Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

1017717_10201430939996009_471008766_n.jpg

Хапнах малко шамари снощи, но 5 жандарма спряха 1 от тях, който беше настроен агресивно.

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

153

• Alxx®

137

• The Shaman

92

• eek

68

Публикувано
Публикувано

Тези, които се върнат от отпуски едва ли, но виж прибере ли се реколтата, ще има трактори на паветата.

И не само. Бургас, Варна и курортите също. В момента сезона е в разгара си и колкото да им се иска на хората, все пак всеки храни семейство. Тук истинската работа е сега. После 50% са на борсата. Особенно след като тези 250 000 работни места не се появяват от никъде.

Публикувано

post-226-0-35301600-1374665799_thumb.jpg

Какво ли и коства, да успява да се усмихне? Защо полицията посяга на жена???

Публикувано

И не само. Бургас, Варна и курортите също. В момента сезона е в разгара си и колкото да им се иска на хората, все пак всеки храни семейство. Тук истинската работа е сега. После 50% са на борсата. Особенно след като тези 250 000 работни места не се появяват от никъде.

И бранша го изяде с този зам- министър и догодина сезон през крив макарон ................

Иначе аз си ядох бой в централната емисия новини , ама автобуса не мина

Имаше полицаи , които се чудеха как да опазят хората, но множеството си бяха дошли да си изкарат нервите за извънредния труд . По възрастните всъщност издъхваха на отпора откъм Раковска , а по младите ( 20 годишните) бяха в тотатлен шок и неадекватност , само костенурките нинджа държаха инкяр до последно. Според мен , само след вчера държавата се сдоби поне с едно 20 диабетика от МВР, и неограничен брой хипертоници , които можеха да не правят нищо, но................ Имаше един полицай който си водеше чист спаринг с един човечец и довода му беше, че не бил си виждал приятелката от незнам си кога .Доста момичета изядоха шамарите, което е недупостимо, а за сметка на това имаше една овца от костенурките нинджа, която сигурно беше най-озлобена, както и една от районните , просто двете бяха ум да ти зайде. Темепературата беше сигурно над 60 градуса в разгара на тласъците на мицифайките. Относно провокаторите, наистина имаше 10 елемента , които лично познавам и знам че гражданската им позиция е обвързана само с пари , но те не бяха изобщо в тази част , в която стана всичко когато тръгна рейса .

Публикувано

Сега като гледам какво е ставало, съм се изразил доста правилно "малко шамари". Доста хора са яли бой, какъвто няма по стадионите от 4-5 години. И колкото и полицаите да са едни от нас, измежду тях се намират комплексари, които ги сърбят ръцете от доста време.

Имал съм късмет в групичката, която ни налази да бъде само един, заобиколен от нормални.

А това с рейса е крайна наглост. Пожелано е от самите господа депутати, съвсем целенасочено да покажат на народа "Ние ще минем през Вас, а полицията ще ни пази"

Публикувано

Е опитаха но не минаха. Наглостта на управляващите продължава - Ние няма да дадем оставка. Лошото е, че оттук нататък следват още по тежки сблъсаци и ще има и по-сериозно ранени :(

Публикувано

В интервю за вестник "Уолстрийт джърнъл", дадено във вторник, Орешарски казва, че протестите не могат да продължат до безкрайност, повтаряйки, че няма да подаде оставка. :get-crazy: :get-crazy: :get-crazy:

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1120060

Публикувано

Прошляк...меко казано...

Дойдоха след протест и е редно да си тръгнат след подобна ситуация.

Не знам колко е черен Борисов,но тогава направи правилното и си даде оставката,а тези ...... не искат....

"Те тази власт ще я стискат до гроба" ...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Мас от прасе и власт от комунист се взимат само с дране! :tooth:

Публикувано

Септември ще е страшно, дано няма жертви ...

Публикувано

И Белене щели да продължават...нали уж референдум правихме, хората си казаха думата и пак....и това ми било "социалистическа" партия. Едно нещо не направиха по желание на народа.

Публикувано (редактирано)

Както каза Асен, есента ще е страшно. Септември и октомври около 100 000 души ще останат без работа, защото изтича периода на европейските програми.

Аз съм на мнение, че единственото, което Орешарски прави е да се разплаща с хората, които са го сложили там. За какво ни е този милиард? да седи в КТБ! Вече помогна на Божков, вдигна майчинските и помощите, за да могат циганите да взимат повече. Рестартират Белене. Дано хората се усетят по-рано, че всичко ще е на наш гръб а Орешарски е за затвора.

п.с. Гледам стрийм от Булзуджа и си мисля, че явно когато им отърва могат да броят. Как може площадите в София да има 3500 а там да има 55000 като изглеждат по същия начин?

Редактирано от eek
Публикувано

България подкрепя членството на Македония в ЕС и НАТО, като и на всички страни от Западните Балкани. Премиерите на двете държави Пламен Орешарски и Никола Груевски, както и част от министрите на двете правителства имаха работни срещи в сградата на община Кюстендил. Българският премиер предложи общи чествания на исторически събития и личности. Пламен Орешарски настоя и за Договор за добросъседство.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1122130

Публикувано

По последни новини от СДВР казаха, че в автобуса не е имало полицаи :)

Явно щитовете са били на депутатите и те са счупили стъклата :)

Публикувано
Опааа, хваната в крачка - това е момичето, което обиколи всички медии и каза, че протестиращите са били враждебно настроени!!!

На свещената поляна на Бузлуджа се случи чудо! Ранената полицайка облече тениска на БСП и оздравя! Счупената ръка оздравя за 5 дена - гарантирано от БСП !

859da77d60fa2fbd.jpg

Публикувано

Не я ли познаваш. Това е на върколака жена му. Ама преди последния епизод ;)

Публикувано

Ето го и контра-протестанта ;)

Публикувано

c7316c9bffe443faa9e3120529093cca.jpg

bTV Новините искат извинение от Кристиан Вигенин

Публикувано (редактирано)

859da77d60fa2fbd.jpg

Освен че е била Мис кюстендилска пролет, дългогодишната водеща на Евроком и роднина на Мая Манолова станала полицайка :biggrin:

1002477_10151873877316833_246776904_n.jpg

Ето ги и младите социалисти- твърд електорат

Редактирано от kawabiker

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...