Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И на мене ми звъннаха и казаха същото. А ето го и номера : uzehanan.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

От днес МТЕЛ отключват iPhone безплатно, дори и да не ви е приключил договора.

Прикритие ;) Телефоните от "новия доставчик" са ФО. Правят опит да трупат точки. Няма такива нагляри.

Совар, престани да се оправдаваш с лизинга на ментел. Като нямаш кеш, си събери - по-евтино излиза. Отделно, не ми казвай, че няма потребителски кредити на пазара и айфони с 20% по - ниска цена(минимум). Рекламираш ментел ли?

Публикувано

Да, потвърждавам, че от новия доставчик идват ФО.

Това за рекламата на ментел предполагам, че е за Sovar, защото аз не харесвам нито един оператор в БГ.

Публикувано

Хах, не рекламирам Мтел по никакъв начин. Казвам как стоят при мен нещата с тях. Не е като да съм нямал проблеми с тях, но плюсовете, които ги имат, няма как да ги превърна в минуси, защото ти или някой друг не иска и да чува за тях. Пак питам, с какво да го ползвам този телефон, щом Грабул, Свиваком и Ментеш са нагляри? И, да, лизингът на старите условия на iPhone 5S е добър, но докато не спрете да смятате и абонаментния план в цената на телефона, цифрата ще е безумна и ще продължаваш да бъдеш прав за себе си и за тези, които добавят аб. план към телефона. И пак казвам, 1056лв. за ФО iPhone 5S + 24м. гаранция е по-добре и от потребителския кредит и закупен от Apple Store UK 1300лв. + или взет от частно лице тук за 1100-1200лв. с 12 мес. гаранция. Разбира се, случайно стана това, че телефонът ми изведнъж стана ФО, а не е закупен така. Сегашните условия на 5S в Мтел са лудост вече, и може би тогава щях да търся потребителския кредит и закупуване от друго място, но бях от "лудите", които се редиха и не съжалявам. За всяка услуга се плаща, не само в БГ. Затова никога не съм добавял аб. план към телефона, защото са две отделни неща. По тази логика автомобилът ми трябва да струва 100 000 лв., защото е взет за 6000, но като добавим гориво, данъци, консуматива и ето ти 100 000 хилки. Сега и кола ли да не карам, защото бензинът е много скъп и ме цакат?! Кола без тези неща не върви и телефон без аб. план също. Дано си ме разбрал.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Кой ти е говорил за абонаментни планове?!

Публикувано

С мен се свързаха днес,потвърден е ънлока и от утре съм с Ф.О - iPhone 5 !

Публикувано

Добре де хора... Това горе за какво го писах???!! Четворки отключили, петици!!! Я пак погледнете името на темата!!!

Публикувано

Sorry, от мен тръгна проблема.

Публикувано

Днес закупих един ФО 5s Gold за жената. Най-странното е, че в кутията няма игла. Изобщо на картончето няма място за нея дори. Още по-странното е, че в самия телефон открих карта на AT&T. За пръв път виждам подобно нещо в запечатан телефон. Какво прави тази карта в телефона и защо няма игла в комплекта и дори няма място за нея? Вие какво мислите колеги?

Публикувано

Телефоните от САЩ, масово пристигат с карти.

Публикувано

И моят е така с карта от Verizon, без игла, с 2-3 листа в кутията и запечатан. Освен, че му хлопа стъклото е перфектен :tooth:

Публикувано

Много благодаря Колеги! Вече съм спокоен, че всичко е наред. Просто след 2G не съм ползвал американски iPhone и съм забравил как идваха. Поздрави на всички и Весели Празници!

Публикувано
И моят е така с карта от Verizon, без игла, с 2-3 листа в кутията и запечатан. Освен, че му хлопа стъклото е перфектен :tooth:

Хахаха, добре, че дъската не му хлопа..или "му хлопа стъклото" е техническият аналог та този израз..:))))

Публикувано

Мани, че не е за смях. Две 5с-ки стисках и им плякат джамовете в средата :tooth:

Публикувано

Техническият, разлепва и залепва, чува се пукане/щракане понякога дори при лек допир при обикновено докосване и работа с телефона.

А е доста меко стъклото да, "размазва" дисплеят, когато го натисна в средата.

Публикувано (редактирано)

И моят е така - хлопа стъклото и в Мтел след 2 седмици престой в сервиза ми го върнаха същия. Писах жалба, получих отговор, че нямало отклонение в техническите параметри - мерси от тая 2-годишна гаранция... :swear:

Редактирано от creepbg
Публикувано

Не се сърди на Мтел, правилно са ти казали според мен. В AppleStore са подобни "техниците", но в повечето пъти по услужливи.

Аз си мисля, че понеже калъфката ми е много стегната и е помогнала да се разлепи стъклото и да се покаже дефекта. Кожена е, с дебела и твърда кожа, но като я купувах избирах да е най-стегнатата, че да не пада случайно, ако го нося в ръка. При iPhone 5 нямах проблеми, но го сложих вътре няколко месеца, след като го купих, а при 5s още като нов.

Публикувано

Не е в калъфа вината - единият клопащ 5S е разпечатан пред мен и се прояви веднага. По - скоро е конструктивна особенност(не дефект, защото нищо не пречи, ако не броим дразнещия момент).

Публикувано

Глупости, никой не може да ме убеди, че е допустимо premium телефон за 1300-1600 лв да хлопа по този начин, след като не всички са така. Още от първите 5-ци имаше хлопащи бройки, но не толкова брутално изразено както сега на 5S-ката ми и много по-рядко срещано. Това си е производствен дефект и трябва да подлежи на подмяна/ремонт!

P.S. ВЕСЕЛА КОЛЕВА! :)

Публикувано

И при мен леко похлопва в десния край по средата. Наскоро се прояви проблема. Наистина и при нормална работа с телефона се чува и дразни. Като се понатисне в този край се оправя за известно време.

Sent from my iBrain using iFingers

Публикувано

P.S. ВЕСЕЛА КОЛЕВА! :)

И на Весела Колева , Весела Коледа!

Публикувано

Направо съм в шок. Изчезнаха от 5ц всички контакти. Като пиша СМС се изписват- явно са налични, но в контакти е празно?

Някакви идеи!

Публикувано

Виж горе вляво на Groups да не си размаркирал All iCloud.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...