Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Book of Heroes


attempt

Recommended Posts

https://itunes.apple...d455999097?mt=8

Book Of Heroes

By Venan Entertainment, Inc.

Официалното представяне на играта е "Епична РПГ игра, каквато не сте срещали досега!"

Book_of_Heroes_05.jpg

На пръв поглед имате стандартно ММORPG - избирате си герой от един от три възможни класа (Justicar - от "юстикарий", в средновековна Англия - съдия-изпълнител със звание на лейтенант и функции, близки до тези на шерифите, аналог на паладините от други игри; War Mage - магьосник-воин и Shadow Walker - добре познатия клас "assasin"). В играта за всяко вдигнато ниво получавате точки опит, които може да разпределяте в дърво на скиловете, като за всеки клас има по няколко съществено различни пътя на развитие (билдове).

По-нататък следвате пак познатата схема - купи си меч/жезъл/капани, убий N чудовища и Y боса и с бонуса си купи по-добър меч/жезъл/капани.

Хубавото е, че играта предлага много приятно съчетание от познати неща и разнообразие. Първо - битките се водят по вече изпитаната система на AD&D 3rd Edition, която е използвана и в пресмятанията на резултатите от битките в Diablo II. Разликата тук е, че битките са походови, а не в реално време и с максимум трима противници едновременно, но пък това предполага и малко повече мислене от страна на играещия. Е, графиката не е 3D, но пък е достатъчно шарена, ефектите от бойните техники и магии са ненатрапващи се, но достатъчно "говорещи", какво се случва, а музиката е приятна и не доскучава бързо.

Второ - в играта има, към днешна дата 196 куеста, повечето от които са свързани един с друг, за да задържат вниманието ви за по-дълго.

Трето - куестовете могат да се изпълнят за около 25-30 дни от започването на играта, но за да не настъпи скука е предвидена и система за регистриране на постижения, наречени "feats" - аналог на познатите от Steam "achievments". Например - за 50 убити гоблина, или за 10 убити боса, за 100 изпълнени куеста, или за добавяне на 10 приятели в играта и т.н. За тяхното изпълнение ще ви трябва доста повече време, но пък наградите си заслужават - специални "геройски точки" (hero points) с които може да усъвършенствате 15 вторични умения, които да ви помагат в играта smile.png

Ако пък и тази система за рекорди се окаже недостатъчно предизвикателство - играта се играе ВИНАГИ online, като се поддържа таблица на постиженията - обща, седмична и дневна. Следва и най-хубавото - има развита система от гилдии, в които може да се включите за изпълнение на мисии срещу босове (raids) на специални арени, като за изпълнението на тези мисии се дава ограничено време и са необходими между 10 и 100 участника, за да бъдат завършени успешно. Рейдовете носят не само слава, но са и основният източник на "валута", необходима за купуване на предмети от високи нива! "Валута" може да се купува и срещу реални пари, но досега, след близо месец игра, не съм попадал в ситуация, в която да ми е трябвало нещо повече от това, което сам си намирам в играта.

Като стана дума за купуване и магазини - отново, подобно да Diablo и тук има възможност за gambling - т.е., купуване на предмети в затворени кутии, като предварително не се знае какво точно ще изскочи отвътре.

Играта има развита система за Crafting и Еnchantment. Към всеки предмет може да допълвате до 4 скъпоценни камъка от 9 различни класа, както и всеки предмет може да бъде омагьосван (enchanted) за да получи допълнителни бонуси. Отделно може да крафтвате руни с разнообразни свойства, като тук руните са аналог на свитъците от други RGP - т.е. използват се за бойни магии с моментално действие.

Най-хубавото - най-накрая! rock.gif От февруари има българска гилдия - Bulgaria, която се развива много добре. Всички, които харесат играта и съберат 500 Might могат да се чувстват поканени да се присъединят.

Забележка: Описанието на играта е цитирано от юзерът tromto от андроид форума.

Редактирано от attempt
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...