Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

БАИТ ще консултира правителството за използване и доставка на копирна техника за предстоящите избори


KurtiMakarov

Recommended Posts

БАИТ ще направи логистичен анализ на евентуалната задача за доставка на голям брой копири и ще посочи списък с ключови проблеми

На 14 март 2013 г. Петър Иванов, председател на УС на БАИТ, и Лиляна Радева, член на УС и председател на Комисията за пазарна конкуренция на БАИТ, са се срещнали с Росен Желязков, главен секретар на Министерския съвет. „Срещата бе по повод на писмото, получено на 8 март т.г. от Министерския съвет. В него Росен Желязков се обръща с молба към БАИТ и нейните членове за предложения и варианти за намиране на решение на отговорната и мащабна задача за осигуряване на копирна техника и обучение за работа с тях за предстоящите парламентарни избори. Осигуряването на тази техника се налага във връзка с последните изменение на Избирателния кодекс, обнародвани в Държавен вестник, бр. 17 от 21 февруари 2013 г.", заявиха от асоциацията.

На срещата представителите на БАИТ са поели ангажимент да предоставят технологично тълкуване на текста от изборния кодекс, касаещ предоставяне на копие от избирателния протокол, като предложат и технологично еквивалентни алтернативи за копиране. Асоциацията ще направи и логистичен анализ на евентуалната задача за доставка на голям брой копирни устройства. Освен това ще бъде направен и списък с ключови проблеми, от чието решаване зависи обезпечаване на възможността за предоставяне на копия от избирателните протоколи.

„БАИТ ще продължи да си сътрудничи с МС през целия период до изборите, за да може да се намери решение на сложната и мащабна задача", добавят от ИТ асоциацията.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...