Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Нещо интересно се случва в Технополис и по-точно във Вива ;)

post-63-1389595841,2774_thumb.jpg

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

В технополис може да се купи iPad mini retina за 799 лв, без каквито и да е планове и обвързаност. Нещо сериозно са се объркали във виваком.

Публикувано

Ето ги цените им, но не това е важното в случая ;)

post-63-1389597478,7279_thumb.jpg

Виж и модела, който се предлага.

Тоя трафик ънлимитит с wifi ли ще се ползва ;)

Публикувано

Пропуска на Ретина в името ли имаш предвид. В описанието пише процесор А7 с чип М7 и над 3.1 милиона пиксела. За запознатите е ясно, че е iPad mini Retina. А на тая цена, дето се вика могат да си го купят от технополис и да го пуснат с план. Дето се вика надценката дето са си сложили е достатъчна, да не искат и отстъпка за количества от Технополис :tooth:

Еми пропуснали са да напишат че има 3G модул, или по точно може да е направи си сам :D

Публикувано

Днес ми докараха iPad Мini 4G 128 GB от щатско за 1270 лв.

Публикувано

Що мини, като те гледам ще ти се изгуби в ръката.....ай честито, с кеф да го ползваш , Пеше!

Публикувано

Оказва се, че в цяла България в мрежите на технотата няма 5C, а само 5S. Май такъв ще вземам, но ме притеснява "плякането" на дисплея и хоум бутона. Някакви съвети като го купувам да дадете?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Публикувано

Опитай се да ги накараш да ти го отворят преди да го вземеш и виж дали "пляка",ако само това те притеснява.

Не при всички го има това.

Публикувано

Има ли вариант да се слуша музика от Mtel Cloud на iPhone 5s , защото имат приложение само за Андроид, а през браузъра на телефона иска Flash? Честно казано хубава идея с новия план , но ако неможе....безмислено.

Публикувано

Пукането/разлепянето на дисплея, ако имаш това в предвид при мен е почти от първият ден и бе само на едно място много специфично и се чуваше при тишина. След известно време на половината дисплей. Трудно може би да го усетиш, ако ти го вадят в магазин, така че купувай смело. Фабричен дефект е и в AppleStore потвърдиха смяната в моя случай, но трябва да чакам да ми донесат модела от вън щот е хамерикански и почти се отказах да го сменям, за да не ми се падне още по-смотан и пак да чакам.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Имам въпрос, купих си 5s oт М-тел, и ми го дадоха отделно с български документи, как се ползва и тн .. бяха извън кутията и вързани с ластик та ми стана интересно, дали е ФЗ или е ФО ... Та ето го и въпроса : Има ли начин без да слагам карта на друг оператор да разбера дали е ФО, Благодаря предварително!

Публикувано

Преди две седмици преподписвах договор и взех за един приятел, който е на Глобул. Служителят ни каза, че всички са ФО, но въпреки това, поискахме да пробваме и чак тогава го взехме.

Публикувано

VasilevM можеш д го провериш по imei сайтове за това много.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

... Та ето го и въпроса : Има ли начин без да слагам карта на друг оператор да разбера дали е ФО, Благодаря предварително!

Има си тема тук във форума. Колегата е готин и ще ти свърши работа, ако разбира се не ти се занимава със сайтове, както те съветват по-горе ;)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Много съм доволен от моя 5C! Страхотно телефонче, страшно бързо и плавно работи, камерата е много добра, абе, въобще всичко си е на топ ниво... Дано нямам проблеми занапред! :)

• Aveliky unpinned this topic

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...