Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Честита годишнина - 6 години от продажбата на първия iPhone!

roll2puff

Recommended Posts

Шест месеца след представянето му, на този ден преди 6 години е пуснат в продажба легендарен апарат.

Апарат променил цялостно ситуацията в своя сегмент и който вече 6 поколения е топ устройство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И така вече почти 5 години от тях ползвам iPhone. Промени ни това устройство :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честито :) Жена ми също ползва първия iPhone и няма грижи, даже не иска да чуе за смяна. Моят ми липсва...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз го ползвах до преди две години , но падна лошо и до там. Като се замисля и на мен ми липсва. :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 6 месеца по-късно...

Днес се навършват 7 години от презентацията Macworld Expo 2007 в Сан Франциско на която Стив Джобс представи IPhone. У-то беше представено на обществеността като продажбите започнаха след 6 месеца.

Малко ретроспекция, ето и видеото от това събитие което промени не само една индустрия но и самите нас.

Enjoy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edit.

Нямах време да си довърша поста че бях на работа(sorry). Та сега да добавя няколко изречения който ме впечатлиха.

Цитат-

"Today, we're introducing three revolutionary products. The first one is a widescreen iPod with touch controls. The second is a revolutionary mobile phone. And the third is a breakthrough Internet communications device. So, three things: a widescreen iPod with touch controls, a revolutionary mobile phone, and a breakthrough Internet communications device. An iPod, a phone, and an Internet communicator. An iPod, a phone...are you getting it? These are not three separate devices. This is one device. And we are calling it iPhone. Today, Apple is going to reinvent the phone."

Превод-

Днес ние представяме три продукта. Първия е широкоекранен IPod със допирно управление. Втория е революционен мобилен телефон. И третия е спиращо дъха интернет у-во. И така, три неща: широкоекранен IPod със допирно управление,революционен мобилен телефон,спиращ дъха интернет у-во. iPod, телефон, интернет комуникатор. IPod, телефон......схванахте ли? Това не са три отделни у-ва. Това е едно у-во. Ние го наричаме IPhone. Днес Apple преосмисли телефона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уникат! Бог да го прости Стив,но малко хора могат да направят такава презентация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От излизането на първия, друг телефон не съм имал, засега нямам намерение да имам ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...