Максим Костадинов Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 И на мене ми звъннаха и казаха същото. А ето го и номера : Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 23, 2013 Автор Публикувано Декември 23, 2013 От днес МТЕЛ отключват iPhone безплатно, дори и да не ви е приключил договора. Прикритие Телефоните от "новия доставчик" са ФО. Правят опит да трупат точки. Няма такива нагляри. Совар, престани да се оправдаваш с лизинга на ментел. Като нямаш кеш, си събери - по-евтино излиза. Отделно, не ми казвай, че няма потребителски кредити на пазара и айфони с 20% по - ниска цена(минимум). Рекламираш ментел ли? Цитирай
mirror Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Да, потвърждавам, че от новия доставчик идват ФО. Това за рекламата на ментел предполагам, че е за Sovar, защото аз не харесвам нито един оператор в БГ. Цитирай
Sovar Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Хах, не рекламирам Мтел по никакъв начин. Казвам как стоят при мен нещата с тях. Не е като да съм нямал проблеми с тях, но плюсовете, които ги имат, няма как да ги превърна в минуси, защото ти или някой друг не иска и да чува за тях. Пак питам, с какво да го ползвам този телефон, щом Грабул, Свиваком и Ментеш са нагляри? И, да, лизингът на старите условия на iPhone 5S е добър, но докато не спрете да смятате и абонаментния план в цената на телефона, цифрата ще е безумна и ще продължаваш да бъдеш прав за себе си и за тези, които добавят аб. план към телефона. И пак казвам, 1056лв. за ФО iPhone 5S + 24м. гаранция е по-добре и от потребителския кредит и закупен от Apple Store UK 1300лв. + или взет от частно лице тук за 1100-1200лв. с 12 мес. гаранция. Разбира се, случайно стана това, че телефонът ми изведнъж стана ФО, а не е закупен така. Сегашните условия на 5S в Мтел са лудост вече, и може би тогава щях да търся потребителския кредит и закупуване от друго място, но бях от "лудите", които се редиха и не съжалявам. За всяка услуга се плаща, не само в БГ. Затова никога не съм добавял аб. план към телефона, защото са две отделни неща. По тази логика автомобилът ми трябва да струва 100 000 лв., защото е взет за 6000, но като добавим гориво, данъци, консуматива и ето ти 100 000 хилки. Сега и кола ли да не карам, защото бензинът е много скъп и ме цакат?! Кола без тези неща не върви и телефон без аб. план също. Дано си ме разбрал. Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 23, 2013 Автор Публикувано Декември 23, 2013 Кой ти е говорил за абонаментни планове?! Цитирай
x3mbiker Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Днес отключих една 4-ка. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 С мен се свързаха днес,потвърден е ънлока и от утре съм с Ф.О - iPhone 5 ! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Добре де хора... Това горе за какво го писах???!! Четворки отключили, петици!!! Я пак погледнете името на темата!!! 1 Цитирай
mirror Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Sorry, от мен тръгна проблема. Цитирай
niksan76 Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Днес закупих един ФО 5s Gold за жената. Най-странното е, че в кутията няма игла. Изобщо на картончето няма място за нея дори. Още по-странното е, че в самия телефон открих карта на AT&T. За пръв път виждам подобно нещо в запечатан телефон. Какво прави тази карта в телефона и защо няма игла в комплекта и дори няма място за нея? Вие какво мислите колеги? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Телефоните от САЩ, масово пристигат с карти. 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 И моят е така с карта от Verizon, без игла, с 2-3 листа в кутията и запечатан. Освен, че му хлопа стъклото е перфектен 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Много благодаря Колеги! Вече съм спокоен, че всичко е наред. Просто след 2G не съм ползвал американски iPhone и съм забравил как идваха. Поздрави на всички и Весели Празници! Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 И моят е така с карта от Verizon, без игла, с 2-3 листа в кутията и запечатан. Освен, че му хлопа стъклото е перфектен Хахаха, добре, че дъската не му хлопа..или "му хлопа стъклото" е техническият аналог та този израз..))) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 24, 2013 Автор Публикувано Декември 24, 2013 Мани, че не е за смях. Две 5с-ки стисках и им плякат джамовете в средата Цитирай
iPhoneman Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Техническият, разлепва и залепва, чува се пукане/щракане понякога дори при лек допир при обикновено докосване и работа с телефона. А е доста меко стъклото да, "размазва" дисплеят, когато го натисна в средата. Цитирай
creepbg Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 (редактирано) И моят е така - хлопа стъклото и в Мтел след 2 седмици престой в сервиза ми го върнаха същия. Писах жалба, получих отговор, че нямало отклонение в техническите параметри - мерси от тая 2-годишна гаранция... Редактирано Декември 24, 2013 от creepbg 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Не се сърди на Мтел, правилно са ти казали според мен. В AppleStore са подобни "техниците", но в повечето пъти по услужливи. Аз си мисля, че понеже калъфката ми е много стегната и е помогнала да се разлепи стъклото и да се покаже дефекта. Кожена е, с дебела и твърда кожа, но като я купувах избирах да е най-стегнатата, че да не пада случайно, ако го нося в ръка. При iPhone 5 нямах проблеми, но го сложих вътре няколко месеца, след като го купих, а при 5s още като нов. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 24, 2013 Автор Публикувано Декември 24, 2013 Не е в калъфа вината - единият клопащ 5S е разпечатан пред мен и се прояви веднага. По - скоро е конструктивна особенност(не дефект, защото нищо не пречи, ако не броим дразнещия момент). Цитирай
creepbg Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 Глупости, никой не може да ме убеди, че е допустимо premium телефон за 1300-1600 лв да хлопа по този начин, след като не всички са така. Още от първите 5-ци имаше хлопащи бройки, но не толкова брутално изразено както сега на 5S-ката ми и много по-рядко срещано. Това си е производствен дефект и трябва да подлежи на подмяна/ремонт! P.S. ВЕСЕЛА КОЛЕВА! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 И при мен леко похлопва в десния край по средата. Наскоро се прояви проблема. Наистина и при нормална работа с телефона се чува и дразни. Като се понатисне в този край се оправя за известно време. Sent from my iBrain using iFingers Цитирай
baronbg Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 P.S. ВЕСЕЛА КОЛЕВА! И на Весела Колева , Весела Коледа! 6 Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 28, 2013 Публикувано Декември 28, 2013 Направо съм в шок. Изчезнаха от 5ц всички контакти. Като пиша СМС се изписват- явно са налични, но в контакти е празно? Някакви идеи! Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 28, 2013 Публикувано Декември 28, 2013 Виж горе вляво на Groups да не си размаркирал All iCloud. Цитирай
roll2puff Публикувано Декември 28, 2013 Публикувано Декември 28, 2013 Apple Lightning to USB 2m. Цената в България е 57лв. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.