Asen_77 Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Какво да кажеш ... цялата ситуация е ужас. Казах го преди и ще го кажа отново. Единствения начин е с гласуване. Да гласуват 80% от хората - нека 40% да гласуват с невалидни бюлетини, пък тогава да броим процентите в парламента и броя депутати. Сега като няма да е Волен, ще е Бюрека. Ама то вече си се доказа, че той е поредния в подкрепа на турската партия. Скоро ще е коалиционно правителство от 4-5 партии, отново с участието на Турците. Волен, който им беше най-големия противник им е първа подкрепа сега. Майната им на всичките боклуци. Дано поне хората вземат та си отворят очите и най-накрая отидат до урните. Между другото, не съм " ЗА " задължителното гласуване, но съм твърдо " ЗА " електронното и за това да гласуват хора с образование. Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Асене, за кой да гласуваме? И какво го дъвчите това за Турците не мога да разбера. Единствено виждам надежда в коалицията. Предишните са ясни вече! Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Гласувай с невалидна бюлетина! Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Невалидна бюлетина е глас за БСП+ДПС uomoto е раним на тая тема с ДПС май Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Аз виждам надежда единствено, ако падне цялото правителство и съдебната власт. Трябва да се направи голяма чистка на управляващите ни, и на тяхно място да се поставят кадърни и заможни хора, които да нямат нужда да крадат като невидяли. Но това ще си остане само една моя мечта... Цитирай
rooibos Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Едва ли разбираме какво става в партиите и т.нар. политически живот. Как се пправят сценарии и се заблуждава мнозинството. Всичко, което излиза от медиите е манипулирано и с ясна цел. Не искам да звуча песимистично, но аз не виждам, кой е този, който ще пробие, ще има чисто минало и безкористни мотиви. Някой, който наистина иска да насочи държавата в правилна посока. 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 С такива разсъждения по форумите файда няма на площада се ходи задължително и до урните ............... 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Ако се преброят всички гласуващи - да речем 5 милиона. От тях 2 милиона невалидни бюлетини. Защо да отиват за БСП и ДПС, като те са с твърд електорат? За тях ще гласуват да речем общо 1,5 милиона души. Останалите гласове който не са гласували за тях са около 70 %. Идеята е тези гласове да се броят и да се намали процента на партиите. А и наказателен ВОТ би имал по-сериозно влияние, отколкото да се гласува за партийки който ще влезнат в графа други и няма да съберат и 5%. Проблема е, че всеки казва моя пък глас какво ще промени и не отива до урните. Това няма да се промени ... А относно това дали могат да дойдат кадърни и неподкупни хора, те могат и да дойдат, НО системата веднага ще ги провали. Прекалено дълго време системата работи в обратна посока и самата тя е тази която не може да се промени ... Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Изчислява се брой действителни бюлетини http://results.cik.bg/pi2013/rezultati/index.html Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Те да са 20% невалидните бюлетини и да не им обърнат внимание на хората, пък тогава да видим дали ще продължи да бъде така Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 (редактирано) Невалидните са глас за ДПС и БСП !!!!! https://www.facebook...202389725041939 Приятели, нека всички да подкрепим провеждането на референдума за изборните правила, за да можем да защитим сами правата си.Пунктове за събиране на подписи в гр. София: - бул. „Братя Бъкстон“ № 30, пред магазин Фантастико - кръстовището на бул. „Цар Борис“ III и бул. „Никола Петков“ - площад „Радой Ралин“ - ул. Никола Габровски № 20 - пазар "Красно село" - ъгъла на бул. „Прага“ и бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ - бул. „Арсеналски“ №2, пред Сити Център София - бул. Евлоги и Христо Георгиеви 34, Софийска гимназия по строителство архитектура и геодезия "Христо Ботев" - метростанция "Джеймс Баучер" - ж.к. Младост 1, бул. Александър Малинов, до „Сити Пойнт Център“ - бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“ - подлез на бул. „България“ и бул. „Гоце Делчев“ - на ъгъла на ул. „8-ми декември“ и зала „Христо Ботев“ - метростанция „Сердика“ - бул. „Ал. Стамболиски“ 101, пред Търговския център "Mall of Sofia" - ж.к. Дружба-1, срещу 36 ОДЗ - ж.к. Дружба-2, спирка 0160, бл. 206 (спирката на магазин "Кауфланд") - район Искър, ж.к. Дружба 2, до бл. 251 - район Искър, ж.к. Дружба 1, бл. 2 - ул. Панайот Волов 7А - ж.к. Сухата река, вход на пазар "Герена" - кръстовище Лъвов мост - бул. Цариградско шосе, на спирката пред хотел „Плиска“ - ул. "Слатинска река" №60 - бул. Шипченски проход 17-19 - площад Славейков - подлеза на бул.“Цар Освободител“, Софийски университет „Свети Кримент Охридски“ - кв. Ботунец - 2, трафопост до бл. 9 - с. Долни Богров, пазар - гр. Банкя, вход парк "Кестените" - метростанция "Бели Дунав" - метростанция „Обеля“ - бул. "Сливница", спирка Оряхово - метростанция „Вардар“ - парк „Света Троица“ - ъгъла на бул. "Възскресение" и бул. "Вардар" - метростанция "Люлин" - бул. "Захари Стоянов", вход Кооперативен пазар - метростанция "Надежда" - метростанция "Хан Кубрат" - Северен парк - кв. Кумарица, ул. "Хаджи Димитър" 26 - бул. "Монтевидео", до блок 523 Редактирано Февруари 11, 2014 от kawabiker Цитирай
kemal Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Невалидните са глас за ДПС и БСП !!!!!https://www.facebook...202389725041939 : Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Герб вкараха незаконните мобилни камери по полицейските коли, където се криеха като мишки зад дървета и стени. Събраха милиони от джоба на народа. Изобщо не ми говорете, а си отваряйте очите! Добре, че се махнаха!Иначе и железница нямаше да имаме. Пак повтарям, надежда има в коалиция! Народа е много прост. Защо? Защото като излязат некви нови с хубви думички и хората си мислят, че ще се оправи! Няма, не и по тоя начин. Защо? Защото новите идват, грабят и бягат. А народа духа супата. Събудете се. 20 години коалиция и пак ще си говорим.... п.п. Ако ти е любопитно, аз гласувам за БСП. Цитирай
eek Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Айде стига агитация. Те, това, те онова. Коалиция? Да им имам, коалициите. Всякакви компромиси само и само за да лапат и крадът. Сидеров шеф на комисията по етика и корупция? 80% от областните управители са на ДПС. Кметовете на общини на дпс получават 10 пъти повече от тези на герб и независими? Ай стига коалиции. Камери? Какъв ти е проблема с камерите? Тая страна трябва да има камери на всяка пешеходна пътека. В България има повече умрели на пешеходни пътеки от всяка друга страна. И нищо няма да се промени, докато не влязат няколко шофьора в затовра за по 15-20 години. И градовете не се напълнят с камери, защото явно друг начин няма 1 Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Проблема е, че мобилните камери са незаконни. Наясно ли си какво говоря? Тук не става въпрос за стационарните! За лапането съм казал ама май не вдявате! Трябва да управляват само едни и същи. Като се налапат хубавичко да дойде време и за народа. Успокойте се малко и помислете.От дразги файда няма да видим. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 А защо да не дадем 20 години на ГЕРБ? Стига бе, 6-7 месеца управление и не ни пускат тировете на границата. как да им дам 20 години? Преди 2-3 дена имаше протести за високи сметки, защо ГЕРБ и Борисов не се възползваха от създалото се напрежение (макар и малко) да им поискат оставката? Само С..Гей може да направи това! ОСТАВКААА!!! 6 Цитирай
eek Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 То и БФС е незаконно, нелигитимно и т.н ама никой не говори за това нали ? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 11, 2014 Автор Публикувано Февруари 11, 2014 Коле, тези са мекерета, но ГЕРБ... Бог ни опазил!! Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Може и да са направили, но да не са отишли с хеликоптер или правителствения самолет до там и за това да не сме разбрали... 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2014 Автор Публикувано Февруари 12, 2014 А, че ДПС въртят всичко е ясно. Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 (редактирано) Те на Нурай мобилните камери му пречат по друг повод . На него му е добре и да има железница в тоя вид- да взимат нашите данъци и да ги набиват там, за да има с какво да се държи електората, както и със тютюна . Някой съгласен ли е да дават неговите пари за изкупуване не тютюн, който Пеевски да продаде обратно на масовката със 300 % печалба под формата на кутия цигари, защото аз хич не съм съгласен!!! На мен всеки месец ми удържат маса пара за данъци и прочиее, ама като ида на лекар си плащам, като ида в общината пак си плащам, като се кача в градски транспорт пак си плащам а не крада оттам. Веднага си личи кой е пипнал пара от 500 те милиона , а за колко още не се тръби няма да ви казвам и всички са там при едни и същи ДПС и БСП . Само че всички хрантутници не правите/правят сметка че до няколко години няма да има кой да се цица и тогава ще са роби , ама нали днеска са взели по 20 лева ............ Аз лично се дистанцирам от партийна принадлежност, баща ми лека му пръст още като бях малък ме научи , че трябва да има демокрация, без значение кой я поддържа и вярвам само в това, всяка партия която наистина е демократична има моята подкрепа, така че е....ал съм им майката на тия дет за 20 лева днеска утре ще събират фасовете от земята - ако до края на годината не се обърнат нещата аз лично за себе си си събирам багажа и няма да погледна назад П.П. Има тук няколко човека, които тенденциозно си агитират тънко и леко колко велика кауза и идея е сегашното управление и какво светло бъдеще са, но за всички е ясно че и те участват в подялбата на някой лев от тези 500 мили и други такива за които не се тръби ..... Редактирано Февруари 12, 2014 от kawabiker 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2014 Автор Публикувано Февруари 12, 2014 Имаше една тема преди време... Там едва не ме линчуваха, че не харесвам ГЕРБ... Тая същата. Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Правителството потвърди, че минималната пенсия за старост ще е 2000 евро, а пенсионната възраст - 114 за жените и 119 за мъжете. Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Всеки е свободен да харесва ,който иска, въпроса е че здраво мислещите хора трябва да изкажат кого харесват на изборите, за да могат да се коректив после на на тези за които са дали доверие, а не обратното . Едит : Това не е за Жорката , просто гледам сме се уцелили Цитирай
rooibos Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Проблема е, че мобилните камери са незаконни. Наясно ли си какво говоря? Тук не става въпрос за стационарните! За лапането съм казал ама май не вдявате! Трябва да управляват само едни и същи. Като се налапат хубавичко да дойде време и за народа. Успокойте се малко и помислете.От дразги файда няма да видим. Специално за мобилните камери не съм съгласен. Тук където живея се ползват много и са идеално средство против "състезатели" и за събиране на глоби. Щом като нарушаваш закона си плащаш, ясно и просто. Глобите са си чудни, само за изпреварване отдясно гориш с 200 EUR, толкова е и ако използваш телефон докато шофираш. Само така се постига приличен ред по пътищата. Стационарните не са страшни щото се знаят и всеки се пази от тях. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.