princess77 Публикувано Октомври 28, 2013 Сподели Публикувано Октомври 28, 2013 Здравейте, Някой може ли да ми подскаже как и от къде в настройките мога да изключа искането на абв пощата ми да е включен четеца на електронния подпис и да въвеждам ПИН (тоест да подписвам с ел. подпис) изходящите писма. Освен абв имам и други акаунти, като яху , които не изискват ел.подпис. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 28, 2013 Сподели Публикувано Октомври 28, 2013 Има много различни настройки, които може да се направят, но аз бих препоръчал най-простото - ел. подписа да го няма физически в машината ти, когато не го ползваш. Ако ли не се получава така, че машинката ти си мисли, че искаш да го ползваш и затова те пита. Когато извадиш подписа от USB -то трябва да рестараш, и браузъра, който е ползван, и e-mail клиента (ще се получи така, че те няма да го "видят" и няма да се налага да се съобразяват с него). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.