Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Публикувано

Shit just got real.

Колко даде за т'ва животно?

Публикувано

Не съм, иначе към 2 бонки е.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Предстои сезона и в този ред реших да направя малко тунинг по колелото.

Пълен монтаж Deore LX 3x9 (бях с 8), шини Mavic, лапа и педали Specialized, вилка Rock Shox Psylo със 125 ход и други леки козметики.

gygatudy.jpg

by7edu3y.jpg

a6yhyder.jpg

damyjeba.jpg

ygaqe8ud.jpg

jusu2eha.jpg

za8edejy.jpg

e8yra2e9.jpg

ute3e5an.jpg

3y9adage.jpg

3u4atu7y.jpg

Публикувано

здравейте тъй като ми откраднаха колелото се замислям да си купя ново може и втора употреба но да е читаво някой да предложи нещо ако му е за продан карам предимно градско

благодаря предварително

Публикувано

С какъв бюджет разполагаш?

Публикувано

ами до 300 лв

Публикувано

http://vitosha100km.bg

"Тази година обиколката на Витоша ще се проведе на 14.06.2014г. Старт за колоездачите ще бъде даден в 06.00ч . пред резиденция Бояна, 18 часа по-късно на също място в 24.00ч. ще стартират скороходците. Това ще даде възможност на състезателите да участват в двете дисциплини. Регистрацията отваря на 01.04.2014г. и прикючва на 15.05.2014г. До участие ще бъдат допуснати 700 колоездачи и 400 скороходци.Участниците трябва да се регистрират в сайта, след което да заплатят стартова такса до 15.05.2014г. Не заплатилите участници ще отпаднат от стартовия списък и ще бъде дадена възможност на други състезатели."

Публикувано

Ходих преди 2 години, но не с колело, а пеша :)

Този, който спечели тогава определено не беше човек.

Публикувано
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Мечтата ми. :)

IMG_1281.jpg

Публикувано

Коле, няма ли да ти е малко бе? Ще изглеждаш като "Ну погоди" само една крива цигара на една страна… ;)

Публикувано

Ако не бъркам, това е за яко скачане & акробатика(или както го наричат). По принцип не са големи.

Публикувано (редактирано)

Да, за скачане е, обаче не за акробатика, а за спускане. ;)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Редактирано от asen4o0
Публикувано

Не е малко то. Някой забеляза ли, че и колчето на седалката е с хидравлика? :D

Ако вдигнеш повече задника, почукването е доста неприятно. :tooth:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

post-3851-1402839932,8512_thumb.jpgpost-3851-1402839973,5375_thumb.jpgpost-3851-1402839988,0273_thumb.jpg

За пръв път участвам на Витоша 100 и съм впечатлен от природата и трудността на терена. Над 1000 човека се включиха от 16 до 68 годишна възраст!

Другата година ще се включа отново!!!

Публикувано (редактирано)

Тази година и аз направих първото си участие, бях го карам от части, но не цялото и малко ми дойде нанагорно, но важното е че завърших, това беше целта тази година другата повече.

Много добра организация за такова голямо състезание.

7404795g.jpg

Редактирано от dViktor
Публикувано

Има ли тук някой MTB фен от Плевен?

Световният ден на голото колоездене – World Naked Bike Ride

юни 24, 2014

Снимки: World Naked Bike Ride

1Z6B1427.jpg

Голи или оскъдно облечени колоездачи дефилираха из много градове по целия свят по-рано през юни.

Повод за демонстрацията на голи велосипедни техники беше т.нар. World Naked Bike Ride.

72288583BCCD6557D8CA6CB62229B_h498_w598_m2.jpg

Световният ден на голото колоездене се организира в подкрепа на колоездачната култура и срещу агресивните шофьори,

задръстванията, замърсяването от автомобилите и консервативната транспортна политика.

421334_273631319380251_1060117709_n.jpg

Като форма на изрязване събитието е т.нар. критична маса. Често обаче вместо Critical Mass,

го наричат Critical Ass.

xo-WORLD-NAKED-BIKE-RIDE-CHICAGO-facebook-800x486.jpgMic_.HkCIp8FQPC.jpg.pagespeed.ce_.HkCIp8FQPC.jpg

Според инициаторите на World Naked Bike Ride, голотата на велосипедистите изразява тяхната уязвимост,

изложеността им на рискове, карайки по натоварените пътища.

original.jpg

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Sworks Enduro Full Carbon 2013 г.

typu2uju.jpg

e6a3aquq.jpg

Аз съм без коментар. 4400 паунда.

Публикувано

И аз.....

post-11783-0-38708300-1406125483_thumb.j

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Поздрав за любителите на шосейката.

Публикувано

Тази година за първи път ще се проведе ЧЕПЕЛАРСКИ ТЪРКАЛА в невероятния планински район около град Чепеларе. То е подходящо за всички любители на планинското бягане и крос кънтри колоезденето, като предлага различни по трудност и дължина Търкала (терени). През повече от 95% от състезанието, маршрута преминава по горски и меки пътеки и пътчета. Търкулвайки се в четири различни посоки извън Чепеларе, трасето минава през Роженската Обсерватория, която е най-голяма на Балканския полуостров, покрай най-голямата фабрика- производител на ски в света под нестихващите ритми на Родопските гайди.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Ето го и звяра на жана ми, който избрахме благодарение на Grievous.

post-391-1409759566,5668_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Привет Колеги!

Предстои ми покупка на колело за сина ми. Той е на 10г. и е висок 1 и 45 . Харесъл си е DRAG С1 и почти нищо не може да го разубеди. Обяснявам му, че този байк е за DJ и не е за него, просто няма да му върши работа, но той си е събрал пари и си го иска. Наистина ми се ще да му взема нещо ,което му потхожда. Нещо по-обикновено с дискови/хидравлични спирачки. Бюджета ми е около 650 кинта +/- още малко. Колелото ще е малко изненада и няма как да го пробва. Затова не знам и кой раззмер е за него. Моля Ви за съвет какво да избера или да се съобразя с желанието му? Кой размер според Вас е за неговия ръст?

Благоря Ви най-сърдечно!

Поздрави!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...