Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
"Златанова идваше и така ни се подмазваше", каза Бойко Борисов. "Летеше с нас и еврокомисаря, когато обикаляхме обектите , направени с евросредства". Управляващата Тройна коалиция катастрофира в усвояването на евросредства, вече е пристигнало писмо и за селскатаа програма, по която малките населени места можеха да си направят ремонти, паркове, детски градини, пътища и канализация, каза Бойко Борисов на среща с кметове на ГЕРБ, които са поискали от него среща с експертите на ГЕРБ, които да им помагат в изготвяне на проекти и по-добро ръководене на общините им. "Кметовете на БСП са идвали повече при мен от кметовете на ГЕРБ", каза ооще Борисов, "Защото не трябва да се делят кметовете, както правят сега.". Аз съм бил адски наивен и помагах на всички независимо от партиина принадлежност, допълни експремиерът.

Помните ли го?

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

153

• Alxx®

137

• The Shaman

92

• eek

68

Публикувано

Всичко е парлама за пред народа! Който застане най-отгоре си мълчи като мишка и гризе квото набара! Ей тва е истината!

Публикувано

Прати го ( припомни го ) на господарите, понеделник е в ЕФИР ;)

Публикувано

Ще ви замоля да отминавате подобни "новини" от многото навъдили се сайтове, целящи само да нагнетят напрежение. В последно време виждам много такива... То не бяха, че сирийците искат автономна част от българия и какво ли още не...

Публикувано

Няма как да знаем кое е достоверно и кое, не! Преди месец говорихме така и за агу, но сега е факт;) Макар сега да виждам, че това е старо.

Публикувано

Шамане, това вървеше като "пропаганда" юли и август месец.

Да не говорим, че имаше сума време, в което всеки (гражданин или фирма) можеше да дава предложения и да се променят нещата.

Тъпото е, че тогава целия народ спа, а после започна да скача против комунисти, анархисти и прочие.

Който не знае, вече името на лизингополучателя се отпечатва на талона, заедно с името на лизинговата компания, отдала автомобила и директно при мен си пристига всичко като глоби и нарушения.

Фирмата е длъжна да плати всичко, а дали бай Пешо е карал или кака Станка, за КАТ е все тая.

Публикувано

Да, видях, но тогава съм го пропуснал явно. Поправих се преди да пишеш.

Публикувано

Има няколко голями и сериозни новинарски сайта, в който излизат по-важните новини.

Публикувано

И другите копи-пейст.

Публикувано

Като споменахте АГУ, може би имате предвид смяната на талоните на колите с допълнителни горивни уредби. Някой направил ли е процедурата в КАТ и наясно ли е какво се изисква и колко време отнема? Аз тая седмица съм предвидил да го направя.

Знам, че не е за тук, но вече споменахме АГУ, затова питам.

Публикувано (редактирано)

Има много гнило. От къде Бареков има тия пари? От къде Волен има тия пари, че дори да плаща да му пазят билбордовете? В политиката няма честни хора, но ми се дтруваче се вкарваме впрекалено голяма конспирация. Едва ли са толкова умни.

И нещо много интересно:

Шефовете на контрапротеста – експерти към Министерството на културата

1421523_10151979195022284_825170513_n-642x336.jpg

Нина Гергова, известна като лице на контрапротеста, заедно с друго известно лице Стилиян Иванов, са назначени в работна група по изработване на проект за изменение и допълнение на Закона за паметниците на културата. Документът, с който noresharski.com разполага, носи подписа на минстър Стоянович и е с дата 30 октомври 2013г. В работната група, която се състои предимно от експерти, Нина Гергова е включена в качеството си на представител на „Коалиция на протеста“ и представител на Гражданска инициатива за нов обществен договор. Връзката с темата за паметниците на културата остава загадка, но вече подготвяме въпроси към министър Стоянович.

1474791_10151979195727284_919370572_n-300x168.jpg

Другият участник в контрапротестите, Стилиян Иванов, представлява отново иницитивата за нов обществен договор, но заедно с нея и Фондация за подпомагане жертвите от престъпления и борба с корупцията. Връзката с паметниците на културата отново не е ясна.

По наша информация участие в работни групи не се заплаща, но се покриват командировъчни и други разходи, както и могат да бъдат задавани задания на участниците с цел подпомагане на работата на групата. Председател на комисията е заместник-министър Велислава Кръстева.

източник : http://noresharski.com

Редактирано от eek
Публикувано
Искам Пеевски да е шеф на ДАНС и да им плаща с ваучери за Лафка. Искам правителството да вземе още 20 милиарда на заем и първото, което да направят с тях е да поканят Роулинг Стоунс за концерт в тяхна подкрепа. Искам Станишев да стане президент на Европа, като тази длъжност бъде разкрита специално за него, щото е страшен пич. Искам Волгин да води Панорама и всички политически предавания и да кани само Данчо, Кънчо и изобщо хора, чиито имена завършват на "чо'. Искам Маяма Нолова да пренапише изборния закон на САЩ, щото сегашния им е несъвършен. Искам Дърева да стане Мис Свят - трета възраст и най-накрая светът да узнае, че българката е най-красива на Земята. Искам магазините да бъдат само Лафка и Берьозка, за да има някаква конкуренция все пак. Искам 25-ти ядрен реактор за да имаме грах като дини. Искам лифт от София до Банско (не знам защо, пиша го за запълване на статуса) Искам Орешарски да запише римейк на Ламбада и да бие оня кореец по гледания в ютуб. Искам в училище да изучават трудовете на Волен, защото е патриот. И други неща искам, но никой не чете дълги статуси, така че некст тайм, аре.
:tooth:
Публикувано

Aко Мая Манолова водеше прогнозата за времето: “Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси. В малките градове е лято.”

Публикувано

Онзи ден в "Комисията Павлов" по тв7, Нидал Алгафари на въпрос "каква кампания би направил за Бареков?", отговори, че в момента тя се води от Моника Станишева.

Публикувано

Гадост!

Публикувано

Не ни управляват българи вече. Джамия във "Възрожденци"??? Станахме си…източна Румелия...

Публикувано

Май не сме спирали да бъдем :(

Публикувано
Уважаеми потребители, Извинявам се, че именно ние, които сме призвани да ви предпазим от нелоялни търговски практики, ви въвеждаме в заблуда. Това, което “компетентно” ви разяснява главният секретар на КЗП НЕ характеризира револвиращия кредит. Револвиращият или възобновяемият кредит възстановява размера си в процеса на неговото погасяване! Съжалявам, че тази информация стига до вас чрез социалната мрежа, но предложеното от мен същата да бъде качена на официалната страница на КЗП беше блокирано. Блокирано бе й предложението ми Комисията да наложи забрана на всякакви бъдещи медийни изяви на служителя Бъчваров. Това, което виждате на видеото, е само един от многобройните му бисери. За съжаление, от месец май на настоящата година се разиграва втора част на тъжния сценарий - “Братко и батко”, но под ново заглавие “Кака и братко”. Каката е депутат и шеф на парламентарната комисия по земеделие, което дава криле на братлето да се изживява като самостоятелен държавен орган. Страхът в институцията е огромен. Всеки се опитва да запази работата си, а председателят бездейства. Или както беше казал доц. Кристиан Таков - “когато малките хора започнат да хвърлят големи сенки, мракът е близо”. Добрата новина е, че не всички се страхуват и че след мрака обикновено настъпва УТРОТО! /Моля, споделяйте, за да достигне до повече потребители. Копирайте и текста./ Александър Масларски - член на Комисия за защита на потребителите

http://www.youtube.com/watch?v=axF1k47mZGY

Публикувано

В Украйна тръшнаха паметника на Ленин. Браво!

Публикувано

Е то това не е нещо ново, медийте от дълги години са уред за подмяна и налагане на невярна информация сред обществото. Сега например в Румъния има масови протести срещу проучването и добива на шистов газ, но нас никой не ни информира за това, напротив фокуса на внимание се извърта само към ситуацията в Украйна.

Публикувано

Ердоган: „България, Босна и Македония са турска територия” ...

Целия текст: тук

От Гърция разбира се скочиха веднага с нормалната за случая реакция ... От нас също за кой ли път по нашенски "нормална" - т.е. никаква :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...