alex.7777 Публикувано Април 10, 2013 Публикувано Април 10, 2013 Не говорих на теб, бре, колегата оксижен, се изказа неподготвен, та се наложи да взимам един известен баикър с мен и да ходим до Сопот Цитирай
djokando Публикувано Април 10, 2013 Публикувано Април 10, 2013 Някой разбирач да каже бива ли го това, иска му 250 кинта, от Германия, внос???С дискова спирачка ли е или на мен така ми се вижда ? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 10, 2013 Публикувано Април 10, 2013 Модерни сте, аз съм изостанал, но не ми пука. Важна е идеята По темата: колелото ми е във вилата и нямам снимки. Само ще спомена, че е Бианки на 30 години. Има три скорости(вътре, в главината), газови амортисьори(задните се регулират по твърдост) и барабанни спирачки като на мотопед, всичко фабрично. Тогава нямаше такива наоколо и не ме питайте как съм го опазил да не хване гората. Когато мога, сядам да въртя, още ми е кеф. Неведнъж съм пътувал с него до Цариброд, Сърбия - 62км са от нас до...нас Нещо подобно на това, не мога да намеря снимка в нета: Това е алуминиева рамка Кавазаки, но е много подобна на Бианки-то: 'Айде, смейте се 6 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 10, 2013 Публикувано Април 10, 2013 Захласвах се навремето по такова...но получих подобно балканче, сгъваемо Вит май беше модела И Осъм съм имал Последното Украйна май беше...и минах на четириколесни. Сега на стари години пак се палнах по двуколесни, безпедални обаче 3 Цитирай
roll2puff Публикувано Април 10, 2013 Публикувано Април 10, 2013 Един малко по-ненормален байкър, доказващ, че не колелото е определящото в случая: п.п. До мен стигна благодарение на друг колега от тук, който също е запален. 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Април 11, 2013 Публикувано Април 11, 2013 Такъв чопър имаше едно момиченце, кат' бяхме по на 12.... Колко и ходих по свирката да ми даде едно кръгче Адаш има в Продавалника едно такова, искат му бая пари, това е класика, бре много рядко корекомско колело беше това..... Цитирай
OXYGEN Публикувано Април 11, 2013 Публикувано Април 11, 2013 М,даааа, оказва се, че някой хора нищо не разбират от байкове......ТОВА, на снимките по-горе е Маунтийн Лайн, MADE IN GERMANY, било е електрическо, всичко е комплект, цена като ново €1400, вече е мое за 200 кинта, поздравче!!! Мерси за поздрава. Да ти е честито. Джърмани викаш? Оригиналдъ? Даже Западна Германия сигурно, съдейки по годините му А за разбирането и подготвянето...всеки има право на лош вкус... Колело от преди 2005, че дори и по-старо. Морално остарели части, макар и да се виждат тук-таме маркови (командите на скоростите са Sram, ама сигурно от 78-а). Двукоронна вилка, обаче тънка като солети, която само имитира амортисиорни свойства. Задно окачване, което вместо амортисьор има една проста пружина и никакво пртиводействие на разпъването й. Самата геометрия на рамката е бледо копие на някоя маркова подбна но от края на миналия век и за съвсем друг тип каране. С две думи като цяло това колело имитира с външния си вид фрирайд/даунхил велосипедите. Обаче нито има техните части, нито тяхната здравина. И се доближава до тях само на тегло. Което обаче, за карането за което това колело става, е само пречка. Ти и да искаш, не можеш да се спускаш с него. Или ако го направиш, може да е за последно. А карайки го из града/парка, само ще ти тежи. И ще се люлееш като сопол на седалката, вместо енергията ти от въртенето на педалите да отива само за задвижване. А изобщо да не говорим и за тези пари колко по-истинско и съвременно колело можеше да се вземе. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Април 11, 2013 Публикувано Април 11, 2013 Хм, аз вече го шитнах на 300 кинта, малко съм търговец, нали знаеш, колега.....сега се оглеждам за друга търговийка Цитирай
nikitobet Публикувано Април 11, 2013 Публикувано Април 11, 2013 Едно и от мен, ще покажа и други 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 11, 2013 Публикувано Април 11, 2013 Не, ама като бях малък, си слагах пластини от кофичка за кисело мляко по спиците, да пляка 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 12, 2013 Публикувано Април 12, 2013 А аз пък си навивах така наречената " бомбаджииска тел " на спиците 1 Цитирай
OXYGEN Публикувано Април 12, 2013 Публикувано Април 12, 2013 Едно и от мен, ще покажа и други Браво, добро Драгче. 1 Цитирай
noother Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 Супер байк! Кое е приложението, ако не е тайна? Цитирай
Grievous Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 Sports Tracker, но кофти, че все още не е оптимизирано за iPhone 5. А имаше два ъпдейта - през март и април. Цитирай
arm11 Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 Runtastic Pro също може да се ползва, много добра и функционална програма. Цитирай
Grievous Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 Пробвах и нея, както Mountain Bike Pro и някакви други. Установих, че тази е най-икономична откъм батерия. Едно качване до Шипка и обратно ме изкарва, че и остава. А това са 130 км и цял ден. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Април 17, 2013 Публикувано Април 17, 2013 На гаджето ми, почвам да обикалям Гребната, че съм 105 килца.....ужас Цитирай
Anthony Публикувано Април 17, 2013 Публикувано Април 17, 2013 Моето и на жена ми. 29" гуми са огромен кеф, никога повече 26". Снимката е стара, вече съм го понаиграл повечко, ама не съм го снимал. 3 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Чак не мога да повярвам че толкова много хора карате вело...вело... колелета... 2 Цитирай
OXYGEN Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 По-скоро защо толкова малко хора караме коелелета... Цитирай
Anthony Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Ами отговорът е лесен - комплексирания нашенец смята за много унизително да ползва транспорт, различен от автомобил. Колкото и да са скъпи горивата, поддръжката, частите и консумативите, друго си е да се качиш в колата и да идеш до кафето отсреща. Градския транспорт е само за балъците и бедняците, а велосипедите са за идиоти. Другата причина е, че наистина условията за велосипедисти са доста лоши и карането крие сериозен риск. Наблюденията ми са за София, но предполагам и в другите градове е същото. 15 Цитирай
roll2puff Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Черньо с нова предница, подобаваща на ръста ми. Евала на Близнаците: за няма и 2 часа монтаж + реглаж и смазване на движението (което са свършили помежду другото, извън уговорката.). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.