Ради Аврамов Публикувано Октомври 21, 2014 Публикувано Октомври 21, 2014 Ами да гледа, аз реших да го задържа и да не го продавам. Всички около мен скочиха да ме хокат и май се оказаха прави. Щеше да е подарък за тези пари Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 21, 2014 Публикувано Октомври 21, 2014 Да се изстипосам и аз с колело. Доста по тежко 14 кг , а с мен... мани, мани. 7 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 21, 2014 Публикувано Октомври 21, 2014 Ела до Търново с него, не само да се изтипосваш... Sent from my iPhone 2 Цитирай
nikitobet Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 Жената ме изненада преди Коледа 6 Цитирай
Grievous Публикувано Март 21, 2015 Публикувано Март 21, 2015 Страшен мерак ме подгони по това карбонче. Един градски го взе, но му е една идея малко. И за бързаците една красота, малко под 7 кг. 11 Цитирай
dViktor Публикувано Май 10, 2015 Публикувано Май 10, 2015 От началото на година имам нова придобивка RAM NDURO 29-тка. Много съм доволен от избора който направих модела е малко по старт сега се казва TRAIL, но са едни и също рамки, още като го поръчвах направих няколко промени като други спирачки, кормило и седалка. Добре се представа както и на горе така и надолу. Това ми е първото колело със задно окачване и разликата и огромна. Има какво още да се желае като части но за сега толкова Разтоварването от ежедневието на Витоша си заслужава инвестицията. 7 Цитирай
Grievous Публикувано Май 10, 2015 Публикувано Май 10, 2015 Виктор, кой модел на Maxxis са гумите, би ли казал? И дали го има за 26"? Цитирай
dViktor Публикувано Май 10, 2015 Публикувано Май 10, 2015 До сега съм карал три модела на Maxxis - IGNITOR, Crossmark и Ikon. На старото колело изкарах един сезон с Crossmark и съм доволен малко по тежки са от Ikon но не съм имал никакви ядове, бордовете са сравнително здрави и не се пукат много лесно. http://bikelab.bg/v-...6x2-10-sg-vaema. Ако караш XC / All Mountain - WTB Bronson е много добър вариант тежки са но по ревютата които съм чел са много стабилни и си заслужават да се пробват. Сега съм с Ikon 29x2.20 доста лека и е универсална за крос кънтри, но като стане време за смяна ще сложа Bronson безкамерни. Ikon я има и 26-ци. http://bikelab.bg/v-...6x2-20-sg-vaema има и по скъпи варианти с подсилени бордове. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 10, 2015 Публикувано Май 10, 2015 Честито! Аз днес се счупих най-после да повъртя Цитирай
OXYGEN Публикувано Май 13, 2015 Публикувано Май 13, 2015 Да споделя и аз мнение за гумите,които ми допадат най-много. Преди няколко години бях попаднал на множество мнения из нета за въпросната комбинация като много добра за ХС каране - Schwalbe Nobby Nic отпред и Schwalbe Racing Ralph отзад. Предната в размер 26Х2.25, а задната 26Х2.1. За да не отегчавам незаинтересованите, няма да изпадам в подробности защо точно тези гуми и какви са преимуществата, който му е интересно, може да намери инфо. От опит обаче да споделя - Предната е с достатъчно агресивен грайфер за стабилност в завои по черно, а задната е с достатъчнния минимум за да позволи леко въртене, но без и прекалени превъртания. И всичко това с невороятно тегло - предната около 550гр., задната - около 480. Хареса ми тази комбинация и от 2012 насам карам с такива. Реално предната още не е заминала, а задна смених тази зима. Отново взех Racing Ralph, като дори този път и тя е 2.25. Отново подбрах най-леката модификация със защита от спуквания и с различен материал на каучука в различните зони. Единствения минус е цената. За мен не е, защото така или иначе при цена на велосипеда над 3-4к, гума за 60-70 лв. не е нещо фрапиращо. Но има хора, които винаги ми опонират, че за тия пари за колата гуми ще си вземат... Цитирай
mirror Публикувано Май 15, 2015 Публикувано Май 15, 2015 На 31.05.15 г. ще се проведе велопоход от Козлодуй до Околчица. Дължината на маршрута е около 114 километра с около 2400 метра положителна денивелация, като се редува каране по шосе и черни пътища. Има осигурен транспорт от Враца до Козлодуй. За повече информация - тук! Ще се радвам да сме повече хора! Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Някаква препоръка за велосипед покупка марка модел и цена? Виждам че повечето са със механизъм Шимано има ли нещо по-добро от това Шимано или това в перспектива е най-доброто? Виждам че има някакви маркови модели като Пежо, БМВ... Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Shimano и SRAM са основни производители на компоненти за велосипеди. Шосейка или планинско търсиш? 15$, 3 месеца чакане от Алито и не съм впечатлен, но за толкова пари бива. Стойката я дават водоустойчива, но след 10 мин. под душа имаше капчици. Също така пишеше, че е и удароустойчива, но не съм сигурен, че ще издържи на сериозно падане. 3 Цитирай
Anthony Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Някаква препоръка за велосипед покупка марка модел и цена? Виждам че повечето са със механизъм Шимано има ли нещо по-добро от това Шимано или това в перспектива е най-доброто? Виждам че има някакви маркови модели като Пежо, БМВ... Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Шимано имат много различни класове на оборудването и това е най-важното при избора. Не гледай БМВ, Пежо и прочие. Не са маркови, защото това не е велосипедна марка, а просто брандират нещо друго и цената е неоправдано висока. Ако искаш марков велосипед, гледай Scott, Specialized, Santa Cruz и т.н. Има и много прилични български брандове, но ти май не живееш тук. Ето оттук пък можеш да си поръчаш Canyon, които са супер в съотношение цена/качество - https://www.canyon.com/en/ 2 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Търся си нещо с меко возене и повече скорости което мисля че означава планинско байкче. Аз искам за България да си го взема и карам защото има много хубави места където да посетя с колата на който да е качен байка и да спра някъде и да се поразтъпча с колело. Сега като се прибера смятам да отида в Кърджали да посетя Перперикон защото разбрах за него случайно и се запалих. Разгледах Каньона. Интересен модел само да разбера и колко струва. Харесват ми гумите такива дебелички напомпени. само малко спортната надупена стойка не ми се нрави като че ли. Моделът е https://www.canyon.com/en/roadbikes/bike.html?b=3519 Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 LX/XT/XTR, това са класовете Shimano, които са от висок клас и си струват всеки лев. Има за V-Brake и за дискове. Аз лично съм с LX V-Brake (първа снимка). 1 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Много красиво и стабилно изглежда. Колко струва такова удоволствие ако не е тайна да знам? Благодаря. ПП. Къде мога да поръчам такъв велосипед? Удобно ли вози в смисъл меко ли или е твърдо? Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 И двете са Specialized - Hardrock Comp и Rockhoper, около 800-900 лв. могат да се намерят. Както каза Anthony, марката е сред водещите на пазара. Моята рамка е 1.7 кг, което прави возията приятна. По-напред в темата съм дал снимка на GT Zaskar Full Carbon. Марката е много сериозна, а компонентите са от най висок клас - Shimano XTR. Ако се поровиш тук-там, може да се намери за 2500-3000 лв. Препоръчвам го! 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Търся си нещо с меко возене и повече скорости което мисля че означава планинско байкче. Аз искам за България да си го взема и карам защото има много хубави места където да посетя с колата на който да е качен байка и да спра някъде и да се поразтъпча с колело. Сега като се прибера смятам да отида в Кърджали да посетя Перперикон защото разбрах за него случайно и се запалих. Разгледах Каньона. Интересен модел само да разбера и колко струва. Харесват ми гумите такива дебелички напомпени. само малко спортната надупена стойка не ми се нрави като че ли. Моделът е https://www.canyon.c...ike.html?b=3519 Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Ами то си пише цената в ляво с огромни цифри - 6800 евро. Това не е планинско колело, а шосейно. Някой карал ли е Cube? Нещо ми е влязла муха да си сменям байка и се оглеждам за 29" с мека рамка. CUBE AMS 100 SUPER HPC RACE 29 ми хвана окото Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Мерси Anthhony. Не видях. Заслужава ли си цената, а такова планинско байкче има ли? Бих си го взел. Предполагам доставка до България имат нали? Видях че имат чат. Сега ще взема да си початя да видя какво ще кажат. ПП. Чатът им не работи. Явно по-късно. Но пък за по малка цена може да се купи нещо сносно мисля. .... Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Тони, вземи GT Zaskar, заеби този Cube. Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Това GT Zaskar планински байк ли е? ПП изглежда е маунтайн байк. Цената му е драстично по-евтина от Каньона. Качеството добро ли е? Видях че имат карбонов байк. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Коле, имат ли 29", че нещо не виждам в сайтът им? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.