Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Чие е това?

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

153

• Alxx®

137

• The Shaman

92

• eek

68

Публикувано (редактирано)

Това интервю едва ли е дошло от устата на Д.П.

Не, че не би му отивало..

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Видео за платените агитки на Атака - Разследване на БНТ 1

Публикувано

Без коментар . Яд ме е че гласувах вече . Но както се казва ако не гласуваш , нямаш право да ги псуваш . Така или иначе вотовете на тези които не са гласували се разпределят , същия х*й си е :mad:

Публикувано

Те вотовете и за малки партии отиват за големи. Цялата ши.@на система е кофти. Трябва да се гласува , но и да важи гласът ти, а не моя глас(примерно) даден за ВМРО да иде за ДПС.

То така или иначе - най-много гласове дадени за ГЕРБ , правителство с премиер от БСП , а всъщност управлява ДПС с подкрепата на Болен.

Е НЯМА ТАКО'А ЖУОТНО!

Sent from my iPhone using DT & SX

Публикувано

Нямам си на идея колко ще се впиша с темата с този пост но не мога да разбера едно просто нещо .

Защо политиците не работят за благото на България ? Ако народа е добре и те ще са добре , ще ги избираме за още мандати .

Така като "работят" само за себе си , си навличат проблеми и преобръщат страната с дупето нагоре а спрямо останалите държави стигаме дъното.

Публикувано

Щото никой не влиза във властта, за да живее със заплата и да кара корейска кола на лизинг - искат да са гъзари, с бързи пари. Бившият ми шеф казваше: "В политиката влизат хора, които не умеят да правят бизнес". А, както знаем - който плаща, той поръчва музиката.

Публикувано (редактирано)

Защото за да работиш за благото на страната се изискват определени хуманни и личностни качества. Защото страната е изгонила повечето от интелигенцията си през последните 23 години. Защото когато липсват гореизброените две качества за стойностен и отговорен политик, същият търси бърз и евтин прогрес в личен план, а това винаги минава първо през неговия личен интерес.

С две думи - защото ако си честен и отговорен , не можеш да си толкова алчно богат, колкото им се иска на политиците ни.

Едит:

Сашо ме изпревари.;)

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Благодаря много и на двама Ви . Аз съм доста зелен в темата с политиката защото съм само на 19 но общо взето от миналия мандат си имам дадени впечатления от някоИ "политици" . Напълно съм съгласен с Вас .

Публикувано

Проблема е цялата система. Дори и да се появят хора който искат да работят за благото на хората и на страната, то системата няма да им позволи и бързо бързо ще бъдат премахнати от властта. За съжаление това няма да се промени :(

Публикувано

Да параграф 22... За да се промени системата трябва да я гласуват точно тия на които е удобна.

Публикувано

В такъв случай решението може да бъде само едно. Няма да го напиша, но ще взема дейно участие ако започне. Имаме нужда от благотворителен диктатор(benevolent dictator) - нещо от типа Йосип Броз Тито или Ататюрк.

Публикувано

Има светлина в тунела....само да не е от насреща идващият влак.

Харта за разграждане на плутократичния модел на българската държава

(Независима гражданска инициатива за възстановяване на демокрацията и върховенството на закона)

Публикувано

Вървял си Волен Сидеров по улицата и едно лайно му подвикнало:

- Ей, ибрик!

- Аз не съм ибрик! Аз съм патриот! - креснал сърдито Волен.

- То и аз бях торта "Гараш", ама на ...

Публикувано

И продължението:

Човекът на име Дани, станал известен в репортажа на колегата ни Росен Цветков, днес ни потърси като право на отговор. Репортажът, заснет със скрита камера, който предизвика безпрецедентна вълна от коментари и дискусии в обществото, показа как се събира платена агитка пред партийна централа. Дани поиска да разкаже своята версия за случилото се.

http://bnt.bg/bg/news/view/103346/razkazyt_na_daniel_obretenov_pred_bnt

Публикувано

А тя тая версия е толкова истинска и правдоподобна, колкото са и приказките на братя Грим.

Публикувано

1016590_4446598902283_340169490_n.jpg

ВАЖНО!!! РАЗПРОСТРАНЯВАЙ! Ето от какво се притеснявахме, сега вече разбрахме!!

Погледнете хората които стоят зад Харта!!!!

Цветозар Томов – социолог

Антоанета Цонева – застъпник за честен и свободен изборен процес

Асен Генов – блогър

Атанас Чобанов – журналист

Тома Белев – лесовъд

Мисля, че бяхме до тук!! Ако не се противопоставим.. това е 'новото дясно'... идеите на Сорос са готови да влязат в действие. Новия ред , който ни се готви е в действие!!

Добре, знаете - медиите излъчват каквото си поискат, играят си с нас. не случайно се плаща за протести, не случайно полицаите не ни нападат. Не случайно се дават протестите по телевизията. един път ни изкарват уроди, после "умните протестиращи".

Всичките неправителствени организации , кой им плаща според вас, че да идват и да се разпореждат с нас. Защо Асен Генов го дават по всичките телевизии? Щом е народен човек. Знаем за него много добре кой е! И отново - хартата била направена от Артисти, умни хора и блогъри .... И ето че народа се хвана. НЕ ПОДПИСВАЙ ХАРТАТА!! Това е подпис за Новия Световен Ред. Същото се готви и за Турция и за Гърция и за всички....

Цитати от Хартата!!

"Харта 2013 е изцяло гражданска инициатива без какъвто и да било партиен характер." - ЛЪЖА!!!! ЗАД ВСИЧКО ТОВА СТОИ НЕЩО МНОГО ПО - ЛОШО. НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!

КАК СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ИЗВЕДНЪЖ ТОКОВА МНОГО ЮРИСТИ, ЖУРНАЛИСТИ , ПОЛИТОЛОЗИ СА СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО? КАК СТАНА ТОВА. ИЛИ Е ПЛАН ДА СЕ ЗАВЗЕМЕ ВЛАСТА ПО ЕДИН НОВ НАЧИН!!?! вСИЧКИТЕ ТЕЗИ МЕРОПРИЯТИЯ И ГОЛЯМИ ГРУПИ. ЕТО ВЕЧЕ ИЗЛЕЗНА ИСТИНАТА!!! КАК СМЯТАТЕ ТЕЗИ МЕДИИ ИЗВЕСТНИ ЛИ СА НА НЯКОЙ И ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕХА, КОЙ ГИ СПОНСОРИРА? АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЧУВАЛА ЗА НИТО ЕДНА!!

Това са част от създателите на събитието за протестите.

Кои са говорителите на гражданското общество?http://is.gd/205yRE

Десният драскач като спирачка за промяната http://is.gd/Vk2AHj

Trust for "Civil" Society in Central and Eastern Europe

Founders http://www.ceetrust.org/about-us/founders.html

За проверка на други облажили се фондации, институти и т.н., които изпълняват заповедите на спонсорите си и се представят за гражданското общество. http://www.ceetrust.org/grants-database/in-country-grants/bulgaria.html

Бързат да не изпуснат власта , ще ни направят роби!!!!

Защо гражданското общество не е единно? http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/05/защо-гражданското-общество-не-е-единн/

НПО – момичета и момчета на повикване:http://zhivkozhelev.com/нпо-момичета-и-момчета-на-повикване/

Атанаско Чобанов много от нас знаят що за птица е и с какви амбиции. Беше активен и при нас едно време.

Публикувано

Дам, твърде добре звучеше за да е истина, за това и го подложих на съмнение. Все пак се записах :(

Публикувано
Публикувано

1000042_10151674556278288_1670659992_n.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Публикувано

Как можем да спрем този цирк?Яйцата и доматите не са ли достатъчни?!За тях демократичен протест означава:"Протестирайте си, колкото си искате"!

Публикувано

Жалко, че имаше толкова много полицаи и жалко и за младежа.

Публикувано

Жалко за младежа, жалко и за полицаите. Видях познати между тях - свестни хора. Какво ли им е, да пазят боклук като тоя?!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...