Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak и unlock (само за iPhone 2G) с redsn0w FW 3.0–3.1.3

Recommended Posts

Публикувано

А би ли казал защо я правиш цялата тази врътка? Ти си с 3.1.2 jailbreak-нат и си си отключил телефона и се опитваш да jailbreak-неш още веднъж телефона си?!?!?!?

Остави си телефона на мира и не се чуди какво да го правиш, че като те гледам като нищо ще му сложиш оригинален 3.1.3 и после ще мрънкаш, че се е заключил и няма как да го отключиш!

Публикувано

Искам да я направя защото WIFI ми не работи , а в първия пост пише , че този проблем се оправя.

Публикувано

Аз не виждам къде го пише това. Пише, че blacksn0w причинявал проблемите с Wi-Fi, но аз не мисля така.

Ако искаш да минаваш на 3.1.3, то трябва да направиш рестор с custom FW 3.1.3 направен за заключен 3G чрез PwnageTool или Sn0wbreeze, за да ти се запази възможността за отключване чрез blacksn0w.

Това е разисквано стотици пъти при всеки новоизлюпен FW, така че това е последния пост в който ти обяснявам нещо което вече е разисквано!

Публикувано

Добре...аз имам 2G и съм го купил от USA като там беше с карта на AT&T и го взех jealbrake-нат и отключен и си сложих Глобулската карта от тогава са минали околко 2 години и сега ако го update-на какво ще стане ? Ще се заключи с глобулската карта или ще си иска оригиналната?Ако се заключи с Глобулската карта няма да ми дреме защото аз само с нея си карам.Та въпроса ми е дали всичко ще е наред ако го update-на даже се чудя дали да не го направя с оригиналния 3.1.3 защото нямам нужда да го отключвам ?

Публикувано

Ужас!

Абе ти нещо въобще чел ли си във форума, и то като се почне от темите за начинаещи в раздела с Правилата?!?! Я– в спешна творческа командировка първо там, и след това – просвещаване във всяка тема за джейлбрейк, изпречила се пред погледа ти !!!

И хич не се опитвай да си търсиш слуга да ти поднася в сдъвкан вид 90% от изписаното във форума. :evil:

Публикувано

Хах браво хитар си ! Прав си че нищо не съм чел и искам някой да каже какво да направя...ама поне кажете да дърпам ли тоя redsn0w и да правя каквото е описано и да не се занимавам повече. Мен ме е страх да не си прецакам нещото телефона и картата че тя ми е по важна от телефона даже :D (малко е смешно ама...) Та казвай да давам ли смело и безотговорно напред ?

Публикувано

Ставаш нагъл, и очевидно пак не си направил каквото казах! Или влизай в час, и се ориентирай къде си се озовал, и защо тук е "По–различният форум", или ще получиш такава начална скорост към небитието, че даже няма да разбререш как си се озовал там!

Публикувано

doco, съвет: По-добре не казвай нищо и започни да четеш!!!

Да не се наложи да хитруваш на друго място :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано

След успешен джейл,ще ми се запаят ли приложенията и всичко останало!?И има ли голям смисъл за упдейт на iPhone 2g,тъй като няма много нови добавки на новия фирмувер!?

Публикувано

Що за въпрос? Нещо въобще чел ли си във форума? Никога ли не си ресторвал и джейлвал досега, че сам да си отговориш, че след рестор и джейл си нямаш нищо качено, а ако джейлваш, след като вече си накачил нещо free или легално купено от AppStore (а друго няма как да си качил без джейл), eстествено ще се запази...

И не се ли научихте, че ъпдейт е "мръсна" думичка при iPhone, и трябва да бягате от него като дявол от тамян, а трябва да правите рестор...

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Направих чист рестор на 3.1.3 на 2г,сега как да го отключа...?Ужас!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...