Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

"Острието" не се вижда нещо:))))Да е...а и кукумявката!

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

153

• Alxx®

137

• The Shaman

92

• eek

68

Публикувано (редактирано)

Първо не съм патриот, мразя държавата в която живея. Второ, "под секрет" го казвам, защото знам кой ги дава и защо ги дава. Трето, не е казано, че ще дадът на цялата маса хора, а на отделни елементи, който ще ходят и ще създават смут и проблеми.

Не ми се спори и обеснява, най-малкото във форум или на тема политика.

Това, което става тук не съм го виждал дори и в най-африканските и бананови републики.

Оправия няма.

По твойта логика, ти си взел 50-ка за дезорганизация или си от "секретната служба"

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Венко и ти си прав, но казаното от него е вярно. От оная, наш'та махала(ще се сетиш коя) и аз, и ти познаваме тамошния "раздавач".

Публикувано

Мда, такива неща/хора е хубаво да се разкриват. Театъра и без това ни е достатъчно.

Публикувано

Мислите ли, че разкриването на един изпълнител, ще срути схемата на поръчителя или ще го вкара в затвора? Събудете се, алоу...Еркюл Поаро и Шерлок Холмс са само в книгите.

Публикувано

Със сигурност ще е по-добре от колкото никой да не прави нищо.

Стой заспал, народе, и чакай месията да дойде да оправи държавата.

:no:

Саше сега май се сетих ;) за кой говориш !

Толкова ме е яд че днес не съм там отново че место не мога да си намеря, ама детенце ми е с температура :( иначе ......

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Болен сидеров има нужда от лечение и то сериозно

Публикувано

Да беше само той с нужди, с мед да го помажеш. В момента проблема ни е много по-сериозен и той се нарича Сергей Станишев. Очевидно е, че той диктува нещата. Само не ми е ясно каква беше схемата с Пеевски, защото им беше ясно че няма да мине току така без протести. Въпроса е успял ли е да влезе в длъжност и да извърши това за което беше избран, дори и с цената на случващото се?

Със сигурност е имал достъп до строго засекретена информация поне за 3-4 дни...

Тук съм безмълвен...:

http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10151521516926185&id=539181184&refsrc=http://link.tapatalk.com/api/click&_rdr

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Тоя търси конфликт!

Публикувано

Искам да го видя Сидеров вън от парламента , любопитна съм какво ще прави , защото веднъж народа махне ли го от там обратно няма да го върне.

Коя е тая която крачи до него в клипа ?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Нали видяхте в Благоевград!Това искат да кажат:"Протестирайте си,на нас не ни пука"!

Публикувано

Ситуацията е само нови избори. Дано този път наистина хората отидат да гласуват, а не да викат то от мен нищо не зависи. Истината е че и столетницата и Волен няма да вземат тия проценти отново. Дано насрочат нови избори възможно най-скоро.

Публикувано

Ако не идеш на протест, не чакай скоро нови избори ;) Важи за всички ни !!!

Публикувано

Дори и да напусне Сергей Станишев, той ще продължи да дърпа конците. Трябва да има нови избори и ново правителство. Донякъде Орешарски е специалист, но го използват по много долен начин. Жалко за поредния в схемата ....

П.П. Дано поне като са му казали за предложението Пеевски да бъде назначен за шеф на Данс, да се е противопоставил поне малко...

Публикувано

http://btvnews.bg/bulgaria/politika/volen-siderov-v-slovesna-shvatka-s-protestirashti-i-zhurnalisti-pred-parlamenta.html#video

Това видео е по-обстойно!Тоя вярно търси конфликт....

Ако се покаже по-рано,може и да го намери!!!

Публикувано

Острието се появи :smile:Излязла да разговаря с протестиращи,които били 20 на брой :smile:Те и обърнали гръб :smile:)))))Защо съм толкова далеч,да изпускам подобни сцени :smile:))))

Публикувано

СМС #ИЗВИНИСЕБЕ!!!

http://reduta.bg/v2/comment/23157

Как ще хвана телефонът на един приятел-има един куп безплатни смс-и и ще им пратя на всички по една честитка...

Публикувано

Димитър Попов(лека му пръст).

Димитър Попов е все още жив и дори продължава да практикува професията си. Много често може да бъде засечен в района на съдебната палата.

Ето един различен и много интересен поглед за избора на Пеевски, както и всички промени направени в сектор "сигурност"

Голяма част от фактите са от немското списание „Der Spiegel“.

Защо беше това с Делян Пеевски?

Тази седмица в европейският парламент, съвет и комисия се обсъжда така наречената Европейска наредба за разследване. Какво означава това?

Съдия или прокурор от всяка страна на европейският съюз може да издаде заповед за арест и да определи мярка за задържане на всяко лице независимо в коя страна на ЕС то се намира или чий гражданин е той. Тази нова правова линия се основава на принципа на взаимната акцептация на институциите. Това означава, че ако един съдия или прокурор, например от Германия, издаде заповед за задържането на някого в България, това автоматично би трябвало да се изпълни от съответните служби без да е необходима преценката на български съдия. Ауууу.

А кой са тези служби? Това, разбира се, е ГДБОП. Нали се сещате, че немският прокурор едва ли ще се заинтересува за откраднатата кокошка от комшията на баба Пенка в Пещера например.

Едва ли има и начин да разбере за това.Това обаче, което със сигурност може да разбере, е за трансгранични престъпления на най – често добре организирани банди и олигарси. В този случай той се свързва не с полицията, а с борбата с организираната престъпност – ГДБОП. Логично!

Съвсем “ случайно“ току – що тази ГДБОП мина към ДАНС, на която също така съвсем случайно за шеф беше предложен Делян Пеевски.

Това означава следното. Ако немският прокурор реши да хване някого, не е необходимо да контактува с българският си колега или съдия, а просто да набере телефона на някого. На кого? Правилно! Телефонът е на шефа на ДАНС – Пеевски. Сега обяснявате ли си защо не можеше да е някой, на когото му „бъркаме през ръкавите„ както се изразиха в едно предаване. На този пост може да е само и единствено един от най – нашите. Никой друг. Затова беше всичко много бързо и грубо решено. Вече не е важно да се контролират български съдии или прокурори.Те губят значението си. По този начин се заобикаля цялата българска правосъдна система. Единственото, което остава, е физическото задържане от нашите власти.

Сега може би ще кажете „ След като е задължителна съдебната или прокурорска заповед на немския колега, какво значение има кой е шеф? Изпълнявай и толкова!“

Не съвсем. По информация на немското списание „Der Spiegel“ след като България и някой други страни преди три години възприемат принципно това решение, се стига до едно доста жилаво боричкане на мнения и се стига до лекото „ омекотяване “ на решението. „ Ние успяхме да въведем принципа на пропорционалност “ казва член на вътрешната комисия на европейският парламент. „ И постигнахме това, че действията (задържане) могат да бъдат отхвърлени ако се прецени, че не отговарят на националното право“ допълва още той.

Кой ще е този, който ( първоначално) определя дали едно задържане отговаря на националното право? Разбира се, Пеевски. „Защо не? Та той е юрист! При това е шеф и на ДАНС! Той знае много добре! Ако той не знае, тогава правният отдел на ДАНС, ( на когото шеф пак е Пеевски, разбира се) “.

Пак „съвсем случайно“ беше прието новият шеф на ДАНС да е задължително юрист. Интересен факт?

Още по – интересно е, когато дойде моментът, в който една европейска заповед за задържане на чуждестранен съдия или прокурор не се изпълни „ поради несъвместимост на нашето законодателство“ с немското например. Кой е виновен?

Президентът казва „Аз не назначавам шефа на ДАНС. Това е решение на Народното Събрание“ – пак „случайно“ наскоро прието решение. Чудесно извинение, защото това е колективна отговорност. Случайност? Наивност? Нищо подобно. Президентът участва също в играта и нека не се извинява с „ наивност“ и „доверие“. Всичко е много добре премислено и нека не си играем на деца.

Политическа отговорност също не се носи, защото МВР остава също на „сухо“. Затова може би никой не се съпротивляваше истински на преместването на ГДБОП в ДАНС.

Всъщност задавате ли си въпроса какво общо имаше ГДБОП с подслушването? Кое наложи преместването му? Според мен просто се използва суматохата.

С две думи. За да се арестува някого от организираната престъпност и олигархия трябва нашата прокуратура и съд да го свърши. Както знаем, това не се случва вече 23 години. Невъзможно! Европа си измисля чудесен начин да заобиколи това с новата наредба за разследване. Затова обаче ние, както винаги, си измисляме начин и той е да го наречем „Делян Пеевски“ – първото и единствено звено между нашите служби и правораздавателната система на ЕС. Намерихме му цаката и този път. Смятам, че това е игра на всички. Президентът остава чист. Правителството, в лицето на МВР, също. А решението на парламента е колективно. Виновни пак няма. Олигархията е защитена. Всички остават „чисти“.

Тази европейска наредба се очаква да влезе още тази година в сила. Затова се бързаше толкова и никой не си обяснява този уж самоубийствен ход. Нищо самоубийствено няма. Напротив. От гледна точка на престъпната олигархия е чисто спасение. Всичко е дълбоко премислено.

Ако някой си задава въпроса „ Къде е заровено кучето?“, то то е тук. Но не заровеното куче

трябва да се скрие. Този номер го знаят и те. Понякога това куче се заравя, за да се намери и да прикрие смърдящия труп отдолу. Кой ще рови по–надолу след като кучето е открито?

Нека не позволяваме да ни правят на наивници.

Сподели

Редактирано от eek

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...