The Shaman Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Нещо интересно се случва в Технополис и по-точно във Вива Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 В технополис може да се купи iPad mini retina за 799 лв, без каквито и да е планове и обвързаност. Нещо сериозно са се объркали във виваком. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Ето ги цените им, но не това е важното в случая Виж и модела, който се предлага. Тоя трафик ънлимитит с wifi ли ще се ползва 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Пропуска на Ретина в името ли имаш предвид. В описанието пише процесор А7 с чип М7 и над 3.1 милиона пиксела. За запознатите е ясно, че е iPad mini Retina. А на тая цена, дето се вика могат да си го купят от технополис и да го пуснат с план. Дето се вика надценката дето са си сложили е достатъчна, да не искат и отстъпка за количества от Технополис Еми пропуснали са да напишат че има 3G модул, или по точно може да е направи си сам Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Днес ми докараха iPad Мini 4G 128 GB от щатско за 1270 лв. 4 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Що мини, като те гледам ще ти се изгуби в ръката.....ай честито, с кеф да го ползваш , Пеше! Цитирай
newabv Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Оказва се, че в цяла България в мрежите на технотата няма 5C, а само 5S. Май такъв ще вземам, но ме притеснява "плякането" на дисплея и хоум бутона. Някакви съвети като го купувам да дадете? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Опитай се да ги накараш да ти го отворят преди да го вземеш и виж дали "пляка",ако само това те притеснява. Не при всички го има това. Цитирай
Soulcalibur Публикувано Януари 26, 2014 Публикувано Януари 26, 2014 Има ли вариант да се слуша музика от Mtel Cloud на iPhone 5s , защото имат приложение само за Андроид, а през браузъра на телефона иска Flash? Честно казано хубава идея с новия план , но ако неможе....безмислено. Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 26, 2014 Публикувано Януари 26, 2014 Пукането/разлепянето на дисплея, ако имаш това в предвид при мен е почти от първият ден и бе само на едно място много специфично и се чуваше при тишина. След известно време на половината дисплей. Трудно може би да го усетиш, ако ти го вадят в магазин, така че купувай смело. Фабричен дефект е и в AppleStore потвърдиха смяната в моя случай, но трябва да чакам да ми донесат модела от вън щот е хамерикански и почти се отказах да го сменям, за да не ми се падне още по-смотан и пак да чакам. Цитирай
VassilevM Публикувано Март 26, 2014 Публикувано Март 26, 2014 Имам въпрос, купих си 5s oт М-тел, и ми го дадоха отделно с български документи, как се ползва и тн .. бяха извън кутията и вързани с ластик та ми стана интересно, дали е ФЗ или е ФО ... Та ето го и въпроса : Има ли начин без да слагам карта на друг оператор да разбера дали е ФО, Благодаря предварително! Цитирай
blackadder Публикувано Март 26, 2014 Публикувано Март 26, 2014 Преди две седмици преподписвах договор и взех за един приятел, който е на Глобул. Служителят ни каза, че всички са ФО, но въпреки това, поискахме да пробваме и чак тогава го взехме. Цитирай
eek Публикувано Март 26, 2014 Публикувано Март 26, 2014 VasilevM можеш д го провериш по imei сайтове за това много. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedil Публикувано Април 2, 2014 Публикувано Април 2, 2014 ... Та ето го и въпроса : Има ли начин без да слагам карта на друг оператор да разбера дали е ФО, Благодаря предварително! Има си тема тук във форума. Колегата е готин и ще ти свърши работа, ако разбира се не ти се занимава със сайтове, както те съветват по-горе Цитирай
N-LAY Публикувано Юни 11, 2014 Публикувано Юни 11, 2014 Много съм доволен от моя 5C! Страхотно телефонче, страшно бързо и плавно работи, камерата е много добра, абе, въобще всичко си е на топ ниво... Дано нямам проблеми занапред! 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.