Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Мерим си ги бре, оти се мешаш :D

Публикувано

Таковахте ми таковата на хубавата ми темичка... :tooth:

Публикувано

На мен ми е било винаги интересно(още от 4.3.3) защо джейлбрейкърите вдигат по-нагоре от ънтетера и след това се опитват да свалят. Това се чудя.

Sent from my iPhone using DT & SX

Публикувано

Едни избързват, други погрешка, а трети го правят за да разучат възможностите за останалите ;)

Eh, imenjak...:)

Публикувано (редактирано)

Ето го и клипчето за всички, които ми казаха че не мога да сложа 6.1.2 и друг път ако обичате по полека с нападките.

http://dox.bg/files/dw?a=4446b1d87d

Редактирано от joroiliev
Публикувано

Ползваш iREB. Това значи, че правиш къстъм. Имаш ли налични SHSH за телефона няма проблем да му качиш 6.1.2.

Ето ти моя пример - чисто нов iPhone 4 получен с 6.1.3. Качи ми на него 6.1.2 и джейлбрейк и ще те почерпя.

Целта на клипа ми беше да покажа на кокича и още на един двама, които си говориха глупости че 6.1.2 се качва без проблем и проблеми след рестарт няма както ми твърдяха те.

Редактирано от joroiliev
Публикувано

Жоро не искам да споря с никой,но Downgrade от 6.1.3 на 6.1.2 е невъзможен,пише го навсякъде из нета,освен в случаите ако имаш запазени сигнатури локално,или правиш рестор на 6.1.2 и вграждаш SHSH във фърмуеъра -пак локално.

В Cydia "SHSH" на много хора не са запазени коректно за 6.1.2 -за което даже се извиниха .

Като пуснеш новия iFaith - и тръгнеш да прикачаш сигнатури от Cydia -ifaith пищи че е много вероятно да имаш проблем с SHSH и тел. да остане в DFU Loop.

Рестор на 6.1.2 съм съгласен -правил съм ,но downgrade без запазени сигнатури локално OFF

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Мога ли да направя същата операция с Iphone 4S 6.1.3 baseband 3.4.03 да сваля до 6.1.2, защото го ползвам на 100%?

Публикувано

Не. Написано е с червено.

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Привет,

Мога ли да сваля iPad 3 от първата версия с широкия куплонг от 6.1.3 на 6.1.2 по описания метод?

Предварително благодаря!

Публикувано

НЕ,нали Аlxx по рано в другата тема ти отговори!!!!!!

Публикувано

Първият пост:

Поддържани устройства:
  • iPhone 4
  • iPhone 3GS

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Имам въпрос:

Искам от 5.1.1 да кача до 6.1.2. Ще имам ли проблеми ако го направя с iTunes 11.1 като имам запазени shsh за 6.1.2 , сготвям го вкарам го в дфу и shift + restore? И да питам има ли някой наблюдения как е батерията спрямо 5.1.1 и 6.1.2? За iPhone 4 се отнася ситуацията.

Публикувано

Ако досега не си бил на 6.1.2 с рестор, не се и опитвай да качиш. Схсх са ти невалидни.

Публикувано

Ех, жалко. Аз не за друго - почти всички апп-ове искат ios 6. Както и да е, мерси за отговора. :)

Публикувано

6.1.3 с тетърд джейл, ако ги има в сидиа - те са запазвани по друг метод и ако ги има са валидни.

Аз до 6.1.3 съм качвал ( че и до 7).

Тайничко се надявам за ънтетерд и ако излезе, тогава ще питам как и от къде да ги изровя тия shah.

Редактирано от ozone
Публикувано

Шанса да излезе ънтетерд джей за 7.х.х е с пъти по-голям.

Публикувано

Здравейте IPhone 4 ,с IOS 6.1.3 модем 04.12 .05 дали ще може да се понижи до 6.1.2?

Публикувано

Не може пише го по-горе за 99-ти път ;)

Единствения шанс да свалиш е да имаш SHSH -свалени на компютъра локално ,но щом питаш значи ги нямаш -така че е невъзможно 120% ;)

Публикувано

Имам ги запазени на компютъра!

Но не бях сигурен дали модема играе някаква роля!

Публикувано

Аз ги имам запазени на компютъра,но iFaith пак пищи,че са невалидни,не знам защо.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Щото са теглени от сидиа, не от Епъл или директно от телефона. Все пропускате да прочетете нещо, а после повтаряме по 54534252729 пъти едно и също.

Имам ги запазени на компютъра!

Но не бях сигурен дали модема играе някаква роля!

Играе - ако не е кастъм 6.1.2, ще изплюе грешка 1, защото липсва модем ъпдейт. После ще трябва да го риташ от рикавъри я с ъмбрела, я с редсноу - к'вото сработи.

• 4 месеца по-късно...

Alxx..искам да понижа на 6.1.2 но ги нямам на компа тия ShSh blobs.Въпроса ми е като имах джейл на 6.1.2 мога ли някак да дръпна тези сигнатури от сидия,и да стане работата.И при мен ли ще дава грешка на сигнатурите,защото гледам какво си писал по-нагоре.Благодаря

Редактирано от makaveli2

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...