Alxx® Публикувано Декември 12, 2013 Публикувано Декември 12, 2013 Нашата родна политическа клика я боли фара за околните държави и като няма к'во да намаже, се стига до това: 3 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Промените в Закона за вероизповеданията разпалиха страстите сред депутатите Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Цитат от горния линк: "Защитавате позицията на държавата и на общината, защото знаете, че тя е уязвима в делата. Ако тази поправка бъде приета, законът няма да ни спре, делата ще отидат в Страсбург", заяви Хюсеин Хафъзов от ДПС в разпалена реч по време на обсъжданията, а от залата се чу реплика от Кирил Добрев от ГЕРБ "Или в Одрин". Това подпали скандала. "С този остракизъм, с това насилие над моето съзнание, ще ви пратя в Персия и Иран!", повиши тон Хафъзов. "Това е обидно! През 1912 г. моят дядо е изпратен в Одрин, а на връщане е оставил костите си по пътя. аз гоня всеки, който ме пъди в Одрин, аз го гоня в Иран, защото се твърди, че българите са оттам". Кой го пусна тоя боклук в българския парламент??? Аз, в България ли съм или в "нечия" държава?! Все повече смърди на гражданска война, а това е лошо - "братския" американски народ само това чака, да ни разцепи по шевовете като Сърбия…боклуците да си ходят, крайно време е. П.П. Не, не сме от Иран, ама някой май ще си остави костите далече от Одрин. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Тъжно е! Нека повече хора да разберат за националното предателство, което готвят българските политици!!!Заветът на Сталин: Разделете българите на македонци, татари и траки! Комунистите ще правят Автономна държава Тракия на Балканите. ТАЗИ НОВИНА УМЕЛО СЕ ПРИКРИВА ОТ ОБЩЕСТВОТО, ОТ СТРАНА НА НАШИТЕ МЕДИЙНИ МАНИПУЛАТОРИ СЛУГУВАЩИ НА 'БЕЗРОДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛИКА В НАЙ-ЛУКСОЗНИЯТ БАРДАК, НАРЕЧЕН ПАРЛАМЕНТ'. Ето и какво предстои да се случи с България в близко бъдеще поради тотална дезинформираност и невежество от страна на голяма част от българските граждани, които вярват на манипулативните медии като БТВ, Нова тв, ТВ7 и др. На 6 ноември в една от залите на Европейския Парламент в Брюксел се състоя конференция, на която бе представен проект за ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ и обединението и с тракийските области на Турция и Гърция. Предвижда се новосъздаденият еврорегион да бъде финансиран чрез предприсъединителните фондове, които ЕС отпуска на Турция.В конференцията участваха евродепутатите Ивайло Калфин, Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова, Илиана Йотова, външният министър Кристиан Вигенин, президента Георги Първанов, посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов, в Кралство Белгия Веселин Вълканов, представители на тракийските дружества в Българи, и др. Чл.103 от НК : Който,изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация,умишлено ги води във вреда на републиката,се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години,както и с лишаване от права по чл.37,ал1,т.6 и 9. Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Вижте само какъв ресурс предлага България и какъв Турция и Гърция! Влизат нашите градове Бургас,Ямбол,Сливен,Стара Загора,Хасково,Кърджали,Смолян,Пловдив и Пазарджик -общо 29,4% от територията на България, част която не била добре развита в икономическо отношение..... Идеята е от 2006 година,а сега нещата са съвсем други,но в мътна вода се лови повече риба ! НАРОДЕ ,ТОВА ТРЯБВА ДА ИМ Е ПОСЛЕДЕН ОПИТ-ОТ НАС ЗАВИСИ!!!! Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години …. то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя пред „168 часа” изследователят Христо Нанев. По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва „когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима. Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична ,че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава – „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата…”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев. Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години. Скандалите с братя Юзеирови и тяхната мюсюлманска партия сякаш допълват апокалиптичната картина на близкото бъдеще. Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското „събуждане” и оттласкване от дъното. Ние обаче няма да спрем дотук! Окръжен съд Стара Загора отхвърли иска на Мюфтийството за Музея на религиите в Стара Загора. Това постанови съдия Трифон Минчев със свое решение по дело 1193/2012 г. днес, съобщи за NBP.bg председателят на съда Тоньо Тонев. Очакваше се съдебният акт да бъде изготвен на 27 декември, но бе готов и влиза в сила днес, 18 декември. По закон подлежи на обжалване пред Апелативен съд Пловдив, уточни съдия Тонев.На 29 ноември, когато се гледа делото, старозагорци защитиха Музея на религиите на мирен протестпред сградата на Окръжния съд. Тук бяха кметът на Стара Загора Живко Тодоров, председателят на Общинския съвет Емил Христов, зам.-кметът Йордан Николов, общинските съветници Маноил Манев, Михаил Михайлов, социалният патолог Илиян Илиев, много други общественици, участници във фейсбук групи, граждани. Мощна група карловци, начело с кмета Емил Кабаиванов, подкрепи старозагорци в благородното начинание. Да застанем срещу една огромна несправедливост – да се узурпира от името на една религия един уникален паметник на културата, призова Живко Тодоров. България е една държава. България не е просто една територия. България сме всички ние, които живеем тук. И никой няма право да ни разделя. Всяка педя земя в този град е напоена с кръв, посочи пред множеството развълнувани хора Маноил Манев. Защо да става джамия тук, където няма мюсюлмани? Защо? Само да се гледаме лошо? За мен няма крачка назад, заяви още Манев. В уникалния Музей на религиите в Стара Загора има останки от култова яма от началото на ранножелязната епоха, X-IX в. пр. Хр.; езическо светилище на Тракийския конник, II-III в.; средновековна християнска гробищна църква от края на X-XIII в.; мюсюлмански храм, XV-XX век. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 А за "българите",членове на ДПС какво да кажем?!При следващо събитие,давайте инфо тук...и идвам поне с една кола хораКъдето и да е! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Шапки долу за старозагорци! П.П. "Българи" в ДПС няма. Има еничари. 3 Цитирай
algor Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Не ви разбирам, наистина... Уж сте големи хора, с "големи" разбирания и големи амбиции, а като ги заплещите някакви такива никакви и се чудя повече сте пили или не ви е стигнало пиенето или просто искате да си го изкарате на някой и по форуми и интернет паланки, защото е най-лесно... Но щом ви кефи не спирайте. 2 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Няма как да стане това, но такива статии се пишат постоянно с цел насаждане определени настроения. Как някоя страна, ще вземе териотория на друга страна и то членка на нато и евро съюза? Може, но само с война, което пък също няма как да стане. Не вярвайте на всичко, което пише и не позволявайте на разли клики да човъркат по малкото останал ви патриотизъм. Подобни "новини" се пишат от герберчетата, така както като те бяха на власт бсп, дпс и т.н. пишеха срещу тях. 4 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 В тази тема какво очаквате?Е не може всички да мислят като вас!Не вярвайте на това-онова))Все едно слушам Станишев))Гледам до къде сме я докарали! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Тоше, тя работата е ясна, ама ти прочете ли ми цитата по - горе? Баш ме брига за гербери, цербери, седераси и педесари. Аз, цвят нямам, но имам националност. А, точно "смирените уговорки со кротце, со благо" ни докараха до тук. Всичко що вреди на тази държава и народ, да мине по каналния ред, без значение цвят, раса и миризма. Цитирай
algor Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 П.П. "Българи" в ДПС няма. Има еничари. Не знам дали нямаш цвят, но тези ти думи са меко казано несериозни. И знаеш ли защо? Защото имам приятели, членове на тази партия. И - вЕрвай ми - много повече българи са от тези около нас. Самите те се определят като българи и дума не дават да се издума за друга националност, макар да носят имена, които стряскат на първо четене. Не разбирате ли, че политиката е тази, която манипулира такива като вас и прави така, че да се скарат брат с брата и баща със сина?!?! И защо говорите за нещо, което не познавате отвътре и задълбочено? Нямам никакво намерение да се карам с никой и затова спирам. Но няма как да отмина мълчаливо гнусно списани псевдожурналистически "творчества" и думи от сорта на "и идвам с една кола хора". За мен 1917-а година отдавна е в историята и вече не вдигаме влаковете във въздуха, пък вие си говорете каквото искате. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Като са българи, какво правят в етническа(очевадно) партия? Интереса клати феса, нали? Без коментар, историята ще съди, не аз. П.П. Има свестни турци и то много, имам честта да познавам такива. Имам и приятели от всякакви националности - не ме изкарвай заслепен нацист. Но, да ми казваш, че в "партия", която по всички признаци и конституция е за забрана със закон имало българи? Не на мен, моля. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Кво викаш...в ДПС българи-националисти Цитирай
kawabiker Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 (редактирано) Не знам дали нямаш цвят, но тези ти думи са меко казано несериозни. И знаеш ли защо? Защото имам приятели, членове на тази партия. И - вЕрвай ми - много повече българи са от тези около нас. Самите те се определят като българи и дума не дават да се издума за друга националност, макар да носят имена, които стряскат на първо четене. Не разбирате ли, че политиката е тази, която манипулира такива като вас и прави така, че да се скарат брат с брата и баща със сина?!?! И защо говорите за нещо, което не познавате отвътре и задълбочено? Ти някъв по различен ли си , извинявай , че директно на ти , или просто се имаш за надпартиен, може би по разбиращ от политика, а може би си по мълчалив по тия въпроси към днешна дата защото така ти изнася !?!?!? Явно ти познваш повече нещата от нас по задълбочено и по отвътре и ти е доста по лесно да напишеш нещо такова....... Мога още въпроси да задам , като например за Пеевски , ама не очаквам директен отговор , така че ....... Редактирано Декември 18, 2013 от kawabiker Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 19, 2013 Публикувано Декември 19, 2013 Аз, мога за демирбанк и още… Цитирай
kawabiker Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Как така, досега никой от pro политсекретарите , не написа както обикновенно или не постна някой смешен линк от някъде по повод вчерашните интервюта и събития от онзи ден и не обърна новината, както се прави напоследък, с цел дълбоко замазване и покриване на ситуацията и сляпо обвинение на предишните !?!?!?!? Цитирай
uomoto Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Много заблудени граждани има и това води до война. Лесно манипулиращ се народ с две пиказки и айде кавгата! Не става така. Аз не чета нито вестници нито ТВ гледам, защото всико е парлама. Моите наблюдения са, че тука в България няма човек/хора/организация, който/която да може да ни управлява и да ни издига. Не разбрахте ли, че всеки който дойде си оправя неговия си жовот, краде, гребе и бяга и после обвинява предното правителство. Моля, позамислете се малко и ще разберете, за какво говоря. Не е важно кой си какъв си, важно е как мислиш, дали ти сече "пипито"... 2 Цитирай
Grievous Публикувано Януари 7, 2014 Публикувано Януари 7, 2014 Сидеров ударил полицай и проявил агресия към френски дипломат И този изверг ни представлява в Европа. 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 7, 2014 Публикувано Януари 7, 2014 Ами тази гениална мисъл на управляващите: Управляващите искат 1 г. затвор за снимки на политици 2 Цитирай
shemesh Публикувано Януари 7, 2014 Публикувано Януари 7, 2014 Ех, кога ли ще прочета, че Марин Льо Пен на борда на полет от Париж до Лион е нападнала словесно български дипломат ?! Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Европейската асоциация за защита на човешките права възмутена от Сидеров, излезе с декларация 1 Цитирай
algor Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Росен Петров избра Бареков София. Водещият на предаването "Нека говорят" по бТВ Росен Петров изненадващо прочете в ефир своя декларация, с която заяви, че се присъединява към "България без цензура". В този момент негов събеседник бе лидерът Николай Бареков, който номинира Петров за вътрешен министър. В началото на интервюто водещият на "Нека говорят" заяви, че от ръководството на медиата са поискали той ясно да каже дали е член на формацията. Преди дни Росен Петров призна, че възнамерява да се захване с политика и вече има предложение, но не беше уточнил откъде. Очаквайте подробности! http://www.standartn...kov-225372.html Аз...нямам думи вече, наистина. 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Вътрешен кавалджия......... от както Слави го изгони, се чуди на кого да се наведе, бах'ти държавата..... 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2014 Автор Публикувано Февруари 9, 2014 Не ми се вярваше и, че Бюреков ще стигне до някъде, но вече ме обхваща паника! 10 Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Аз нямам какво да кажа http://www.faktor.bg/novini/top-ot-novini/16352-shok-150-dni-predi-evroizborite-dps-kupuva-vota-s-naznacheniya.html Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.