Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

С това се сдобих преди няколко дена.

Drag ZX4 Pro

6248201y.jpg

Публикувано

Алекс, какви накладки си сменял, бре? То не е с дискови спирачки.

Публикувано

Добре, де - ти как им викаш на гумените хм...подложки? :)

Публикувано

Ми де да знам. Челюсти или колодки :smile:

Публикувано

Е, челюстите са целият механизъм :) Дреме ти.

Публикувано

Калодки са бре. Челюсти е на Спилбърг.

:tooth:

Публикувано
Публикувано

Първите ми 150 км за ден. Стара Загора - Казанлък - Бузлуджа - Шипка - Казанлък - Мъглиж - Стара Загора.

se5upynu.jpg

Някой от Мъглиж може да се разсърди, че не се обадих, но беше късно и не стояхме много. ;) Прибрахме се по хладно на фар.

Публикувано

Е можеше да се видим все пак. За по една "Cola" щяхме да намерим време.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Ето това купихме на дъщеря ми. Не е кой знае какво, но да се учи:)

post-63-1373472635,1913_thumb.jpg

post-63-1373472648,6208_thumb.jpg

Публикувано

Поздравления.

Нека си го кара със здраве.

Публикувано

Мен пък ме е срам...

Имах Drag Ontario Pro, но го продадох понеже не ми беше по мярка. Миналата година си взех едно смотано Sprint-че и това беше голяма грешка - карал съм го 2 пъти...

Публикувано

Аз съм много доволен от горния Спринт :)

Публикувано

Абе то има Sprint и Sprint :) Моя е с твърда вилка и ме болят китките като го карам...

Публикувано

Много сте се размекнали нещо? :) Балканчетата едно време имаха голи гуми за возията, пък никой не се оплакваше.

Публикувано

Абе то има Sprint и Sprint :smile: Моя е с твърда вилка и ме болят китките като го карам...

Остана ми такава черна вилка, като на лилавия Спринт, след ъпгрейда. Мога да те зарадвам, само събира прах в момента, а е здрава. На мен ми беше ниска, пък и съм тежичък и за това я смених. Взимаш 2 бири да кажем наздраве и я отнасяш.

п.п. Онзи ден сменях задна капла, че кривя и късам спица за трети път.

п.п.2 Балканчетата с облегалките имаха супер як кожен салон :tooth: и мятаха яко задница на контра, бях направил задната гума на конци.

Публикувано

От миналата седмица кара без помощни :)

post-217-1373712175,1948_thumb.jpg

Публикувано

И ние от миналата :)

Публикувано

Аз пък онази вечер ги слагах. :biggrin: Прибрахме се към 00.30 часа след запой на Сребърното езеро (с. Колена).

u4a7ydez.jpg

ga6u4u2a.jpg

Публикувано

Остана ми такава черна вилка, като на лилавия Спринт, след ъпгрейда. Мога да те зарадвам, само събира прах в момента, а е здрава. На мен ми беше ниска, пък и съм тежичък и за това я смених. Взимаш 2 бири да кажем наздраве и я отнасяш.

п.п. Онзи ден сменях задна капла, че кривя и късам спица за трети път.

п.п.2 Балканчетата с облегалките имаха супер як кожен салон :tooth: и мятаха яко задница на контра, бях направил задната гума на конци.

Къде да нося бирите? :drunk:

Тъкмо ще се запознаем. ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Привет Колеги

Наскоро веломанията взе да ме обзема и мен, особено след като сина ми вече кара без помощни и иска да ходим да караме всяка вечер. Имам едно колело, дето ме е срам да Ви го покажа, защото е от магазин Billa за 180 кинта и е на 10г., но е карано само 5 пъти най-много, по обясними за Вас причини. :smiley-face: Сега се оглеждам за нещо читаво (като за любител) с което да застана до малкия с неговия DRAG. Първоначално мислех за нещо над 1200лв., но като се замислих, че няма да правя сериозни преходи и за лишенията които ще ми струва подобна инвестиция, взех че преполових сумата. Сега търся нещо за около 600 кинта. Харесах си един Cross GRX 7 и един DRAG ZX-3. Колебая се между тези двете. Вие какво мислите? Сигурен съм, че за тези пари има и по добри възможности, но аз не разбирам нищо (колелото от Billa го доказва). :blush:

Публикувано

Cross GRX 7. ;)

Публикувано

Много Благодаря!

А нещо по-добро в този ценови диапазон? Понеже за тези пари предпочитам българското се огледах и за Siven, но ........ (знам ли).

Публикувано

Ако е за нов, слушай колегата. Иначе в тоя диапазон, може да си намериш хубав Scott втора ръка. Миналия месец един познат продаде такъв, с карбонова рамка за 400лв.

Публикувано

Току що видях на един познат неговия Cross GRX 8 и го покарах. Много ми хареса. Защо ми трябваше да го виждам. Сега започвам да се двоумя, дали да не се изръся още 200 кинта за него. Знех си аз , че трябва да послушам колегата Grievous и да тичам към магазина, а не да се оглеждам за глупости. Иначе Саше ,прав си брат за втората ръка. Аз обаче си искам нещо ново.

Много Ви благодаря Колеги!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...