Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Чувствам се ларж, че на 25.10 го взех моя и си платих тънканата. А после се смеете на тези, които висят в 00:00 часа. Е сега аз се смея от сърце :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Аха. А, особенно добре се смеят тези с ФО за 1100-1200 от форума ;) От ментел и боза на аванта не ща.

Публикувано

Според възможностите ми съм доволен от "авантата" на Мтел. От други неща не съм доволен, но какво да направя? Да ползвам чужд оператор на наша земя, защото, разбираш ли, хейтвам всички оператори в България.

Публикувано

Със старите цени си беше много оферта особено на лизинг не се оскъпяваше изобщо.

По тоя ред на мисли нямаше никакъв смисъл да се вадят 1000 лв. Кеш пък и като платиш вноските ти го отключват така или иначе не знам какво не ви харесва :)

Публикувано

Съгласен! А и не всеки може да си позволи да сподели такава сума кеш. Лизинговите условия на българските оператори не са лоши, естествено си обременен с договор, но ако ти изнася стреляй смело и се радвай на новата си придобивка.

Публикувано (редактирано)

"Уважаеми колеги,

Уведомяваме ви, че от 13.12.2013г. влизат в сила нови цени и правила за продажба на iPhone 5S 16GB и iPhone 5S 64GB

С цел да се предостави по-голяма свобода за избор на ТП при покупка на iPhone 5S 16GB/64GB , моделите ще се оферират и продават по правилата за смарт телефони.

За по – голяма яснота, iPhone 5S 16GB/64GB ще се предлагат по валидните ценови листи за смарт телефони:

iPhone 5S 16GB

• Цена без ДД - 1599.90лв. с ДДС
  • Цена с ДД в брой с 1- или 2-годишен договор с всички ТП - 1499.90лв.
  • Цена с ДД на изплащане с 2-годишен договор с всички ТП – 66.90лв.
  • Промо цена в брой или лизинг с Мтел смарт тарифни планове, surf&talk m, l и xl и iPhone m, l и xl - в брой 1299.90лв. или 57.90лв. на лизинг
  • Специална цена в брой или лизинг с Мтел смарт 3 - 1179.90лв. в брой или 49.90лв. на лизинг

* Лизинговите схеми - 1 първоначална вноска + 23 месечни вноски

iPhone 5S 64GB

• Цена без ДД - 2199.90лв. с ДДС
  • Цена с ДД в брой с 1- или 2-годишен договор с всички ТП - 1999.90лв.
  • Цена с ДД на изплащане с 2-годишен договор с всички ТП – 88.90лв.
  • Промо цена в брой или лизинг с Мтел смарт тарифни планове, surf&talk m, l и xl и iPhone m, l и xl - в брой 1799.90лв. или 79.90лв. на лизинг
  • Специална цена в брой или лизинг с Мтел смарт 3 - 1649.90лв. в брой или 69.90лв. на лизинг

* Лизинговите схеми - 1 първоначална вноска + 23 месечни вноски"

Телефоните на тези цени са ФО. Идват от Германия.

Редактирано от Legend
Публикувано

Аз, това чакам - някой да купи от "новите" с договор и да пробва ФО ли е. Това ще изясни много неща.

Публикувано

Знаят,че сме "зомбита" и ни работят както си искат!Нещо почва да ми писва!

Отключени са пробвал съм колеги.

Глобулска карта тръгна без проблем :smile:

Телефона със Smart 1 план ( 300 минути към всички и 1 GB нет) излиза малко под 1400 лв. по 58 лв. вноската.

За 16GB става въпрос.

Редактирано от Legend
Публикувано

И за какво да даваме 1499 за 1-2 годишен договор, като в техномаркет е на тази цена без, като пак има възможност за лизинг. Хубава работа ама българска. Вместо да дават телефона на минимална надценка за да те хванат като абонат за година - 2, Искат да печелят доста и от телефоните. Виваком са същите. После защо нямало бизнес в България. Как ще има с такива измекяри.

Публикувано

Здравейте, искам да попитам дали мога да активирам iphone 5s фо с една сим карта и после да го ползвам с друга?

Sent from my iPad using Tapatalk 2

Публикувано
Отключени са пробвал съм колеги.

Глобулска карта тръгна без проблем :smile:

Телефона със Smart 1 план ( 300 минути към всички и 1 GB нет) излиза малко под 1400 лв. по 58 лв. вноската.

За 16GB става въпрос.

Това с абонаментна такса,или без?Ако е без-директно в затвора!

Можеш да го активираш с всяка карта и да го ползваш с каквато искаш след това.

Гогиш сигурно е без. 58х24 = 1392 лв.

Редактирано от eek

Без месечната такса е, а тя е 24,90 за смарт 1 и става 83 лв. на месец.

И за какво да даваме 1499 за 1-2 годишен договор, като в техномаркет е на тази цена без, като пак има възможност за лизинг. Хубава работа ама българска. Вместо да дават телефона на минимална надценка за да те хванат като абонат за година - 2, Искат да печелят доста и от телефоните. Виваком са същите. После защо нямало бизнес в България. Как ще има с такива измекяри.

От техномаркет/полис явно не си взимал нищо на лизинг оскъпяването на 1500 лв. за 2 години ще е над 400лв.

Мен от Mtel цената от 83 лв. на месец за ФО устройство ме устройва т.е крайната му цена е 1390 лв.

Всеки сам си преценява :)

Какъв е смисъла да давам 1400 лв. кеш като мога да го платя на 6 вноски по 235 лв. без никакво оскъпяване, или да си го влача 2 години което е леко безсмислено.

Редактирано от Legend
Публикувано

Преди 2 години си купих панасоник тв от тях. Оскапяването ми излезе 150 лв за година

Има лизингов калкулатор в сайта им погледни за какво става въпрос. :smile:

А дори и 150 лв. да са ( а те не са ) пак няма смисъл щом устройството в Mtel е ФО.

Айде стига сме спамили аз съм до тук. :zip:

Редактирано от Legend
Публикувано

Ето цени на Вива. Днес ми ги изпратиха:

upuvudyz.jpg

Без ДДС разбира се.

Публикувано

Спекуланти!И едните и другите!

Публикувано

Амбулантна търговия, баце.

Публикувано

Днес докато си плащах сметката в Мтел забелязах приготвен за продажба iPhone 5s Gold в следната "окомплектовка". Запечатана кутия към която прикрепена с ластик малка кутийка с кабел за зареждане. Попитах ги какво е това чудо, допълнителен кабел, бонус подарък към телефона, оправдаващ новата му цена ли е. Казах им, че това кабелче струва 39 лв, а не 200. Любезно ми обясниха, че така са ги получили от Apple понеже ябълките забравили да сложат такъв в кутията. Падна ми ченето. Някой чувал ли е подобна глупост?

Публикувано

Не, що? Кой кара хората сами да се правят на идиоти, ставайки им клиенти?!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...