Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

OFF на двете отметки и дори ББ няма да разбере, че го записвате. :D Разбира се, трябва да се съгласите и с някои правила.

fc123e023db61fef.PNGceb612f6792a0d8d.PNG

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

А бе тоя в ред ли е? Къде да диря продадения си телефон, че да му измъкна UDID?

6ae5b6a540b96bad.PNG

Можем ли по някакъв начин да се свържем с него?

Публикувано

От логовете на тюнса като си го ресторвал.

Публикувано

Някой знае ли дали програмата работи с ios 8.1.?

Публикувано

Работи.

Публикувано

При мен не се появява бутона за запис при повикване. На автоматично записване също нищо не записва.

Публикувано

Толкова ми липсва... ама не ми се джейлва заради нея. Има разни външни у-ва с bluetooth и уж записват. Някой тествал ли е?

Публикувано

Приложението е едно от най-използваните от мен. Цял ден в движение и много телефонни разговори, вечер си преглеждам разговорите, прослушвам и записвам, номера, цени, адреси, количества, уговорки за срещи и др. неща за които в движение е нямало как да пиша и запаметя. Работеше перфектно на 7.1.2, но сега съм с 8.1 и все още не съм джейлвал. Имам само една забележка, в настройките за запис са:ръчно, изходящи, входящи или всички разговори. Едно време на синбиян записваше всичко и на края на разговора те пита: Да запаметя ли този разговор? след което приемаш или отказваш. Ако някой е така добър, да драсне едно предложение, аз все се канех, докато го ползвах, ако ли не, като джейлна и го сложа, ще им пиша.

Публикувано

Коя е последната версия, на 6-цата работи ли ви? На мен ми казва, че не се поддържа от iPhone-a.

Публикувано

Работи при мен тръгна след няколко рестарта на телефона. Може да записва всички,входящи,изходящи, ръчно!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Нещо на моя 5s с 8.1 не тръгва като хората. Всеки път като говоря, в началото на всеки разговор ми се респрингва телефона. Накрая за жалост махнах програмата.

Публикувано

Предполагам говориш за кракнатата версия?

Публикувано

Да за кракнатата от hackyouriphone. Ако обаче кажеш че платената работи коректно-ще си я купя.

Публикувано

Тази и кракната и не работи все същото ;)

Публикувано

Работи на моя, никакви крашове.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

За iOS 8.1.1

596d9eee2aa49c9e.jpg

Публикувано

Не ми прехвърля лиценза!Пратих UDID от стария телефон...писах му...нищо

• 2 месеца по-късно...
Публикувано
Публикувано

Колеги, когато добавя http://limneos.net/repo като източник (sources) в Cydia с цел да инсталирам приложението ми излиза следното и няма никаква реакция...

2f0as28.jpg

Някакви идеи?

Благодаря.

Публикувано

Утре опитай пак. Хълца нетът или сървърът на гръка.

Публикувано

Е знам ли преди не беше сега може да е станало :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...