Grievous Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Христо Константинов Фотев - български поет Роден: 25 март 1934 Истанбул , Турция Починал: 27 юли 2002 г. (на 68 г.) София, България Като видя къде е роден и ... 1 Цитирай
eek Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 (редактирано) По-лошо от това правителство няма. Борисов се опита да затрие бизнеса, а Орешарски се опитва да затрие България. Ето това е по-малко зло. Редактирано Юни 20, 2013 от eek 2 Цитирай
adept Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 А като бръкнем из архивите и хоп, анти-олигарха Сидеров, като пресаташе на Мултигруп заедно със Сашо Дончев и Илия Павлов... Цитирай
eek Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 (редактирано) Депутатът от Коалиция за България Христо Монов нарече протестиращите "интернет лумпени". Това предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи и хакерска атака срещу сайта на БСП.В интервю за Канал 3 Христо Монов коментира протестите срещу правителството, които започнаха след избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. "Технологията роди днес интернет лумпените. Те протестират за всичко. Може би ще започнат да протестират и за това, че съществуват. В други държави отнемат родителските права при участие на дете в политически митинги", казва червеният депутат. Това предизвика вълна от неодобрение и подигравки в социалните мрежи. Ето някои от коментарите: "Добре бе, може ли да избереш Волен за шеф на антикорупционната комисия в Парламента и да наричаш другите лумпени?" "Ъпгрейднаха ни! Вчера обикновени лумпени - днес интернет-лумпени!" "Интернет лумпени срещу политически олигофрени". "Здравейте, колеги интернет лумпени. Предполагам, че това вече е новата почетна титла на хората, борещи се за правата си? " В късния следобед потребителите в социалните мрежи започнаха да си разпространяват съобщението, че в отговор на обидата сайтът на БСП е атакуван. "bsp.bg is down due to ...интернет лумпени #ДАНСwithme" Сайтът на социалистическата партия наистина беше недостъпен, а OFFNews съобщи, че в редакцията е получено следното писмо: "Докато очакваме извинението от него (Христо Монов – бел. ред.) сайтът bsp.bg няма да може да се отваря. Защо? Защото така реши народът". Христо Монов е психолог. Той бе включен в листата на Коалиция за България в Бургас като представител на гражданската квота. Дир.бг Редактирано Юни 20, 2013 от eek 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Има ли платени агитки - разследване на БНТ 3 Цитирай
arm11 Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Ами... Аз го казах, някои ми казаха, че съм си измислял или че нямало как да е така... Имената, имената айде кажи ги де... 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Усмихнати младежи, облечени като доктори, се събраха на протест на "Позитано" 20 20 юни 2013 20:45 | Деа Манолова | © снимка: DarikNews.bg, Деа Манолова Двайсетина младежи, облечени като доктори, се събраха на странен протест пред централата на БСП на „Позитано" 20. Идеята на атрактивното облекло на събралите се вероятно е, че искат да излекуват БСП от болестта, от която те смятат, че социалистите боледуват. Скандиранията им са изпълнени със смях и ирония. Те скандират: „Само БСП", „Татяна Дончева - председател", „Сергей Станишев и Лютви Местан - гаджета", в ироничните им изказвания Станишев е гадже и с Бойко Борисов. Има плакати, на които пише: „Не сте на всеки километър, вие сте за 4-и километър", „Елате с нас, ние сме от Карлуково". Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Офшорките на Волен Сидеров www.capital.bgСкандалните договори, които депутатите от "Атака" са подписвали, излязоха на бял свят Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Има ли платени агитки - разследване на БНТ Може ли линк към репортажа,че съм го изпуснал? Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Това което е пуснал джони е линк. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Сафарито не отваря,че флаш е майС друг браузер е ок! Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 На тел не тръгва,но както и да е!Гледах го!И сега какво-полиция,прокуратура?!Едва ли!Не ги ли изметем,ще продължават!"батки" ли им викат на такива?За 30 лв.се продават!!!Горе-долу като мангалите!! 1 Цитирай
eek Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 (редактирано) #ignorevolen цитати от романа „Тютюн”: "Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, мад министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!" „На всички беше известно, че търговците, банкерите, индустриалците, министрите и генералите се поддържаха взаимно, че мафията им като огромен октопод, с хиляди заповядващи и смучещи пипала, беше обхванала сега целия народ и за да увеличи печалбите си, го тикаше към страната на германците, от които — Чакъра знаеше това от миналата война — не можеше да се очаква нищо добро.” Редактирано Юни 21, 2013 от eek Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 http://www.faktor.bg/poltika/hlyab-i-pasti/10084-stanishev-i-kostadinov-lazhat-che-nyamat-vrazka-s-uvolneniya-ivanov-lasnaha-na-semeina-svatba.html Цитирай
ayl Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Който е слушал сутринта министъра на отбраната знае как мислят управляващите: Какво искат протестиращите? Нали се извинихме за Пеевски? Гафът е голям, но чак пък оставки! Тези хора може би ще си подадат оставките само ако 10000 си направят сепуко пред министерския съвет. За нищо по-малко! 1 Цитирай
rooibos Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Алчността е ужасно нещо. Никой не иска да се откаже от "облажването". Speechless. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 По - скоро не могат/смеят да се откажат, защото олигархичните кръгове, които са вкарали кинти в гласове да ги качат на власт, си искат "инвестицията" обратно, барабар с печалбите. 4 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 22, 2013 Публикувано Юни 22, 2013 За нищо не ставаме-трябва разтрел,обесване,линчуване на цялата политическа сган за да се научат идващите след тях. Не може да ни въртят едни и същи лица години наред... 2 Цитирай
eek Публикувано Юни 22, 2013 Публикувано Юни 22, 2013 (редактирано) ПроблемА е, че може. Комунягите са на всеки километър. Във всеки град има младежко и пенсионерско БСП. За старите ок, живеят си с миналото ама младите не виждат ли? А уж не са глупави. Дпс си има електорат. Рейсовете, турция, другите етноси. Герб и те са станали като БСП с централи навсякаде. Да не забравяме и ромите, които за 15 лв и майка си ще продадат. Какво излиза? От 6000000 гласоподаватели половината са с принадлежност. Е няма как да стане! Редактирано Юни 23, 2013 от eek Цитирай
SpAwN Публикувано Юни 22, 2013 Публикувано Юни 22, 2013 (редактирано) Готина партенка.. Редактирано Юни 22, 2013 от SpAwN Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 22, 2013 Публикувано Юни 22, 2013 На този такава бира искам да му дам..... Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2013 Публикувано Юни 22, 2013 Аз съм един от малкото хора в държавата, които могат да се похвалят, че имат свобода на словото. В моите медии аз мога да говоря това, което мисля, което чувствам, което ме вълнува, напълно свободно. Не мечтае ли всеки човек за това? Аз съм жив пример за човек който е постигнал свободата на словото. Нима трябва да оставяме свободата на словото само в ръцете на някакви жалки блогъри, на които дори не знаем откъде са им средствата, за да си направят блог. "Аз", а останалите да дух@т. Гнус ме е... 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.