roll2puff Публикувано Юли 24, 2013 Публикувано Юли 24, 2013 Хапнах малко шамари снощи, но 5 жандарма спряха 1 от тях, който беше настроен агресивно. 3 Цитирай
eek Публикувано Юли 24, 2013 Публикувано Юли 24, 2013 Тези, които се върнат от отпуски едва ли, но виж прибере ли се реколтата, ще има трактори на паветата. И не само. Бургас, Варна и курортите също. В момента сезона е в разгара си и колкото да им се иска на хората, все пак всеки храни семейство. Тук истинската работа е сега. После 50% са на борсата. Особенно след като тези 250 000 работни места не се появяват от никъде. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 24, 2013 Публикувано Юли 24, 2013 Какво ли и коства, да успява да се усмихне? Защо полицията посяга на жена??? Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 24, 2013 Публикувано Юли 24, 2013 И не само. Бургас, Варна и курортите също. В момента сезона е в разгара си и колкото да им се иска на хората, все пак всеки храни семейство. Тук истинската работа е сега. После 50% са на борсата. Особенно след като тези 250 000 работни места не се появяват от никъде. И бранша го изяде с този зам- министър и догодина сезон през крив макарон ................ Иначе аз си ядох бой в централната емисия новини , ама автобуса не мина Имаше полицаи , които се чудеха как да опазят хората, но множеството си бяха дошли да си изкарат нервите за извънредния труд . По възрастните всъщност издъхваха на отпора откъм Раковска , а по младите ( 20 годишните) бяха в тотатлен шок и неадекватност , само костенурките нинджа държаха инкяр до последно. Според мен , само след вчера държавата се сдоби поне с едно 20 диабетика от МВР, и неограничен брой хипертоници , които можеха да не правят нищо, но................ Имаше един полицай който си водеше чист спаринг с един човечец и довода му беше, че не бил си виждал приятелката от незнам си кога .Доста момичета изядоха шамарите, което е недупостимо, а за сметка на това имаше една овца от костенурките нинджа, която сигурно беше най-озлобена, както и една от районните , просто двете бяха ум да ти зайде. Темепературата беше сигурно над 60 градуса в разгара на тласъците на мицифайките. Относно провокаторите, наистина имаше 10 елемента , които лично познавам и знам че гражданската им позиция е обвързана само с пари , но те не бяха изобщо в тази част , в която стана всичко когато тръгна рейса . 3 Цитирай
roll2puff Публикувано Юли 24, 2013 Публикувано Юли 24, 2013 Сега като гледам какво е ставало, съм се изразил доста правилно "малко шамари". Доста хора са яли бой, какъвто няма по стадионите от 4-5 години. И колкото и полицаите да са едни от нас, измежду тях се намират комплексари, които ги сърбят ръцете от доста време. Имал съм късмет в групичката, която ни налази да бъде само един, заобиколен от нормални. А това с рейса е крайна наглост. Пожелано е от самите господа депутати, съвсем целенасочено да покажат на народа "Ние ще минем през Вас, а полицията ще ни пази" 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 Е опитаха но не минаха. Наглостта на управляващите продължава - Ние няма да дадем оставка. Лошото е, че оттук нататък следват още по тежки сблъсаци и ще има и по-сериозно ранени Цитирай
arm11 Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 At Monblanc, the Alps. We dedicate our climb to the peaceful revolution in Bulgaria #ДАНСwithme 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 оставка - Google Търсене www.google.bg Цитирай
roll2puff Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 Омбудсманът се самосезира за упражнено насилие по време на протеста. Причината в средата на видеото. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 В интервю за вестник "Уолстрийт джърнъл", дадено във вторник, Орешарски казва, че протестите не могат да продължат до безкрайност, повтаряйки, че няма да подаде оставка. :get-crazy: Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1120060 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 Прошляк...меко казано... Дойдоха след протест и е редно да си тръгнат след подобна ситуация. Не знам колко е черен Борисов,но тогава направи правилното и си даде оставката,а тези ...... не искат.... "Те тази власт ще я стискат до гроба" ... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 Мас от прасе и власт от комунист се взимат само с дране! 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 25, 2013 Публикувано Юли 25, 2013 Септември ще е страшно, дано няма жертви ... Цитирай
Grievous Публикувано Юли 26, 2013 Публикувано Юли 26, 2013 Орешарски пред Ройтерс: Правителството ми ще остане на власт. Ко? Не! Цитирай
roll2puff Публикувано Юли 26, 2013 Публикувано Юли 26, 2013 И Белене щели да продължават...нали уж референдум правихме, хората си казаха думата и пак....и това ми било "социалистическа" партия. Едно нещо не направиха по желание на народа. Цитирай
eek Публикувано Юли 27, 2013 Публикувано Юли 27, 2013 (редактирано) Както каза Асен, есента ще е страшно. Септември и октомври около 100 000 души ще останат без работа, защото изтича периода на европейските програми. Аз съм на мнение, че единственото, което Орешарски прави е да се разплаща с хората, които са го сложили там. За какво ни е този милиард? да седи в КТБ! Вече помогна на Божков, вдигна майчинските и помощите, за да могат циганите да взимат повече. Рестартират Белене. Дано хората се усетят по-рано, че всичко ще е на наш гръб а Орешарски е за затвора. п.с. Гледам стрийм от Булзуджа и си мисля, че явно когато им отърва могат да броят. Как може площадите в София да има 3500 а там да има 55000 като изглеждат по същия начин? Редактирано Юли 27, 2013 от eek 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 28, 2013 Публикувано Юли 28, 2013 България подкрепя членството на Македония в ЕС и НАТО, като и на всички страни от Западните Балкани. Премиерите на двете държави Пламен Орешарски и Никола Груевски, както и част от министрите на двете правителства имаха работни срещи в сградата на община Кюстендил. Българският премиер предложи общи чествания на исторически събития и личности. Пламен Орешарски настоя и за Договор за добросъседство. Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1122130 Цитирай
hidalgo Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Как точно бе потрошен автобуса.... http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ 2 Цитирай
arm11 Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 По последни новини от СДВР казаха, че в автобуса не е имало полицаи Явно щитовете са били на депутатите и те са счупили стъклата Цитирай
Grievous Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Опааа, хваната в крачка - това е момичето, което обиколи всички медии и каза, че протестиращите са били враждебно настроени!!!На свещената поляна на Бузлуджа се случи чудо! Ранената полицайка облече тениска на БСП и оздравя! Счупената ръка оздравя за 5 дена - гарантирано от БСП ! 6 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Не я ли познаваш. Това е на върколака жена му. Ама преди последния епизод Цитирай
eek Публикувано Юли 30, 2013 Публикувано Юли 30, 2013 bTV Новините искат извинение от Кристиан Вигенин Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 31, 2013 Публикувано Юли 31, 2013 (редактирано) Освен че е била Мис кюстендилска пролет, дългогодишната водеща на Евроком и роднина на Мая Манолова станала полицайка Ето ги и младите социалисти- твърд електорат Редактирано Юли 31, 2013 от kawabiker 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.