Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ако всеки можеше да извади 1300 лв. кеш, можеше и да ги няма тъй наречените идиоти :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

А защо всеки трябва да е с iPhone 5 S, след като не може да извади 1300лв кеш?!

Тук се крие истината. Въпрос на приоритети е работата. :)

Публикувано
... Запечатана кутия към която прикрепена с ластик малка кутийка с кабел за зареждане... понеже ябълките забравили да сложат такъв в кутията.

Да, има подобна възможност, но когато е някакво промо или гифт от Apple или някой от сериозните телекоми. На мен вече два пъти са ми подарявали само дивайса, нищо друго в кутията няма, нито зарядно, нито слушалки!

Но да го продават така е меко казано странно. А още по-несериозно е да отнасят това към Apple. "Забравили"!?! Да бе ;-)

Публикувано

От днес МТЕЛ отключват iPhone безплатно, дори и да не ви е приключил договора.

Публикувано

Някъде официално написано?

Публикувано

Май не, но днес поне 6-ма колеги си отключиха iPhone-те.

Публикувано

ЧЕСТИТО ! :) За услугата е нужно да се представи марка,модел IMEI и номерът,с който е закупен на *88 :)

6876095n.jpg

Публикувано

Мой приятел си купи днес 5S в Стара Загора и дойде да го нагласим. Зарядното вътре английско?!?!

Публикувано

Затова дават и този преходник. ;)

be0b107e5eae25e0.JPG

Публикувано

На мен вземат да ми се вдигат в очите. Имат нямат договор осигуриха достъп до играчките на потребителите си. Новите смарт планове също са с по добри условия от Грабулските.

Публикувано
ЧЕСТИТО ! :) За услугата е нужно да се представи марка,модел IMEI и номерът,с който е закупен на *88 :)

6876095n.jpg

Сега говорих с тях и казаха, че телефонът трябва да е купен кеш или, ако е на лизинг, да се изплатят всички вноски и тогава се отключва.

Публикувано

А на мен как ми го дадоха за отключване :) Казаха ми,че след 48

чАса ще се свържат с мене,за да ми кажат как да го отключа ! Остава 1 година и 3 месеца до края на договора !

Публикувано

Може би оператора,с който си говорил да не е запознат още, и да говори през главата си !

Публикувано

Готово! Вторият знаеше за какво става дума, но нещо почна да ми говори за карта на друг мобилен оператор. Тоест, ще ми трябва такава, за да се отключи o.O

Публикувано (редактирано)

Радвам се,че съм те ориентирал ! Весели празници ^^

Редактирано от Максим Костадинов

О, доста ми помогна. Само ми трябва карта към друг оператор, която нз как ще намеря :D

Весели празници!

Редактирано от Sovar
Публикувано

На мен не са ми казвали такова нещо.Казаха ми,че ще се свържат с мен,за да ми обеснят как минава процедурата в Туньо. А пък и той телефона си ти е активиран,като решиш да скачаш на друг оператор ще си вземеш тогава тая карта ! Важното е в регистрите на Епъл да не те водят Ф.З !

Публикувано

Има си тема за Ментел! Да минем там.

Току що се обадих на *88 и попитах дали мога да си оключа 5-цата, която е с договор до Ноември 2014. Казаха ми, че вече мога и ме попитаха за имея. Издиктувах го и казаха, че ще бъде отключен до 24 часа. Реших да опитам и за 5s, който е на лизинг и е закупен преди месец. Казаха, че в момента и него ще отключат. Ще пиша утре какво е станало и да спрем със спама. Наистина не е тук мястото да обсъждаме оператор.

Редактирано от niksan76

Да,същото и на мен споделиха ! Може да не е баш 24 часа,защото звъннахме днес в неделя (неработен ден),но нека послушаме Шамана :)

Редактирано от Максим Костадинов
Публикувано

Вчера купих един 5s. Преди малко зеъннах на оператор, продиктувах IMEI и телефона ще бъде отключен до 24 часа. С абонаментен план е за 2 години. Надявам се с това се слага точка на загадките. :)

Публикувано

Обадиха ми се от Мтел. Казаха, че утре по това време телефонът ще бъде отключен, само трябва да сложа карта на друг оператор и да го свържа с iTunes.

Sent from my iPad using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...