да знае, че е получил имейл? Вкъщи има 4-5 Епъл устройства и като дойде мейл настава една симфония.. Нещо не правиш разлика между push и fetch. При второто, на определен интервал ти проверява пощата за нови съобщения, докато при push-а те уведомява веднага за ново писмо, по-голямото харчене на батерията идва именно от fetch-а, а вградения мейл.апп работи с gmail само с fetch. На мен мейла ми е адски важен в ежедневието и за мен е нужно на момента да разбирам кой-какво ми пише по работа, а не с някакво закъснение. Просто не е нормално да разбирам на момента кой каква глупост ми е написал във фейсбук, а мейлите, които са ми свързани с работата да научавам за тях със закъснение. Цитирай
JVV Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Вече няколко пъти май се каза, че mail.app поддържа push с Gmail. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Няколко пъти е казано,но не си показал как става!Направи едно ръководство,ако е удобно Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Нещо не правиш разлика между push и fetch. При второто, на определен интервал ти проверява пощата за нови съобщения, докато при push-а те уведомява веднага за ново писмо, по-голямото харчене на батерията идва именно от fetch-а, а вградения мейл.апп работи с gmail само с fetch. На мен мейла ми е адски важен в ежедневието и за мен е нужно на момента да разбирам кой-какво ми пише по работа, а не с някакво закъснение. Просто не е нормално да разбирам на момента кой каква глупост ми е написал във фейсбук, а мейлите, които са ми свързани с работата да научавам за тях със закъснение. Mного добре правя разлика м/у пуш у феч. Виж пак какво съм написал - "То сега на manual 15 min държи 1..", което ще рече, че в момента съм на феч и батерията пада за ден. Пък ако сложа и пуш, съвсем... Както и да е, тук става въпрос за Mailbox, някой няма ли да сподели какво толкова му е специалното? На мен лично изобщо не ми се струва ценна тази функция ала "прочети по-късно", даже напротив - ако тръгна да го ползвам, веднага бих я изключил (ако има такава опция разбира се). Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 19, 2013 Автор Публикувано Февруари 19, 2013 Никой, никъде не е споменавал, че е специална Просто още един (добър) gmail клиент с добър маркетинг Цитирай
JVV Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Няколко пъти е казано,но не си показал как става!Направи едно ръководство,ако е удобно Едва ли му е тука мястото, но: Ползвай търсачката: http://bgiphone.com/topic/11685-как-да-настроим-gmail-през-exchange-за-да-ни-синхронизира-ко/page__hl__exchange Може и Google search: http://support.google.com/a/users/bin/answer.py?hl=en&answer=138740 Чакай и аз да намигна хитро: Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Много се отклонихме от темата май? П.П.Ескчейндж-а спира да работи с джимейл или ще спре скоро - инфото е от сайта на майкрософт. Скоро ще бъде пуснат ъпдейт за мобилната операционна система iOS 6.1, отстраняващ някои проблеми, проявяващи се в некоректната работата със сървърите Microsoft Exchange. Проблемите се състоят в това, че потребителите изпитват затруднения при синхронизирането на пощите си, наблюдава се и нагряване на мобилното устройство и бързо разреждане на акумулаторната батерия. Microsoft дори уведоми администраторите на сървърите Exchange да ограничат достъпа на iOS 6.1 базираните устройства. Цитирай
JVV Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 (редактирано) Верно се отклонихме, но дай линк към това инфо защото е важно или пусни отделна тема. Между другото аз нямам горните проблеми с два Exchange акаунта. П.п Намерих, твърде жалко: http://mobile.pcmag.com/?ref=306058&url=http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2413283,00.asp http://m.cnet.com/news/microsoft-very-surprised-by-googles-exchange-activesync-ouster/57559813?ds=1 Редактирано Февруари 19, 2013 от JVV Цитирай
hidalgo Публикувано Март 16, 2013 Публикувано Март 16, 2013 Самата компания явно е харесвана и е придобита от Dropbox Цитирай
The Shaman Публикувано Март 16, 2013 Автор Публикувано Март 16, 2013 https://blog.dropbox.com/2013/03/welcome-mailbox/ 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 22, 2013 Публикувано Март 22, 2013 Нова версия. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2 Цитирай
s0urce Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Аз я ползвах три седмици след което се наложи да ресторна телефона на ново и о изненада пак трябваше да чакам на опашката от 700000 и просто я затрих ;-) Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Защо воуъобще се занимавате с тази глупост... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Аз я тествам от около седмица и не виждам с какво е по-добра от нейтив приложението на gmail и за това мисля да я изтрия. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.