Grievous Публикувано Юни 27, 2014 Автор Публикувано Юни 27, 2014 OFF на двете отметки и дори ББ няма да разбере, че го записвате. Разбира се, трябва да се съгласите и с някои правила. 2 Цитирай
ruil4o Публикувано Август 4, 2014 Публикувано Август 4, 2014 Някакво подобно приложение, но за iPhone 4? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 30, 2014 Автор Публикувано Октомври 30, 2014 А бе тоя в ред ли е? Къде да диря продадения си телефон, че да му измъкна UDID? Можем ли по някакъв начин да се свържем с него? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 От логовете на тюнса като си го ресторвал. Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 2, 2014 Публикувано Ноември 2, 2014 Някой знае ли дали програмата работи с ios 8.1.? Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 5, 2014 Публикувано Ноември 5, 2014 При мен не се появява бутона за запис при повикване. На автоматично записване също нищо не записва. Цитирай
Monro Публикувано Ноември 5, 2014 Публикувано Ноември 5, 2014 Толкова ми липсва... ама не ми се джейлва заради нея. Има разни външни у-ва с bluetooth и уж записват. Някой тествал ли е? Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 5, 2014 Публикувано Ноември 5, 2014 Приложението е едно от най-използваните от мен. Цял ден в движение и много телефонни разговори, вечер си преглеждам разговорите, прослушвам и записвам, номера, цени, адреси, количества, уговорки за срещи и др. неща за които в движение е нямало как да пиша и запаметя. Работеше перфектно на 7.1.2, но сега съм с 8.1 и все още не съм джейлвал. Имам само една забележка, в настройките за запис са:ръчно, изходящи, входящи или всички разговори. Едно време на синбиян записваше всичко и на края на разговора те пита: Да запаметя ли този разговор? след което приемаш или отказваш. Ако някой е така добър, да драсне едно предложение, аз все се канех, докато го ползвах, ако ли не, като джейлна и го сложа, ще им пиша. Цитирай
mirror Публикувано Ноември 5, 2014 Публикувано Ноември 5, 2014 Коя е последната версия, на 6-цата работи ли ви? На мен ми казва, че не се поддържа от iPhone-a. Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 5, 2014 Публикувано Ноември 5, 2014 Работи при мен тръгна след няколко рестарта на телефона. Може да записва всички,входящи,изходящи, ръчно! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 7, 2014 Публикувано Ноември 7, 2014 Нещо на моя 5s с 8.1 не тръгва като хората. Всеки път като говоря, в началото на всеки разговор ми се респрингва телефона. Накрая за жалост махнах програмата. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 Предполагам говориш за кракнатата версия? Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Да за кракнатата от hackyouriphone. Ако обаче кажеш че платената работи коректно-ще си я купя. Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Тази и кракната и не работи все същото Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Работи на моя, никакви крашове. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Не ми прехвърля лиценза!Пратих UDID от стария телефон...писах му...нищо Цитирай
FULL_BASS Публикувано Февруари 21, 2015 Публикувано Февруари 21, 2015 Колеги, когато добавя http://limneos.net/repo като източник (sources) в Cydia с цел да инсталирам приложението ми излиза следното и няма никаква реакция... Някакви идеи? Благодаря. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2015 Публикувано Февруари 21, 2015 Утре опитай пак. Хълца нетът или сървърът на гръка. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 21, 2015 Публикувано Февруари 21, 2015 Е знам ли преди не беше сега може да е станало Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.