R32 Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 Ползвам тази програма от доста отдавна и съм много доволен от нея.Нямам оплаквания Цитирай
netcomlan Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Благодаря Ви за упътванията, програмата е уникална Цитирай
netcomlan Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Момчета, два пъти я плащам и не получавам ни стон ни вопъл от тях, писах и акаунта на ПейПал т..е. отворих дискусия и пак така, По начина по който се хакваше ся не става с четворката Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 15, 2010 Публикувано Октомври 15, 2010 Ето лекарство за тези които имат проблеми като R32. В пъти по-добра и лесна от Блеклиста. Ако имате инсталирана Mcleaner я премахватe и чистите файловата с-ма с помощта на iFile. Теглите последна версия от репото на BigBoss. Влизате в Файловата с-ма на телефона чрез iPhoneBrowser или iFunBox примерно и отивате на Applications/MCleaner.app и заместавате този файл. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Вече имате напълно работеща и кракната MCleaner! 2 Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Има ли начин програмата да не показва history-то на блокираните номера в Phone - Recents ? Цитирай
tonygti Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 (редактирано) Ми то не ги показва ако си дал примерно Hangup the Call. Мисля, че само при опцията Ignore the Call ти показва history. П.П. Аз пък искам да питам, има ли опция като при iBlacklist, която ти премахва известията за смс и пропуснато повикване на locksreen-а, че нещо не намирам такава? Редактирано Декември 26, 2010 от tonygti 1 Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 Пробвай с Hangup and Reply SMS и показва хисторито с Hangup the Call .... Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Пробвах всичко но програмата не може да спира SMS-и ... iBlacklist си остава TheBest Цитирай
tonygti Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 Как да не спира смс-и. Аз си пратих от другия телефон и смс-а не се виждаше Messages. В log-а на програмата го намерих и го изтрих. Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Нещо ме изхвърля на 4.1 FW, а на 2G-то 3.1.3 си върви на пушка. Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 Приложението не работи на 4.2.1! Причинява краш на спрингборда при опит за набиране на контакт. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.